Moje kochane badziestwo - kocia szajka: Brad i Kocurra :)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- Anka.
- Kontakt:
Re: Moje kochane badziestwo - [*] [*] [*]
Ważne, że miał dobre życie i wierze, że tak po prostu zasnął ...
Bardzo przykro, że szczurki tak szybko odchodzą ,a my nie możemy nic więcej zrobić
Bardzo przykro, że szczurki tak szybko odchodzą ,a my nie możemy nic więcej zrobić
Maniek to nie był jego braciszek. Był on o kilka miesięcy młodszy.Babli pisze:pin3ska, bardzo mi przykro..Niebieski miał wspaniały domek, teraz już jest z braciszkiem..
wiem, że nie na miejscu.. ale wiesz, czy ma to podłoże genetyczne?
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
[']['].....brak mi slow
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
pin, Niebieski to Ananasik, tak? [bo ja się już w Twoim stadku gubię troszkę
] A jeśli tak, to jego braciszek, czyli Anubis już jest za TM... 

Ważne, że się już nie męczy...
I miał wspaniały dom...[*]
Na pewno jest Ci za to wdzięczny
Trzymaj się Pin
[*]...
I miał wspaniały dom...[*]
Na pewno jest Ci za to wdzięczny

Trzymaj się Pin

[*]...

<*> Moje aniołki<*>
szczurki: Bunia, Sali, Gryzia, Rubi, Chloe; chomiki: Pipi, Emi
szczurki: Bunia, Sali, Gryzia, Rubi, Chloe; chomiki: Pipi, Emi
tak sobie pomyślałam, że skoro odszedł tak nagle, to raczej jakiś twór w klatce piersiowej uciskający serduszko, albo przeponę czy płuca... ech... trzymaj się pin3ska
[*] Niebieski

[*] Niebieski
mój cały babiniec już za TM...
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
Niebieski to imię. To był niebieski kapturek.Babli pisze:pin, Niebieski to Ananasik, tak? [bo ja się już w Twoim stadku gubię troszkę] A jeśli tak, to jego braciszek, czyli Anubis już jest za TM...

<'><'> Dla Niebieskiego
Sciskamy...

Sciskamy...
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
przepraszam za pomyłkę
(*).

(*).
[*]
życzę dużo zdrówka dla reszty ślicznych panów

życzę dużo zdrówka dla reszty ślicznych panów

Ze mną szczurki ,,Inka,Sława i Tequilla i Reszta zwierzaków
[*]Feta,Kropka,Tequila,Angol,Frania,Buffy...[*][/size]
Cholera by to wszystko wzieła...
Paniś ma guza - przed chwilą zauważyłam, choc codziennie go macam i miziam bardzo długo. Guz jest za żuchwą, a przed łapką z tej strony z ktorej miał to zapalenie ucha... Zastanawia mnie czy to moze mieć coś z tym zapaleniem wspolnego...
Guz jest twardawy, wrosnięty, ciężko powiedzieć, gdzie sie konczy, jakby dwie kulki zrosnięte obok siebie albo cos o nieregularnej powierzchni, nie da sie go oddzielić od ciała, a co najgorsze ma juz srednice jakies 1,5 cm, jak nie więcej...
Przysięgłabym, ze wczesniej tego nie było... Dopiero co sie z nim zaprzyjaźniłam... Załamie sie chyba jak go strace...
Paniś ma guza - przed chwilą zauważyłam, choc codziennie go macam i miziam bardzo długo. Guz jest za żuchwą, a przed łapką z tej strony z ktorej miał to zapalenie ucha... Zastanawia mnie czy to moze mieć coś z tym zapaleniem wspolnego...
Guz jest twardawy, wrosnięty, ciężko powiedzieć, gdzie sie konczy, jakby dwie kulki zrosnięte obok siebie albo cos o nieregularnej powierzchni, nie da sie go oddzielić od ciała, a co najgorsze ma juz srednice jakies 1,5 cm, jak nie więcej...
Przysięgłabym, ze wczesniej tego nie było... Dopiero co sie z nim zaprzyjaźniłam... Załamie sie chyba jak go strace...

Ojć. Za dużo tych problemów u was
. Trzymam kciuki za Panika.

Przykro mi bardzo z powodu odejścia Niebieskiego [*]
Mam nadzieję , że ten guz to nic niedobrego , trzymam kciuki za zdrowie szczurków
Mam nadzieję , że ten guz to nic niedobrego , trzymam kciuki za zdrowie szczurków

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Niestety u nas zapalenie ucha wynikło właśnie z guza, więc im szybciej owe 'coś' obejrzy wet, tym lepiej.
Trzymam kciuki, żeby to jednak było związane z zapaleniem i żeby szybko dało sie wyleczyć.
Trzymam kciuki, żeby to jednak było związane z zapaleniem i żeby szybko dało sie wyleczyć.
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Porobiłam fotki. widac, ze Panik troche olał ostatnio higiene osobistą. Zdarza mu sie tez nasiusiac w kącik i sie w nim potem połozyć... Chyba zaczne go wacikiem czyscić. Widac na fotkach jak zmizerniał.
Paniś u mnie na kolanach:

Iskamy Pańcie (ostatnio to jedno z jego ulubionych zajęć) :
Wczoraj Paweł podstawił mu swojego palca, a ja zabrałam swoje na bok, bo Paweł chcial tez byc wylizany i wyiskany
Panik liznał raz, powąchał i... odepchnął jego palec łapką, po czym odwrocił głowke na bok i zabrał sie dalej za lizanie i iskanie mojego kciuka

Porfirynka nadaje mu taki smutny wyraz pyszczka... :

Wstrętny guzisko:
Zajmuje całą połowe szyjki i ciągnie sie gdzies w jej głąb, a konczy sie az na przedniej łapce. Najlepiej chyba widac na pierwszej fotce, ale trzeba ją powiekszyć... Wydaje mi sie, ze dzis znowu sie powiekszył...

Paniś u mnie na kolanach:
Iskamy Pańcie (ostatnio to jedno z jego ulubionych zajęć) :
Wczoraj Paweł podstawił mu swojego palca, a ja zabrałam swoje na bok, bo Paweł chcial tez byc wylizany i wyiskany

Porfirynka nadaje mu taki smutny wyraz pyszczka... :
Wstrętny guzisko:
Zajmuje całą połowe szyjki i ciągnie sie gdzies w jej głąb, a konczy sie az na przedniej łapce. Najlepiej chyba widac na pierwszej fotce, ale trzeba ją powiekszyć... Wydaje mi sie, ze dzis znowu sie powiekszył...