Dlugo wyczekiwane zdjecia Panienek

Chociaz Pupa naprawde wyglada kiepsko. Ma sie dobrze ale juz glownie spi. Spacery wybitnie nie sprawiaja jej przyjemnosci. Meczy sie tylko, bo chce chodzic ale nie moze. Zobaczycie zreszta na zdjeciu jak wygladaja jej tylne lapki. Puszczam ja po lozku ale chodzi oszolomiona i nie wie czego by chciala w sumie. A jak klade ja do kaltki to widze ulge ze moze sobie ziemniaczka skubnac i za chwile sie polozyc. Wg obliczen interwencyjnych Pupa w lipcu bedzie konczyla 3 lata, moja mala Weteranka.
Eliocikowi tez nozki siadaja, lysieje i kondycyjnie nie domaga. Zastanawiam sie nad przeniesieniem go do mniejszej klatki bo w wolierze meczy go to ze chlopcy siedza do gory i on chce za wszelka cene z nimi ale juz ciezko mu jest uporac sie z przemieszczaniem sie. Zwlaszcza ze roczni Panowie EE i polroczny Fizus to nie lada wyzwanie.
No ale moje maleństwa zdrowe sa, kondycje maja

. Wiec pozostaje sie cieszyc. No to teraz zdjecia babek. Postaram sie pofocic pozniej rowniez Chlopaczkow
Pupy nie meczylam za bardzo bo bylo widac ze jej sie to wybitnie nie podoba.

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki

:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...