Spotkania Dolnoślązaków
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Spotkania Dolnoślązaków
To jak? Ile osób jest chętnych?
Ja jestem
.

Może lepiej piszcie na pw/gg? to pewniejsze 
Kurcze, ale mi żal, że mnie nie będzie

Kurcze, ale mi żal, że mnie nie będzie

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
To może przełożymy te spotkanie tak, zeby Nina mogła być? ;>
O, na 16-17, może być Nina
?

Ale ja nie wiem kiedy będe na chodzie (dosłownie i w przenośni), teoretycznie spędze 8 tygodni o kulach.
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
To jak bedzie ze spotkaniem? Bo widze, zę chętni sie wykruszyli..
JA czekam na decyzje co do terminu... 

Pff, to może poczekamy na Ninę? Wtedy spotkanie byłoby na początku lipca
.

No ja myśle, że możemy tak zrobic. Bo jakos chętni sie wykruszyli..
czyzby mialy byc tylko 4 osoby...hm...swietnie 

ja sie moge spotkac kiedykolwiek, tylko ze nie wiem czy nie bede w robocie a w lipcu czy akurat nie bedzie egzaminu
a tak poza tym to mi pasuje jakikolwiek dzien 

Wyszukiwarka nie gryzie
Nin już mobilna 
Z najbliższych terminów mi pasuje: 13-14 i 20-21 czerwiec. Możliwe, że 27-28 też.
To co, zbieramy sie? ;>

Z najbliższych terminów mi pasuje: 13-14 i 20-21 czerwiec. Możliwe, że 27-28 też.
To co, zbieramy sie? ;>
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Mi pasuje wszystko po 19 czerwca
.

mi jedyni ten ostatni podany przez nine i to nie na 100%. Trudno, postaram sie byc na kolejnym 

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)