Czapeczniki III" Dorotka i Olgierd rodzicami-czekoladki :)
Moderator: Junior Moderator
Re: Czapeczniki III" Dorotka i Olgierd rodzicami-czekoladki :)
ten pierwszy z lewej na pierwszym zdjęciu taki ciekawy, "cieniowany" =P
Śliczności =)
Śliczności =)
Dziekujemy 
Pierwszy z lewej wyglada na aguta - aguty sa wlasnie takie cieniowane.
Akka odbior maluchow od 19 czerwca mozliwa z Lublina . Maluchy tez zawsze na zyczenie dowoze do Warszawy czasem tez do innych miast w zaleznosci od moich innych planow ( miot D byl dowieziony do Krakowa - po drodze w Tatry) , ten miot najprawdopodobniej zostanie dowieziony do Poznania

Pierwszy z lewej wyglada na aguta - aguty sa wlasnie takie cieniowane.
Akka odbior maluchow od 19 czerwca mozliwa z Lublina . Maluchy tez zawsze na zyczenie dowoze do Warszawy czasem tez do innych miast w zaleznosci od moich innych planow ( miot D byl dowieziony do Krakowa - po drodze w Tatry) , ten miot najprawdopodobniej zostanie dowieziony do Poznania

czyli jest też szansa że i ten miot będzie jechał gdzieś w okolice Krakowa? 

Ehh maluszki cudne, tym bardziej mi smutno, że ja swoich mieć nie będę
Wycałuj i wymiziaj klusie razem z rodzicami.

Naixi wycaluje w zasadzie juz wycalowalam .
Gratulacje!!! Nie było nas przez weekend, wracamy, a tu już nawet fotki są. Czekoladki boskie! Znów się zakochałam i znów będę wyć za każdym razem, jak wejdę w ten temat.
Naixinka, miałaś brać maluchy z tego miotu, nie wyszło?
Merch, możesz podać wstępne szacunki płci?
Merch, możesz podać wstępne szacunki płci?
TM:GuciaFelaMelaJagaVaniBubaBlusiaBonitaKivaTolaTanitaKolaEstelkaKlarysaElwirkaEdgarRolfikJadziaEnyaKlemensJulaGeminia PelaGotikaFelisiaKarinaIrenkaInkaPolaPetraZiarkoSeloniaZuba;
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
Nie znam jeszcze wstepnych szacunkow plci ani do konca rozkladu kolorow. Wciaz nie widze roznicy miedzy agutkami i czarnuszkami. Nie jasny jest dla mnie kolor jednego szczurka. Takze prosze wszystkich o jeszcze chwilke cierpliwosci.
Akka w tym roku raczej nie bede mogla dowiesc szczurkow do Krakowa - Proponuje wycieczke do Lublina , bardzo ladne i rzadko uczeszczane miasto, Warszawy lub poszukanie transportu.
Akka w tym roku raczej nie bede mogla dowiesc szczurkow do Krakowa - Proponuje wycieczke do Lublina , bardzo ladne i rzadko uczeszczane miasto, Warszawy lub poszukanie transportu.
W Lublinie jeszcze nie byłam, także chyba zrobię sobie wycieczkę 

No to czekamy cierpliwie na rozpoznanie. Ale za to bardzo niecierpliwie czekamy na kolejne zdjęcia, albo chociaż jedno 

TM:GuciaFelaMelaJagaVaniBubaBlusiaBonitaKivaTolaTanitaKolaEstelkaKlarysaElwirkaEdgarRolfikJadziaEnyaKlemensJulaGeminia PelaGotikaFelisiaKarinaIrenkaInkaPolaPetraZiarkoSeloniaZuba;
Niestety nie jest dobrze ,
Burmeska jest jedna zostaje w hodowli
Beskow chlopczykow sa dwa - jeden zostaje w hodowli
Jeden - zobaczymy
Beska dziewczynka jest jedna i pojedzie do Feniks , ktora najwczesniej zlozyla rezerwacje razem z agutkowa pannica.
Jedna agutka dla akki
Za to do woli jest agutkow i czarnuszkow takze z dumbo uszami , jescze nie znotowalam plci dokladnie , ale wydaje mi sie , ze na przekor zamowieniem jednak bedzie przewaga chlopcow .
Komu slicznego selfika w wersji dumbo i standardouchej w najpiekniejszych kolorach czerni i brazu
?
Burmeska jest jedna zostaje w hodowli
Beskow chlopczykow sa dwa - jeden zostaje w hodowli
Jeden - zobaczymy
Beska dziewczynka jest jedna i pojedzie do Feniks , ktora najwczesniej zlozyla rezerwacje razem z agutkowa pannica.
Jedna agutka dla akki
Za to do woli jest agutkow i czarnuszkow takze z dumbo uszami , jescze nie znotowalam plci dokladnie , ale wydaje mi sie , ze na przekor zamowieniem jednak bedzie przewaga chlopcow .
Komu slicznego selfika w wersji dumbo i standardouchej w najpiekniejszych kolorach czerni i brazu

Jej. Jakbym w totka wygrała. Nic to, że muszę dopłacic...
Trzeba mieć szczęście zwyczajnie. Ależ się cieszę
. Normalnie jupijajej. Wiadomość tygodnia, albo nawet miesiąca.
Ściskam

Trzeba mieć szczęście zwyczajnie. Ależ się cieszę

Ściskam
No 1 z 10 normalnie 

miałam 10 sztuk takich parówek i nie pamiętam, za bardzo byłam przejęta =Pmerch pisze: Pierwszy z lewej wyglada na aguta - aguty sa wlasnie takie cieniowane.