co prawda tylko na c, ale nie zmiania to faktu, ze zdalam!
 co prawda tylko na c, ale nie zmiania to faktu, ze zdalam!Weselnik :>
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Weselnik :>
zdalam!!! zdalam advance'a!!!  co prawda tylko na c, ale nie zmiania to faktu, ze zdalam!

co prawda tylko na c, ale nie zmiania to faktu, ze zdalam!Weselnik :>
to ja teraz poproszę o trzymanie kciuków w grudniu za mojego FC 

w serduszku:
*Stiuartka zm.18.03.2004r.
przy mnie:
*Mirabelka ur.1.05.2004r. (data umowna)
*Amfetaminka ur.1.06.2004r. (data umowna)
*Minka, Zuzia, Szara Mysz - z nami od października 2003r
... i już ze mną --> Iwo (ur.24.10.2003r.)

przy mnie:

na pewno bede...  fce tez zdalam na c, a wszyscy mowili, ze umiem na a... :?
 fce tez zdalam na c, a wszyscy mowili, ze umiem na a... :?

fce tez zdalam na c, a wszyscy mowili, ze umiem na a... :?
 fce tez zdalam na c, a wszyscy mowili, ze umiem na a... :?Weselnik :>
Krwiopijko chodzisz do jakiejś szkoły na kursy?Jak tak to do jakiej?

Figa i Julka u mnie 
Pestuś, Ziutuś, Kofi i Lafi biegają razem za Tęczowym Mostem w Krainie Wielkich Dropsów

Pestuś, Ziutuś, Kofi i Lafi biegają razem za Tęczowym Mostem w Krainie Wielkich Dropsów
od kilku (o zgrozo - z 10 bedzie! :roll:) lat chodze na kurs do malutkiej prywatnej szkoly 'lingua perfect' (co nie znaczy, ze sie ucze  )... szkola miesci sie w lodzi na ul. gdanskiej 91/93... choc wszelkie kursy strasznie mnie mecza, musze przyznac, ze ta szkola jest bardzo mila i naprawde niezla...
)... szkola miesci sie w lodzi na ul. gdanskiej 91/93... choc wszelkie kursy strasznie mnie mecza, musze przyznac, ze ta szkola jest bardzo mila i naprawde niezla... 

)... szkola miesci sie w lodzi na ul. gdanskiej 91/93... choc wszelkie kursy strasznie mnie mecza, musze przyznac, ze ta szkola jest bardzo mila i naprawde niezla...
Bo ja uczę się angielskiego od 16 lat i niestety jego poziom u mnie jest baaardzo niski.Szukam dobrej szkoły albo innego sposobu na efektywną naukę,bo w przyszłym roku mam na studiach dosyć poważny egzamin z angielskiego i zaczynam się go obawiać.

Figa i Julka u mnie 

polecam kursy w malych grupach... jesli zbiora sie fajni ludzie, moze byc naprawde milo, a wiedza w takich warunkach sama wchodzi do glowy...  innym rozwiazaniem jest prywatny nauczyciel - podobno daje swietne efekty... mam nadzieje, ze uda ci sie znalezc cos w przystepnej cenie - bo o to czasami jest trudno...
 innym rozwiazaniem jest prywatny nauczyciel - podobno daje swietne efekty... mam nadzieje, ze uda ci sie znalezc cos w przystepnej cenie - bo o to czasami jest trudno...

innym rozwiazaniem jest prywatny nauczyciel - podobno daje swietne efekty... mam nadzieje, ze uda ci sie znalezc cos w przystepnej cenie - bo o to czasami jest trudno...
 innym rozwiazaniem jest prywatny nauczyciel - podobno daje swietne efekty... mam nadzieje, ze uda ci sie znalezc cos w przystepnej cenie - bo o to czasami jest trudno...Weselnik :>
I właśnie cana z reguły stoi zawsze na przeszkodzie.Zastanawiam się też czy znajdę kurs który w ciągu roku przygotuje mnie do takiego egzaminu.Jakieś intensywne może znajdę.Prywatni nauczyciele niestety odpadają.

Figa i Julka u mnie 

Właśnie jestem po fryzjerze i zaraz jade do kosmetyczki.Dziś mój ślub!!!!!!!!I wiecie co...?naprawde kocham tego mojego faceta!!!(a słonko wyszło i nie pada:) )

" Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze  jest niewidoczne dla oczu.."

- 
				PALATINA
Cieszę sie razem z Tobą!  :lol: 
Wszystkiego naj, naj, naj... na dziś i na resztę życia!

Wszystkiego naj, naj, naj... na dziś i na resztę życia!
tylko sie nie pomyl i powiedz tak w kluczowym momencie 
Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze zycia :*
 :*

Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze zycia
 :*
 :*w serduszku:
przy mnie:

przy mnie:

ja tez przykladam sie do zyczen! wszystkiego NAJ! 

no i ja rowniez 

Wszystkiego naj naj naj, a przede wszystkim zebyscie sie umieli sluchać :lol:

Pozdrawiamy
OlaA + Pola (ur. 23.06.2004r - data umowna):D

OlaA + Pola (ur. 23.06.2004r - data umowna):D