Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Twoja Gosia ma śliczne pyśki .
Ucałuj Flapka i Gosiunie ode mnie, no, Flipka też .
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek. za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Uff fot na razie nie ma, ale postaram się coś zaaranżować.
Powiem Wam, że coraz bardziej utwierdzam się w zdaniu, że imiona, to naszym chłopakom wzięliśmy bezbłędne. Wczorajsze ważenie sprawiło, że prawie oniemiałam. Flip jest jak Flip - długi i szczupły. Waży dokładnie 400 gramów. A Flap, jak przystało na Flapa waży 580!!! Ten szczur powoduje u mnie nienaturalny wytrzeszcz za każdym razem, kiedy patrzę na skalę wagi. Jest wieeelkim miśkiem.
Już dawno zauważyłam wpływ imion itp. na szczury i ich zachowanie. Gdybym wiedziała o tym wcześniej, nie nazwałabym nieopatrznie swojego wątku tutaj 'Mała Apokalipsa'
Chyba fajnie mieć takiego wielkiego, puszystego miziaka-misiaka, ach...
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size] Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Nue , uważaj , żeby twoim szczurkom nie spodobało się stopniowanie przymiotników !
Leia , przesyłam całusy dla wszystkich waszych stworzeń co do jednego ,
bo są wspaniałe
Zdjęcia z wczorajszego wieczora. Robił je Adam. Są takie sobie, ale chłopaki po prostu nie chcieli za nic pozować, jak należy. W najbliższych dniach zrobimy jeszcze coś lepszego.
Ze mną: LeeLee + Lily W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła Tupot Małych Stóp