[Klatka] - Wasze klatki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: [Klatka] - Wasze klatki
To klatka wisi na ścianie
?

- fenomenalna90
Nom. Mam za mały pokój żeby postawić ją gdzieś. Tzn. Wisi i tak nisko ale przynajmniej się mogę swobodnie poruszać xD
ale szczury to nie kanarki, ich kaltka nie powinna wisieć =/
szczur przy wybiegu powinien mieć swobodny dostep do klatki... czy Twoje szczurzy, chcąc wejśc do klatki, podfruwają do niej?
szczur przy wybiegu powinien mieć swobodny dostep do klatki... czy Twoje szczurzy, chcąc wejśc do klatki, podfruwają do niej?
- fenomenalna90
Ale zobacz
Nie wiesz kompletnie jak jest a już po mnie jedziesz
Nie wiem dlaczego tak nieprzyjemnie reaguje tu wielu właścicieli szczurków zamiast pogadać jak ludzie
Szczurki wychodzą ze mną na spacery w dzień (jeśli nie śpią bo praktycznie dzień przesypiają), a wieczorem sama je wyciągam i daje się im wylatać. Po prostu przystawiam rękę do klatki jak wchodzą to znaczy, że mają ochotę wyjść jak nie to nie. I z założenia około 6 godzin wieczorem z przerwami chodzą po pokoju albo bawią się ze mną jak leżę w łóżku. Więc to, że klatka wisi i nie mogą z niej wyjść kiedy mają ochotę nie jest moim zdaniem dla nich problemem.
I nie wisi dlatego, żeby było ładniej itp. Tylko dlatego, że mam mały pokój i niestety go nie powiększe.
Dużo osób tutaj lubi wejść na forum po to, żeby kogoś pojechać. To nieco przykre i nie wiem co ma na celu. Ale cóż. Co to za różnica czy stoi przy ścianie na stoliku czy na niej wisi jeśli wysokość nie jest jakaś olbrzymia?

Nie wiem dlaczego tak nieprzyjemnie reaguje tu wielu właścicieli szczurków zamiast pogadać jak ludzie

Szczurki wychodzą ze mną na spacery w dzień (jeśli nie śpią bo praktycznie dzień przesypiają), a wieczorem sama je wyciągam i daje się im wylatać. Po prostu przystawiam rękę do klatki jak wchodzą to znaczy, że mają ochotę wyjść jak nie to nie. I z założenia około 6 godzin wieczorem z przerwami chodzą po pokoju albo bawią się ze mną jak leżę w łóżku. Więc to, że klatka wisi i nie mogą z niej wyjść kiedy mają ochotę nie jest moim zdaniem dla nich problemem.
I nie wisi dlatego, żeby było ładniej itp. Tylko dlatego, że mam mały pokój i niestety go nie powiększe.
Dużo osób tutaj lubi wejść na forum po to, żeby kogoś pojechać. To nieco przykre i nie wiem co ma na celu. Ale cóż. Co to za różnica czy stoi przy ścianie na stoliku czy na niej wisi jeśli wysokość nie jest jakaś olbrzymia?
fenomenalna, ale chodzi też o to, że szczury w czasie wybiegu chcą same wejść do klatki. Jeśli ona wisi to nie mają jak podejść i się np. napić. Muszę czekać na ciebie.. a powinny mieć wolny dostęp. Ale możesz im zrobić jakieś schodki, będą schodzić i wchodzić, podstawisz im na czas wybiegu i gotowe
.

- fenomenalna90
Racja.. Wykombinuje jakąś kładkę czy coś w tym stylu. Dzięki za podpowiedź xD
- fenomenalna90
Oooo będą miały raj !
Duuuuża 

ogromna
146 cm wysokosci, 76 dlugosci i ok. 60 szerokosci 

- fenomenalna90
a ile szczurków tam będziesz miała? 

teraz 2 dziadki do poki beda mogly sie wspinac, bo jeden juz ma mini problemy. Pozniej jak panowie juz odejda to mam zamiar czesc adoptowac, a czesc wziasc z hodowli i beda mieszkaly 4 maluchy najprawdopodobniej,a klatka przewidziana jest na 8 szczurow wedlug kalkulatora, ale dla mnie jak na razie to za duze koszta.
Eh..A mi się marzy duże stadko takie jak w tym filmiku pod postem Fenomenalnej90...
tylko nie wyobrażam sobie jakby mi połowa z tego zachorowała to bym musiała sprzedać komputer,Telewizor i pewnie jeszcze moją matke.
Dlatego poczekam aż Buruś już odejdzie i zaadoptuje jakieś dwie kluchy
tylko nie wyobrażam sobie jakby mi połowa z tego zachorowała to bym musiała sprzedać komputer,Telewizor i pewnie jeszcze moją matke.

Dlatego poczekam aż Buruś już odejdzie i zaadoptuje jakieś dwie kluchy

- fenomenalna90
Aż takie stadko? Haha podziwiam. Bym musiała dokupić z 7 klatek 

- fenomenalna90
Szkoda, że nie ma opcji "edytuj" bo trochę monolog wyjdzie xD
Ale moja klatka po lekkiej modernizacji xD :
http://img16.imageshack.us/img16/5315/img2056v.jpg
Ale moja klatka po lekkiej modernizacji xD :
http://img16.imageshack.us/img16/5315/img2056v.jpg