Blusik odszedł

Miejsce dla tych, których już z nami nie ma...

Moderator: Junior Moderator

jola5

Blusik odszedł

Post autor: jola5 »

Dzisiaj w nocy odszedł mój ukochany szczurek, był taki kochany, przeżył 1rok i 11miesięcy i naprawdę nie wiedziałam że strata tak będzie bolesna, nie wiem czy jeszcze kiedyś zdecyduję się na jakiegoś.
Awatar użytkownika
Telimenka

Re: Blusik odszedł

Post autor: Telimenka »

[']['] dla Blusika..
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Awatar użytkownika
Asiulec

Post autor: Asiulec »

{'}
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

jola5 pisze:naprawdę nie wiedziałam że strata tak będzie bolesna, nie wiem czy jeszcze kiedyś zdecyduję się na jakiegoś.
Z biegiem czasu podchodzi sie do śmierci szczurów inaczej. Nadal boli, nadal jest żal, smutek i powtarzanie, że żadnego więcej, ale mimo wszystko jest inaczej. Nie wiem, może chodzi o świadomość, że dało sie dobry dom tej małej duszyczce? Może z czasem zaczyna sie tak na to patrzeć? Nie wiem dlaczego tak jest, ale widze po sobie, że teraz przeżywam to zupełnie inaczej. Nie powtarzam już, że nie chce więcej szczurów, że za bardzo boli. Owszem, boli, ale wtedy wystarczy usiąść ze stadkiem i zapomina sie o bólu...

[*]
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Babli

Post autor: Babli »

(*)

Nina dobrze to wyjaśniła. Jest ból, jest żal, jest smutek, jest po prostu źle. Ale nie mogłabym powiedzieć, nigdy więcej. Bo teraz wiem, że ogony będą już prawie zawsze.
Awatar użytkownika
Czerwonaona

Post autor: Czerwonaona »

Święte slowa dziewczyny.Boli,bardzo boli ale kolejne szczurki czekają na Twoje cieplo i to nie znaczy,że z serca zniknie ten ,który odszedl bo będzie tam na zawsze.
[']dla Blusika.
Awatar użytkownika
Leia

Post autor: Leia »

<'> dla Blusika
Awatar użytkownika
Vicka211

Post autor: Vicka211 »

[*]
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
jola5

Post autor: jola5 »

Dziękuję wszystkim za wsaparcie.
Wczoraj pochowaliśmy go pod kwitnącym krzakiem azalii, w ogródku.A teraz jest taka cisza w domu, nikt nie biega, nie wchodzi po mojej nodze żeby zobaczyć co jem, moje ręce są taki puste, nie mogę nawet oglądać Waszych ogonków są takie piękne, a mojego już nie ma ze mną.
Awatar użytkownika
pin3ska

Post autor: pin3ska »

[*]
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam :)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Awatar użytkownika
*Delilah*

Post autor: *Delilah* »

<'> Dla Blusika... Na pewno bedzie o Tobie pamietal.
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
ODPOWIEDZ

Wróć do „Odeszły...”