Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
przeuroczy dziubek *.*
fajny ten pomysl z taka torba... mozna by w klatce powiesic i wlozyc jakis plastkiowy koszyk, wrzucic papier.... i by sobie wisialy w takim nosniku ^^ i szybko by sie nie zasikal
:i-zongler: wszystkiego najlepszego leosiu :i-zongler:
duze kolb, drospwow, delici i samych smakolykow, zebya jak najwiecej kobitek padalo na twoj widok z zachwytu oczywiscie :lol:
A poważnie, bardzo bardzo duuuuziooo życzę spełanienia najskrytszych....eeee inaczej...
dużo jedzonka po pachy,
jakiejś szczurzyczki od czasu do czasu
miękkiego spanka
i wszystko tego czego byś chciał.
Leośku... przede wszystkim zdrówka... a tak poza tym to wszystkiego co najlepsze, samych smakołyków, wielu kolegów (i koleżanek :lol: ), duuużo prezentów no i jeszcze raz, NAJLEPSIEJSIEGO!!!!!!!
Dziekuje wszystkim za zyczenia w imieniu Leonka.... Jak mu czytalam to lezal sobie usmiechniety w hamaku i marzyl... marzyl... pewnie glownie o tych szczurzych pannicach... hehe
Martwie sie o Leosia.... oddech ma dosc szybki... (jakies 60 pelnych ruchow klatką na 30 sek. inni w tym czasie okolo 40 ruchow). Wet na razie dal przeciwzapalny zastrzyk jakis i Catosal. W poniedzialek kolajna wizyta. Jak bedzie trzeba wkrocza antybiotyki... Ze zdjecia i osluchiwania wynika ze plucka niby czyste... ale jest podejrzenie jakiegos "zwloknienia ploc"... Boje sie bardzo... Leos poza tym wesoly jest i apetycik ma wzgledny. To moje najkochansze malenstwo... Trzymajcie prosze kciuki za niego. I jak macie jakies pomysly to piszcie. I dzieki wielkie szczegolnie dla kochanej Ivy za wsparcie duchowe i za cierpliwosc dla mnie.... pomimo ze sama tez ma duzo problemow.... Dzieki Iva! I tak wiem ze robisz to tylko dlatego bo chcesz mi kiedys odebrac Leo...