dobrze nina ze ci wesolo
Weselnik :>
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Weselnik :>
sagitta prosto dopasowujesz wypustki i na wcisk dajesz te mankiety
dobrze nina ze ci wesolo
dobrze nina ze ci wesolo
O kurcze. Jak mi ktoś wytłumaczy kiedy pisałam wczorajszego posta to będe wdzięczna
Bo coś nie bardzo pamiętam
Ojj, ale wesoło było i to bardzo, choć dzisiaj jest już mniej kolorowo z bólem głowy i Saharą w ustach
Ojj, ale wesoło było i to bardzo, choć dzisiaj jest już mniej kolorowo z bólem głowy i Saharą w ustach
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Z pozoru tak błahe słowa a jednak takie ważne... 
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Nina Ty spitusie! Mówię Ci - woda od ogórów 
Woda z ogórków to zło największe
Samo przeszło.
Jakoś tak pięknie dzisiaj jest. Chociaż po 8 lekcjach w szkole byłam kompletnie 'spompowana', teraz nadrabiam: zrobiłam obiad, posprzątałam pokój (a wróciłam godzine temu do domu
), zabieram sie za nauke a na 17 na próbe zespołu Mojego 
Achh, cuuudownie
Samo przeszło.
Jakoś tak pięknie dzisiaj jest. Chociaż po 8 lekcjach w szkole byłam kompletnie 'spompowana', teraz nadrabiam: zrobiłam obiad, posprzątałam pokój (a wróciłam godzine temu do domu
Achh, cuuudownie
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
- susurrement
już po ustnym polskim 
atmosfera super, rozgadałam się o szczurkach, a pani z komisji nawet spytała o "te ich ogony"
po 12 jadę po wyniki
ale stres już chyba opadł..
atmosfera super, rozgadałam się o szczurkach, a pani z komisji nawet spytała o "te ich ogony"
po 12 jadę po wyniki
ale stres już chyba opadł..
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
na kaczora niezłe też są produkty mleczne. 
lub napar z rozmarynu i - kurde, co to było to drugie? melisa chyba
w proporcji pół na pół.
lub wypicie w nocy po pijaństwie dużej butli wody mineralnej - pomoże organizmowi odtruć się do rana.
lub napar z rozmarynu i - kurde, co to było to drugie? melisa chyba
lub wypicie w nocy po pijaństwie dużej butli wody mineralnej - pomoże organizmowi odtruć się do rana.
ten się nie myli, kto nic nie robi
aaa u mnie wszystko idzie po mojej myśli
ciieeepło na dworze, to zapewne dlatego 
" A ja stoję - dzieciak teraz z otwartą gębą
Czuję jak czarnieje moje małoletnie tętno "
;]
Czuję jak czarnieje moje małoletnie tętno "
;]
- susurrement
polski podstawowy 90%, francuski podstawowy 70%.
tym samym.. rozpoczynam wakacje
i jestem nieziemsko szczęśliwa, że to już za mną.
30 czerwca wyniki pisemnych, ale to o ustne najbardziej się obawiałam.
tym samym.. rozpoczynam wakacje
i jestem nieziemsko szczęśliwa, że to już za mną.
30 czerwca wyniki pisemnych, ale to o ustne najbardziej się obawiałam.
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
Nie idę sobie do szkoła, lallalalala...
I oglądam Mulan, potem sobie jeszcze Pocahontas obejrzę, powrót do czasów bajeek!
I oglądam Mulan, potem sobie jeszcze Pocahontas obejrzę, powrót do czasów bajeek!
Babli pisze:Nie idę sobie do szkoła, lallalalala...
a przydalo by ci sie :Pp (oczywiscie zart
A ja jestem happy bo w niedziele mam urodziny
Filip to Ty jesteś jeszcze z tych, co się cieszą takim faktem? Ja już w tym wieku, że wpadam w rozpacz 
A ja się wstępnie cieszę, bo być może znalazłam pracę. Okaże się w poniedziałek.
A ja się wstępnie cieszę, bo być może znalazłam pracę. Okaże się w poniedziałek.
Filip, jak Cię dopadnę.............
Leia, za pracę trzymam kciuki, a co do urodzin... chyba większość nastolatków, chce osiągnąć pełnoletność
Moje urodziny dopiero 22.09 
Leia, za pracę trzymam kciuki, a co do urodzin... chyba większość nastolatków, chce osiągnąć pełnoletność
Babli, mając te 13, 14, 15 lat może i tak. Chociaż niektórym zostaje też do 17
Ja tam na to nie czekałam jakoś specjalnie
II semestr z fizyki mam z głowy
Heh, mała rzecz (w porównaniu z I sem do zaliczenia) a cieszy 
II semestr z fizyki mam z głowy
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Nina, no ja to bym chciała, bo chcę się wyrwać do Krakowa, uwielbiam to miasto, budzi we mnie tyyyle pozytywnych emocji...
Dzisiaj mam takiego pecha.. ale jestem hepi
Dzisiaj mam takiego pecha.. ale jestem hepi