[CIAŁO WŁAŚCICIELA] dobiera sie do oczu, uszu ,nosa...
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

argh, precz od ust!
Teq to niedość że mi liże usta jak jej sie pić chce (niekoniecznie wtedy) to zabiera chleb z ust ostatnio przy takim ''całowaniu'' to mi cukierka zwinęła z buzi:) Pozatym lubi podprowadać szynke z kanapek i jeść ze mną ja z jednej strony ona z drugiej:))))

- 
				Guest
argh, precz od ust!
Ja wręcz uwielbiam kiedy mój Kubuś daje mi buziaki ;-] To jest takie milusi. Myślę, że robi to dla tego, że podoba się mu zapach mojej pomadki ochronnej ;-] Jak tylko mam ją na ustach szurek podbiega do ust i daje mi buziaka. Rodzice mówią, że to jest BLE ale to moje usta, mój szczurek i nasze wspólne buziaki ;-]

argh, precz od ust!
moje szczurki caluja mnie, gdy je  mam na ramieniu... zawsze... jakiegoś nawyku dostały 

- 
				Guest
argh, precz od ust!
Gracja ja też chyba nauczę tego mojego Ogoniastego ;-] Ja też tak chcę 

argh, precz od ust!
Ale numer  :shock: A ja myślałam, że to tylko moja Mandarynka ma takiego bzika     Ale nie narzekam, całkiem to miłe
 Ale nie narzekam, całkiem to miłe  Tylko znajomi mają dziwne miny kiedy to przeżywają po raz pierwszy  :lol:
 Tylko znajomi mają dziwne miny kiedy to przeżywają po raz pierwszy  :lol:

Ale nie narzekam, całkiem to miłe
 Ale nie narzekam, całkiem to miłe argh, precz od ust!
Moniś... to jest fajne, ale do czasu... po jakiejś chwili to staje sie upierdliwe, a czasem nawet bolesne, bo drapia pazurkami usta 

argh, precz od ust!
Najgorzej jest tak się położę. Wszystko muszą obadać i tak zabawnie starają się otworzyć usta własnymi łapkami  Staram się nie dawac!
 Staram się nie dawac!

Staram się nie dawac!
 Staram się nie dawac!W sprawach jakichkolwiek (transport, pytania itd) proszę WYŁĄCZNIE o kontakt meilowy - ratteria[małpka]gmail.com
RATTERIA.W.INTERIA.PL

RATTERIA.W.INTERIA.PL
- 
				Monia
tusz do rz?s
mam dosc nietypowy kłopot. prawie codziennie maluję sobie oczy tuszem. gdy Natka tylko wyczuje ze mam pomalowane oczy rzuca sie na nie z agresja i łapczywie probuje zezrec mi rzęsy!! boje sie ze cos mi zrobi a zapominam ze mam pomalowane oczy i sadzam ja sobie na ramie. nie moge jej tego oduczyc dlaczego tak robi?

tusz do rzęs
Widocznie w tuszu są zawarte jakieś składniki, które działają jak narkotyk - szczury albo namiętnie jedzą albo działa to na nich jak agresor (ja tak mam ze zmywaczem do paznokci). Zaraz po zmyciu lakieru biorę ogonki - jedne namiętnie chcą mi zjeść palce - inne fukają i nie dają się wziąć na ręce strosząc się i robiąc coś na wzór mycia podłogi (energiczne koliste ruchy po podlodze albo energiczne ruchy odpychające palce).

¡oɹƃǝןן∀ ɐu ʎɹnʇɐıʍɐןʞ ǝıdnʞ ǝıu ʎpƃıu znſ

Acha... Felek polubi? moje usta (?) !!!
No własnie... Jakoś tak próbuje sie do nich dostac i otwiera łapkami  :? 
Jakbym mu pozwoliła to cały by tam wszedł :lol: Lekko podgryza, niucha, patrzy... O co mu chodzi? Tak samo do moich uszu... To mnie bardzo łaskocze, ale on chyba o tym nie wie... Jakby mógł, to pewnie tez by tam cały wszedł :lol:   Nie wiecie co mu szczeliło do łebka???
  Jakby mógł, to pewnie tez by tam cały wszedł :lol:   Nie wiecie co mu szczeliło do łebka???

Jakbym mu pozwoliła to cały by tam wszedł :lol: Lekko podgryza, niucha, patrzy... O co mu chodzi? Tak samo do moich uszu... To mnie bardzo łaskocze, ale on chyba o tym nie wie...
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów 
i ich ciudne szczurki 

Madzia-Jadzia i jej szczęscie Feluś
nr gg 1402868

i ich ciudne szczurki

nr gg 1402868
Acha... Felek polubił moje usta (?) !!!
Takich tematow byla juz MASA. Opcja Szukaj jest aktywna i naucz sie jej uzywac.

Dobrze jest być kochanym... 

Oki... Wybacz, ale jestem tu nowa  i obco sie czuje, wiec myslałam, ze moge zapytac...

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów 
i ich ciudne szczurki 

nr gg 1402868

i ich ciudne szczurki

nr gg 1402868
Spoczko... po prostu ci co tu juz sa dlugo wiedza ze jest takich tematow sporo... mozesz poszukac i poczytac (np w Zachowaniach i Nawykach) i tam ewentualnie dopisac jakies pytanie. 

Dobrze jest być kochanym...