Czapeczniki III" Dorotka i Olgierd rodzicami-czekoladki :)
Moderator: Junior Moderator
Re: Czapeczniki III" Dorotka i Olgierd rodzicami-czekoladki :)
Feniks ano miałam brać, ale po poście merch chyba widzisz w czym problem. Mi zależało na burmku i czarnulce, ale niestety nie dopisało. Może następnym razem się uda. Za to Tobie gratuluję 

No niestety umaszczenie burmese nie chcialo pojawic sie w wiekszej liczbie
Jest jedna samiczka burmese ze standardowymi uchami moja , Naixinko jesli za 6-7 zostanie mama mozesz zamowic po niej córeczke.
Samiczka BES ka dla Feniks tez ma standardowe ucha .
Na razie jest jeden wolny chłopak Beskowy nie pamietam z jakimi uchami.
Oraz
samiczka dumbo czarna zarezerwowana
samiec dumbo czarny wolny
2 samiczki dumbo agutkowe zarezerwowane ( Feniks)
2 samce dumbo agutkowe wolne.
Te szczurki moga byc razem do odbioru ze szczurkami z G
Tam wolne sa 3 duzaste selfowe standardziki czarny , agut i russian dove.
W sumie z obu miotow mamy 6 wolnego chlopa .
Do konca nie jestem jeszcze na 100 % pewna rozkladu plci - ocenialam dosc szybko i " na pamiec"
Cennik szczurki dumbo w kolorach czarnym i aguti 80 PLN
szczurki standard BES 85 PLN
szczurki dumbo BES 90 PLN
Dość wysoka cena szczurkow w tym miocie wynika z odleglego , przez co kosztownego importu.
Na dwa szczurki 10 % rabatu
Jest jedna samiczka burmese ze standardowymi uchami moja , Naixinko jesli za 6-7 zostanie mama mozesz zamowic po niej córeczke.
Samiczka BES ka dla Feniks tez ma standardowe ucha .
Na razie jest jeden wolny chłopak Beskowy nie pamietam z jakimi uchami.
Oraz
samiczka dumbo czarna zarezerwowana
2 samiczki dumbo agutkowe zarezerwowane ( Feniks)
2 samce dumbo agutkowe wolne.
Te szczurki moga byc razem do odbioru ze szczurkami z G
Tam wolne sa 3 duzaste selfowe standardziki czarny , agut i russian dove.
W sumie z obu miotow mamy 6 wolnego chlopa .
Do konca nie jestem jeszcze na 100 % pewna rozkladu plci - ocenialam dosc szybko i " na pamiec"
Cennik szczurki dumbo w kolorach czarnym i aguti 80 PLN
szczurki standard BES 85 PLN
szczurki dumbo BES 90 PLN
Dość wysoka cena szczurkow w tym miocie wynika z odleglego , przez co kosztownego importu.
Na dwa szczurki 10 % rabatu

Kuszące....ojjj jak bardzo kuszącemerch pisze: Na razie jest jeden wolny chłopak Beskowy nie pamietam z jakimi uchami.
Oraz

Troche refleksji.
Patrze teraz na dwa mioty Doroty i Eli samiczki maja swoje porodowki jedna nad druga obie sa tak bardzo zaangazowane w to macierzynstwo . Z takimzapalem organizuja dodatkowy material na gniazdo mimo ze wniesienie go do gniazda nie jest latwe , klatki stoja na komodzie dla ulatwienia przystawione jest krzeslo. Ida urwac kawalek gazety , wyciagnac ze smietnika jakis papier ukrasc chleb , tachaja to przez mieszkanie wskakuja na krzeslo- tutaj Dorota ma utrudnione zadanie czych na nia po drodze cerber pilnujacy wlasnych maluchow Ela, dlatego woli wymierzyc dobrze skok , zeby czasem ktos zn Ela, nie złapał jej za noge czy ogon papier doniesiony i znow powtorka...
Niesamowite sa te szczurasy....
Patrze teraz na dwa mioty Doroty i Eli samiczki maja swoje porodowki jedna nad druga obie sa tak bardzo zaangazowane w to macierzynstwo . Z takimzapalem organizuja dodatkowy material na gniazdo mimo ze wniesienie go do gniazda nie jest latwe , klatki stoja na komodzie dla ulatwienia przystawione jest krzeslo. Ida urwac kawalek gazety , wyciagnac ze smietnika jakis papier ukrasc chleb , tachaja to przez mieszkanie wskakuja na krzeslo- tutaj Dorota ma utrudnione zadanie czych na nia po drodze cerber pilnujacy wlasnych maluchow Ela, dlatego woli wymierzyc dobrze skok , zeby czasem ktos zn Ela, nie złapał jej za noge czy ogon papier doniesiony i znow powtorka...
Niesamowite sa te szczurasy....
…a tatusiowie w karcięta tną. No, może przesadzam, ale pieluszek nie podają raczej… 

Tatusie przecież za kratkami jak dokumentowało jedno zdjęcie.
Wszystkie to niewątpliwe śliczności...Bez wyjątku.
Wszystkie to niewątpliwe śliczności...Bez wyjątku.
Dorotkę wykończyliścieeeee!!! Jak tam wpadnę, z jej silnymi braćmi, to, to, to.... to zobaczycie!
Toż ona ma jutro urodziny! Ssaki bez serc!

Toż ona ma jutro urodziny! Ssaki bez serc!

Booooniu, jak ona wygląda 

TM:GuciaFelaMelaJagaVaniBubaBlusiaBonitaKivaTolaTanitaKolaEstelkaKlarysaElwirkaEdgarRolfikJadziaEnyaKlemensJulaGeminia PelaGotikaFelisiaKarinaIrenkaInkaPolaPetraZiarkoSeloniaZuba;
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
oj nie histeryzujcie odpoczywa po wysilku zwizanym ze dobywaniem materilau na gniazdo 

Merch mój maluszek będzie miał uszki standart czy dumbo? I oczywiście więcej zdjęć poproszę, bo jest się czym chwalić