Jak się okazuje mój Misiek nie do końca rozumie kobiece potrzeby!! Wymiział jedną a druga poczuła się baaaardzo poszkodowana i znieważona. Co najgorsze niewymizianą panną okazała się Jawa, a  że zadziorne to takie, to w porywach zazdrości i kobiecej furii rzuciła się na, rozanieloną faktem męskiego zainteresowania, Fibi.
  Jak się okazuje mój Misiek nie do końca rozumie kobiece potrzeby!! Wymiział jedną a druga poczuła się baaaardzo poszkodowana i znieważona. Co najgorsze niewymizianą panną okazała się Jawa, a  że zadziorne to takie, to w porywach zazdrości i kobiecej furii rzuciła się na, rozanieloną faktem męskiego zainteresowania, Fibi.  Na szczęście obyło się bez rozlewu krwi. Trochę tylko futra polatało w powietrzu i duuuużo wrzasku było.
  Na szczęście obyło się bez rozlewu krwi. Trochę tylko futra polatało w powietrzu i duuuużo wrzasku było. Co ci mężczyźni potrafią zrobić z kobietami??!!
 Nie zdarzyło się jeszcze żeby aż tak zajadle rywalizowały o moje pieszczoty....ehhhh..
 Nie zdarzyło się jeszcze żeby aż tak zajadle rywalizowały o moje pieszczoty....ehhhh..  W każdym razie Misiek dostał wykład o sprawiedliwym traktowaniu kobiet w naszym domu i sytuacja nie powinna się powtórzyć.
  W każdym razie Misiek dostał wykład o sprawiedliwym traktowaniu kobiet w naszym domu i sytuacja nie powinna się powtórzyć.   

Ale niedługo sie postaramy o nowe, bo szoomcia też chciała. ;d
 Ale niedługo sie postaramy o nowe, bo szoomcia też chciała. ;d 

, tylko ja jeszcze IV tomu w swych łapkach nie mam
 , tylko ja jeszcze IV tomu w swych łapkach nie mam