SMYCZ - jak zrobić - instrukcja
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

SMYCZ - jak zrobi? - instrukcja
i jeszcze ilustrowana instrukcje obcinania pazurkow wedlug Mychy dodac! 

Mam do was pytanie (głównie to do Aś  ) Kera ma niecałe dwa miesiące i też jej zrobiłam szeleczki (z podwójnej wełny).Nawet daje je sobie zakładać,ale jak tylko ja puszczam, to kilka bryknięć wystarczy i szeleczki zdjęte :!: Skubana bestia  :twisted:  Wydaje mi się,że są dość ciasne(?)-aż się boję jej zrobic ciaśniejsze... No i się zastanawiam czy ona po prostu nie jest za mała i dlatego tak łatwo jej idzie wyzwalanie się. Jeśli tak,to od jakiego wieku zakładać? A jeśli nie...to jakiś sposób?
  ) Kera ma niecałe dwa miesiące i też jej zrobiłam szeleczki (z podwójnej wełny).Nawet daje je sobie zakładać,ale jak tylko ja puszczam, to kilka bryknięć wystarczy i szeleczki zdjęte :!: Skubana bestia  :twisted:  Wydaje mi się,że są dość ciasne(?)-aż się boję jej zrobic ciaśniejsze... No i się zastanawiam czy ona po prostu nie jest za mała i dlatego tak łatwo jej idzie wyzwalanie się. Jeśli tak,to od jakiego wieku zakładać? A jeśli nie...to jakiś sposób?

) Kera ma niecałe dwa miesiące i też jej zrobiłam szeleczki (z podwójnej wełny).Nawet daje je sobie zakładać,ale jak tylko ja puszczam, to kilka bryknięć wystarczy i szeleczki zdjęte :!: Skubana bestia  :twisted:  Wydaje mi się,że są dość ciasne(?)-aż się boję jej zrobic ciaśniejsze... No i się zastanawiam czy ona po prostu nie jest za mała i dlatego tak łatwo jej idzie wyzwalanie się. Jeśli tak,to od jakiego wieku zakładać? A jeśli nie...to jakiś sposób?
  ) Kera ma niecałe dwa miesiące i też jej zrobiłam szeleczki (z podwójnej wełny).Nawet daje je sobie zakładać,ale jak tylko ja puszczam, to kilka bryknięć wystarczy i szeleczki zdjęte :!: Skubana bestia  :twisted:  Wydaje mi się,że są dość ciasne(?)-aż się boję jej zrobic ciaśniejsze... No i się zastanawiam czy ona po prostu nie jest za mała i dlatego tak łatwo jej idzie wyzwalanie się. Jeśli tak,to od jakiego wieku zakładać? A jeśli nie...to jakiś sposób?SMYCZ - jak zrobi? - instrukcja
robić ciasne  :twisted: no oczywiście tak żeby nie udusić 
hmmm, dwa miesiące, to myszka maleńka jeszcze
tak na prawde chyba bym po prostu poczekała jeszcze do jakiś 3-4 miesięcy
Lorka, która ma teraz około 4,5 ze swoich nie wychodzi

hmmm, dwa miesiące, to myszka maleńka jeszcze
tak na prawde chyba bym po prostu poczekała jeszcze do jakiś 3-4 miesięcy
Lorka, która ma teraz około 4,5 ze swoich nie wychodzi

- 
				Yo!Asia
Mój się do nich przyzwycził przez odpowiednią motywacje (żarcie  ) ale jak ma dość to i tak z nich wyłazi. Bierze łapki do przodu i siągnie do tyłu tak jak człowiek jak zdejmuje np. bluzę. Cwaniak! Ale ogólnie to je lubi.
 ) ale jak ma dość to i tak z nich wyłazi. Bierze łapki do przodu i siągnie do tyłu tak jak człowiek jak zdejmuje np. bluzę. Cwaniak! Ale ogólnie to je lubi.

) ale jak ma dość to i tak z nich wyłazi. Bierze łapki do przodu i siągnie do tyłu tak jak człowiek jak zdejmuje np. bluzę. Cwaniak! Ale ogólnie to je lubi.
 ) ale jak ma dość to i tak z nich wyłazi. Bierze łapki do przodu i siągnie do tyłu tak jak człowiek jak zdejmuje np. bluzę. Cwaniak! Ale ogólnie to je lubi.SMYCZ - jak zrobi? - instrukcja
Tos próbuję jeszcze TROSZKĘ ciaśniejszą zrobić i z jakiejś tasiemki (oczywiście nie ostrej!),żeby troszkę szersze te szeleczki były...Jak to nie zda egzaminu to poczekam tak z miesiąc...i ewentualnie później następny  

ja zrobilem smyczke wedlug przepisu asi i 2 moje dziewczyny chodza w tym bez problemu natomiast ich mama szaleje a to dla niej wlasnie bylo najbardziej no ale coz jushtaka ona jest zadzi w klatce spi na gornej polce i syczy jak dzieci zbyt sie bawia glosno

pozdrowionka od moich ogonków
Szatana,Diabła,Henia,Gucia i Maciusia

Szatana,Diabła,Henia,Gucia i Maciusia
Tez musze małej zrobić chociaz ona grzecznie chodzi bez smyczki na dworze ale chę sprawdzić czy nie ucieknie tak na 100%  Tylko nie wiem czy te Asi czy Yo! Asi
 Tylko nie wiem czy te Asi czy Yo! Asi 

Miszka 3.04.04 - 3.06.06 [']

A ja sie tak zastanawiam czy te szelki to one są dobre do tego żeby szczurasa oswoić? Bo ja Tequilli zrobiłam i nawet nawet są ale łazi jak pokraka i sie troche boi i nie chce żeby myślała że jej chce coś zrobić.

No ciężki temat te szelki. Właśnie jestem po pierwszym mierzeniu....Wylazła mi skubana!!!

" Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze  jest niewidoczne dla oczu.."

- 
				Guest
Tego wUaśnie potrzebowałam. Od jakiegoś czasu zastanawiałam się nad czymś w rodzaju smyszy i JEST :] Naprawde wielkie dzięki. Uwielbiam to forum bo tu zawsze mogę wszystko znaleźć :p narx

Czy to bezpieczne??

What I am is what I am is what you are,oh why? 
What I am is what I am is what you are.
What I am is what I am is what you are.oh why?
What I am is what I am is what you are,oh why???
You are!!!!!!!!!!!

What I am is what I am is what you are.
What I am is what I am is what you are.oh why?
What I am is what I am is what you are,oh why???
You are!!!!!!!!!!!
szelki??jak najbardziej są bezpieczne...zaraz zabieram się do roboty 

Fajnie, jest napisane jak je zrobić...ale nic nie ma jak je zalozyc :lol: To nie jest takie proste u Poli jakby sie wydawalo :roll: Nie da sobie ich na siebie wciągnąć...

Pozdrawiamy
OlaA + Pola (ur. 23.06.2004r - data umowna):D

OlaA + Pola (ur. 23.06.2004r - data umowna):D
- 
				kolorowAnka
Mój Muniek ma 2 miesiące i 9 dni,czy to za wcześnie na szeleczki??
no i nie wyswietlają mi się fotki jak zrobić to cudo

no i nie wyswietlają mi się fotki jak zrobić to cudo

Świetny pomysl!!! wreszcie bede mogla zabrac moja myche nad jezioro i na grzyby  Kiedys zabralam ja nad jezioro a ono sie wystraszyla i uciekla, nie bylo jej caly dzien i noc:(( na szczescie wrocila:))) no ale teraz juz nie bedzie takiego problemu. Pozdrowionka
 Kiedys zabralam ja nad jezioro a ono sie wystraszyla i uciekla, nie bylo jej caly dzien i noc:(( na szczescie wrocila:))) no ale teraz juz nie bedzie takiego problemu. Pozdrowionka 

Kiedys zabralam ja nad jezioro a ono sie wystraszyla i uciekla, nie bylo jej caly dzien i noc:(( na szczescie wrocila:))) no ale teraz juz nie bedzie takiego problemu. Pozdrowionka
Zmierz się z wielkim, kiedy jeszcze jest małe; zmierz się z trudnym, kiedy jeszcze jest łatwe.
Wszystkie wielkie sprawy na początku są małe; wszystkie trudne sprawy na początku są łłatwe

Wszystkie wielkie sprawy na początku są małe; wszystkie trudne sprawy na początku są łłatwe