Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Mogłabyś jakoś rozrysować miejsce 1? Bo trudno mi to sobie wyobrazić... A to co sobie wyobrażam to masakra jest
Ze mną: LeeLee + Lily W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła Tupot Małych Stóp
Hmm, no to ogólnie miejsce niezłe (chociaż powinnaś zabezpieczyć kanape bo zasikają).
Ze mną: LeeLee + Lily W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła Tupot Małych Stóp
Ta kanapa jest rozwalona, stoi tylko bo stoi. Jak ją zasikają jest plus dla mnie- matka będzie musiała kupić nową. Nawet nie da się na niej siedzieć xD Oświeccie mnie co to jest "plus"chodzi o Furet plus?
Furet Plus za 290 złotych?! To przecież strasznie mało, jak na taką odlotową klatke?! Szukałam mi znalazłam tylko dwa plusy; http://www.allegro.pl/item603570427_fer ... szawa.html http://www.allegro.pl/item615264875_fer ... retki.html
Ale nie ma takich tanich.
Klatka otwierałaby sie w stronę szafki- nie trzeba byłoby jej przesywać i małym przejsciem obok niej odstraszałoby się mojego psa- mógłby sie zaklinować. Myśle, że to najlepsze miejsce tylko teraz pytanie: skąd wziąść 400 złotych?
Sagitta, skoro nie masz pieniędzy na takie klatki, to po co się nad nimi zastanawiasz ? Najpierw się zastanów ile kasy masz, a potem coś wybieraj . Bo zaraz się okaże, że masz 200zł .
Mam chwilowo bardzo mało kasy, ale w przyszłym tygodniu od starszego dostane kieszonkowe na pare miesięcy w przód i od babci. Boje się, że 400 się nie uzbiera. Na moje oko będzie koło 300- 350... Nie chcę żeby skończyło się tak jak z chomikiem, przeprowadzała się tydzien po kupieniu klatki, bo w sklepie zobaczyłam ferplasta z rurami dla chomików... Jak kupię od razu fajną dla szczurów to nie będę mieć wyrzutów sumienia pt. "W sklepie mają taaakie cudo, a x i y siedzą w taaaakiej obskurnej dziupli!!!"