Fajnie byc dominujacym szczurem:)
Moderator: Junior Moderator
Chyba nie dziwie sie ,ze szczury tak walcza o pozycje w stadzie i kazdy chce rzadzic.W moim 2 osobowym stadzie ja jestem szczurem dominujacym w zwiazku z czym moj szczuras bardzo o mnie dba . Wystarczy ,ze poloze sie na lozku poczytac a ten zaraz leci malo lap nie polamie,uklada sie i zaczyna mnie myc i iskac.Wczoraj prawie splakalam sie ze smiechu jak "czyscil " mi twarz ,oczywiscie bardzo delikatnie mnie iskal.Mimo to musialam dzisiaj na brodzie polozyc grubsza warstwe pudru;))) A jest przy tym tak pracowity,ze co go odgonilam to wracal jak bumerang zeby dokonczyc dziela . Kurcze...moze ja sobie sprawie z 10 szczurow i przestane sie myc? Zaoszczedze na wodzie;)))
"Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości." A .Einstein

Wake Up Little Sparrow
Pomysł genialny!!!
Ale wyobraź sobie takie stado na Twoim ciele, które liźe i iska Cię całą (nawet jednej wszy by Ci nie zostawiły
)
Ale wyobraź sobie takie stado na Twoim ciele, które liźe i iska Cię całą (nawet jednej wszy by Ci nie zostawiły

Na zawsze w moim sercu:
Kasia, Wacuś, Crazy, Lazur, Lazur II, Riko, Messi
Kasia, Wacuś, Crazy, Lazur, Lazur II, Riko, Messi
A co dopiero brud w pępku! :twisted:
Fryzjer! No prosze...o tym nie pomyslalam,jeszcze jedna wymierna korzysc!:))))))) W zasadzie to i kosmetyczke nalezaloby tu ujac bo masaz twarzy i nawilzenie jest rewelacyjne:))))))
"Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości." A .Einstein
ej, wypozyczcie mi te szczury ^_^
to sie dam pogryzc:zrobia mi manicure, moze nawet poprzegryzaja uszy, jezyk i nos ^__________^
i by odpadl problem namawiania starszych ^_~
to sie dam pogryzc:zrobia mi manicure, moze nawet poprzegryzaja uszy, jezyk i nos ^__________^
i by odpadl problem namawiania starszych ^_~
"Nie jest umarłym ten, który może spoczywać wiekami
Nawet śmierć może umrzeć wraz z dziwnymi eonami"
Do what thou Wilt, but harm none
Nawet śmierć może umrzeć wraz z dziwnymi eonami"
Do what thou Wilt, but harm none
[quote="Beeata"]masaz twarzy i nawilzenie jest rewelacyjne:))))))[/quote]
Mocznik jest bardzo dobry do nawilżania skóry.Wchodzi w skład bardzo wielu kremów.
Jak tak dalej pójdzie to będziesz mogła otworzyć salon kosmetyczny.
Mocznik jest bardzo dobry do nawilżania skóry.Wchodzi w skład bardzo wielu kremów.
Jak tak dalej pójdzie to będziesz mogła otworzyć salon kosmetyczny.
Figa i Julka u mnie
Pestuś, Ziutuś, Kofi i Lafi biegają razem za Tęczowym Mostem w Krainie Wielkich Dropsów
Pestuś, Ziutuś, Kofi i Lafi biegają razem za Tęczowym Mostem w Krainie Wielkich Dropsów
Chyba nie tylko ja,mysle ze kazdy kto ma samca to dobrze zna uczucie wilgoci na dloni gdy przejdzie po niej szczuras;)))
Fryzjerów to ja też mam 
W sprawach jakichkolwiek (transport, pytania itd) proszę WYŁĄCZNIE o kontakt meilowy - ratteria[małpka]gmail.com
RATTERIA.W.INTERIA.PL
RATTERIA.W.INTERIA.PL
-
- Kontakt:
Ja mam dwa obgryzacze do paznokci, jednego zdzieracza martwego naskorka (najczesciej do krwi ^_^) i jednego...sama nie wiem...zastepce szczoteczki do zebow i blyszczyka,chociaz tego zabiegu staram sie jednak wystrzegac -_-
['] Kubuś ['] Groszek ['] Gucio ['] Pan Przytulak
beeata myslalas o zalozeniu niekonwencjonalnego zakladu kosmetycznego? 

...bo ludzi za kare do klatki się wsadza i rzecz to bardzo, bardzo przedziwna, że człowiek w klatce zwierzęta zamkniete, tak bardzo kocha i tak podziwia...
jelcz ta szczoteczke do zebow to ja tez mam
ale czasem jest za ostra i pazurkami wbija mi sie do warg 
a co do sikania na dlon to ja sie staram nieumozliwiac tego Floydowi :roll:
a jak Floydzina byl maly to lizal mnie po brzuchu, dekoldzie, szyji teraz po policzku ^^ (taki calus
)no i rece 

a co do sikania na dlon to ja sie staram nieumozliwiac tego Floydowi :roll:
a jak Floydzina byl maly to lizal mnie po brzuchu, dekoldzie, szyji teraz po policzku ^^ (taki calus

Obawiam sie Ignorant ,ze szybko bym zbankrutowala;)))
jakiego masz dobrze wychowanego faceta(taki calus )no i rece

-
- Kontakt:
Groszek tez sie wbija w usta do krwi ^^
Ale ciii,mozemy sobie wmawiac,ze to dziala jak peeling i tylko nam pomaga

Ale ciii,mozemy sobie wmawiac,ze to dziala jak peeling i tylko nam pomaga

['] Kubuś ['] Groszek ['] Gucio ['] Pan Przytulak