Ludwiczka odeszla:(((

Miejsce dla tych, których już z nami nie ma...

Moderator: Junior Moderator

Beeata

Post autor: Beeata »

Ja wiem,ze tu sie pisze o szczurkach ,ale moja Luska tez zasluguje by o niej wspomniec . Miala prawie 8 lat ,umarla we snie. Rano podeszlam by ja poglaskac ,wygladala jak zawsze......poczulam ,ze jest zimna:((( Nie wiem co sie stalo ,byla zdrowa ,miala piekna siersc ....tak dlugo byla u nas ...biedny Lusiaczek...:((((((
"Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości." A .Einstein
ania85

Post autor: ania85 »

każdy zwierzaczek zasługuje na wspomnienie po śmierci...
bardzo mi przykro Beeata [']
w serduszku:
*Stiuartka zm.18.03.2004r.

przy mnie:
*Mirabelka ur.1.05.2004r. (data umowna)
*Amfetaminka ur.1.06.2004r. (data umowna)
*Minka, Zuzia, Szara Mysz - z nami od października 2003r
... i już ze mną --> Iwo (ur.24.10.2003r.) :)
roenna

Post autor: roenna »

ja o mojej Morfi tez pamiętam i nigdy nie zapomne..']
Beeata

Jestem zaskoczona jej smiercia ...nigdy nie chorowala ,nie bylam na to przygotowana ,ze tak nagle ...
"Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości." A .Einstein
Awatar użytkownika
sachma
Kontakt:

Post autor: sachma »

... moze pocieszeniem bedzie ze przynajmniej nie cierpiala... umarla w snie... ile ja bym dala zeby moj Cerazek tez umarl we snie.... :cry:

bardzo ci wspolczuje [']

(Cezar przez kilka lat chorowal... a przez tydzien bardzo cierpial i trzeba bylo go uspic... )
Obrazek
oliwi@

Post autor: oliwi@ »

hej... była już naprawde stara... to dobrze że umarła spokojnie, bez bólu, pisku i cierpienia na które Ty nie musiałaś patrzec.... na pewno miała u Ciebie doskonałą opikę ponieważ żyła długo i wierz mi że teraz tez na pewno ma się całkiem dobrze...
Ja to sobie zawsze myśle tak... Kiedy zwierzak odejdzie - nie wspominajmy tego jak umarł i co było nie tak... Pomyśl żże mimo wszystko było z nim wiele radości, ile razy się śmiałaś jak robił coś śmiesznego, a ile razy płakałaś kiedy coś było nie tak. Jak Ciebie kochał... Jak za Tobą biegał, słuchałCie... Możesz być tylko wdzieczna że dał Ci tyle radości... a teraz po prostu odpoczywa
Awatar użytkownika
krwiopij
Kontakt:

Post autor: krwiopij »

przykro mi, Beeata... dobrze, ze mala nie cierpiala przed odejsciem...
Obrazek
po drugiej stronie tęczy skaven mały-diego eszwa dotka abishai lena nightstar
mefit diabeł sasha nadia simbul katja kida eileen bandita fuka maluszek diablica
fredryk minah 5-minkowych-maluszków juni furia trzy-uszka tchórzliwiec sofra moria
sokrates
myszka

Post autor: myszka »

Brdzo mi przykro :(
Oliw@ może masz rację, ale kiedy umarła mi moje pierwsza myszka i myslalam o niej, jak fajnie się z nią bawiłam jak patrzyła na mnie swoimi małymi slicznymi oczkami, to się popłakałam :(
wiem jak to jest stracic tak bliskiego przykaciela [podejżewam, że był to piesek..] moja babcia miała jamnika padł pod auto dowiedziałam się o tym i mimo, że nie był mój poczułam straszną pustkę..smutek...Bądź silna :lol:
Beeata

Luska jest...byla kroliczkiem .Miala wredny charakter ,poglaskac sie dawala tylko wtedy gdy miala dobry humor,jednak byla z nami tyle lat ...bedzie pusto bez niej . No coz...niech sobie kica po blekitnych lakach ,pelnych mleczu i babki,ktore tak lubila.....
olka

Post autor: olka »

:cry: :cry: :cry:
Olka
Awatar użytkownika
sauatka
Kontakt:

Post autor: sauatka »

przykro mi :(
ESTI

Post autor: ESTI »

Bardzo współczuje...
Obrazek
Beeata

No coz...dziekuje wam za slowa pociechy .Ciesze sie ,ze nie chorowala,nie meczyla sie z wetami,zastrzykami ...Miala w sumie dobre,spokojne i bezstresowe zycie . Umarla cichutko ,mam nadzieje ze nie cierpiac a to przeciez jest najwazniejsze . To jest wlasnie najbardziej przykry moment posiadania zwierzatka,gdy trzeba je pozegnac na zawsze.W takich chwilach chcialoby sie powiedziec "nigdy wiecej zwierzatka" ... ale gdy czlowiek sie przyzwyczai ,ze cos po domu tupie ,popukuje ....nie potrzafi juz pozniej zyc w ciszy...i bierze nastepnego czworonoga.....
IVA

Post autor: IVA »

Przykro mi :cry:
z prawie 100 kochanych ogonków pozostał tylko 1 :(
http://stylowabizuteria.com.pl/
ODPOWIEDZ

Wróć do „Odeszły...”