No co ja miałam zrobić?? Ona mnie rozbraja. Teraz podkładam tam ręcznik, bo na szczęście to tylko jedno miejsce
 No co ja miałam zrobić?? Ona mnie rozbraja. Teraz podkładam tam ręcznik, bo na szczęście to tylko jedno miejsce  I mam nadzieję, że nie zeświruję na jej punkcie do tego stopnia, że zacznę roztaczać woń szczurzego moczu wokół siebie.
 I mam nadzieję, że nie zeświruję na jej punkcie do tego stopnia, że zacznę roztaczać woń szczurzego moczu wokół siebie. 
Moderator: Junior Moderator

No co ja miałam zrobić?? Ona mnie rozbraja. Teraz podkładam tam ręcznik, bo na szczęście to tylko jedno miejsce
 No co ja miałam zrobić?? Ona mnie rozbraja. Teraz podkładam tam ręcznik, bo na szczęście to tylko jedno miejsce  I mam nadzieję, że nie zeświruję na jej punkcie do tego stopnia, że zacznę roztaczać woń szczurzego moczu wokół siebie.
 I mam nadzieję, że nie zeświruję na jej punkcie do tego stopnia, że zacznę roztaczać woń szczurzego moczu wokół siebie. 

) m.in. w zimne, deszczowe, jesienne wieczory
 ) m.in. w zimne, deszczowe, jesienne wieczory

a jak mówię komuś, że są ładne, to potem już nie wierzy mi w nic, co powiem dobrego na ich temat)
 a jak mówię komuś, że są ładne, to potem już nie wierzy mi w nic, co powiem dobrego na ich temat)
 (można się przyzwyczaić!!!
 (można się przyzwyczaić!!!  )
 ) ) Ale jeśli ktoś np rozważa kupno szczura, to powinien wiedzieć , czego się spodziewać, a jeśli powiesz mu, że są po prostu w 100% idealne, to potem ktoś może być zawiedziony. Mi też przecież nie przeszkadza, że coś mi od zcasu do czasu pochrupią, ale tzreba zachować obiektywizm!!! A dewastowania domu raczej nie można zaliczyć do zalet. A charakterek to swoją drogą
 ) Ale jeśli ktoś np rozważa kupno szczura, to powinien wiedzieć , czego się spodziewać, a jeśli powiesz mu, że są po prostu w 100% idealne, to potem ktoś może być zawiedziony. Mi też przecież nie przeszkadza, że coś mi od zcasu do czasu pochrupią, ale tzreba zachować obiektywizm!!! A dewastowania domu raczej nie można zaliczyć do zalet. A charakterek to swoją drogą