Koles i Malakai

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
yss

Re: Koles i Malakai

Post autor: yss »

zalbi: to się dokształcaj, zamiast wydziwiać. :/ popisy ignorancją nie robią najlepszego wrażenia. wystarczyło raz spytać, co to, i grzecznie przyjąć odpowiedź, to nieładnie tak uparcie komuś śmiecić po wątku jajkami.
co za młodzież teraz....

tofik: dla mnie to malutkie ma 4 tygodnie. może z haczykiem.
jeżeli ma jajeczka, to jest chłopcem, oczywiście.

ale takiego fifluszka z przodu mają też samiczki.

może to pomoże:
http://szczury.org/viewtopic.php?f=19&t=110&start=0
ten się nie myli, kto nic nie robi
Awatar użytkownika
Akka

Post autor: Akka »

Yss o tym samym pomyślałam, że być może chodzi o tego "koreczka" na brzuszku który (chyba) ma zasłaniać wejście pochwy po zapłodnieniu i nie jest fiutkiem :P :D
Obrazek
Ze mną: ♥ Batasuma, Guernica, Negra, Blixa ♥
Odeszły: Dżuman, Karbonka, Harpi, Yerstina, Indali, Ramona, Hawana, Iskariot, Szpilka, Luna [*]
t0fik

Post autor: t0fik »

yss pisze:zalbi: to się dokształcaj, zamiast wydziwiać. :/ popisy ignorancją nie robią najlepszego wrażenia. wystarczyło raz spytać, co to, i grzecznie przyjąć odpowiedź, to nieładnie tak uparcie komuś śmiecić po wątku jajkami.
co za młodzież teraz....

tofik: dla mnie to malutkie ma 4 tygodnie. może z haczykiem.
jeżeli ma jajeczka, to jest chłopcem, oczywiście.

ale takiego fifluszka z przodu mają też samiczki.

może to pomoże:
http://szczury.org/viewtopic.php?f=19&t=110&start=0
dzieki, pomoglo sie jeszcze upewnic, ze to napewno dwaj chlopcy.
Awatar użytkownika
susurrement

Post autor: susurrement »

yss pisze:co za młodzież teraz....
kurcze, jak ja nie lubię generalizowania. a fe!

matko, jacy piękni chłopcy.. a ten mały gnojek jest wprost cudowny ::)
widać, że jeszcze taki dzieciaczkowy meszek ma, jejuu słodziak niesamowity!

powodzenia w łączeniu!
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
t0fik

susurrement pisze:powodzenia w łączeniu!
przyda sie.
Mamy problem z laczeniem. Spotkania sa w wannie i Koles probuje Malakaja przeleciec :/. Strona mu srednio przeszkadza, tzn. nie wazne czy ma pod lapa pysk czy tyl Malakaja
Awatar użytkownika
*Delilah*

Post autor: *Delilah* »

Mamy problem z laczeniem. Spotkania sa w wannie i Koles probuje Malakaja przeleciec :/. Strona mu srednio przeszkadza, tzn. nie wazne czy ma pod lapa pysk czy tyl Malakaja

Heheh :)A tak wlasciwie, to zupelnie normalne, ze ustalaja w ten sposob hierarchę (poprzez obsceniczne demonstracje;))
Ciesz się ,ze sie nie tłuką i nie fruwaja krwawe strzepy :) Czyli jestescie na dobrej drodze do połączenia ostatecznego:D
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
t0fik

*Delilah*, czyli mam nie interweniowac? U spokoilas mnie troche.
Awatar użytkownika
*Delilah*

Post autor: *Delilah* »

Jesli krwi rozlewu nie ma ,to wszystko jest w porzadku. Chlopaki muszą sie trochę podominować wzajemnie, zeby wiedziec "kto tu rządzi". Wiec jest OK:)
Pewnie przy tym masz trochę efektow dzwiekowych typu "piski rodem z horrorow", to tez nie ma sie czego bać, zazwyczaj tak po prostu juz jest, ze szczurasy muszą sobie troche popiszczeć:) . Moje dziewuchy czasem kwiczą niczym prosięta dogorywajace ,a zupelnie nic im się nie dzieje:)
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
t0fik

dzieki za pomoc, bo w watku o laczeniu ciezko wylapac konkretne informacje.
odmienna

Post autor: odmienna »

Jakie fajne chłopaki! :) Oni małolaty są, więc nie powinno być większych problemów z łączeniem. Tzn. oni raczej nie będą mieli większych problemów, bo Ty pewnie i tak będziesz miał ;) . Generalnie pisk- norma; krzyk- trzeba reagować. W nowej klatce powinno iść raz, dwa.
Swoją drogą, jeśli miałeś wątpliwości; cojones to, czy nie, to znaczy, że pchełka naprawdę dzidzia malutki.

z innej beczki:
Leia pisze:Na pewno słyszałaś, tylko nie wiesz, że tak się to pisze. Czyta się "kohonez". Pewnie w niejednym filmie słyszałaś, jak jakiś meksykański mafiozo mówi, że do tego, czy tego trzeba mieć "kohonez" :P

To się nazywa różnica pokoleniowa ;D . Ja zdecydowanie wcześniej wiedziałam jak się to słowo pisze- niejaki Hemingway Ernest, tak mnie świntuch wyszkolił 8) w moich czasach różne "Komu Bije Dzwony" się czytywało….
Awatar użytkownika
zalbi

Post autor: zalbi »

a ja sie domagam zdjęć. pchełki zdjęć w szczególności, chociaż starszego pana też chętnie pooglądam.

odmienna pisze: z innej beczki:
Leia pisze:Na pewno słyszałaś, tylko nie wiesz, że tak się to pisze. Czyta się "kohonez". Pewnie w niejednym filmie słyszałaś, jak jakiś meksykański mafiozo mówi, że do tego, czy tego trzeba mieć "kohonez" :P

To się nazywa różnica pokoleniowa ;D
ej no, znowu jakoś dużo młodsza od Lei nie jestem więc czy to na prawdę ta różnica pokoleń? =P
Szczur potrzebuje szczura. Taka jest jego natura.
Obrazek
bazarek ciuchowo różnościowy:www
biżu, figurki i inne na zamówienie:www
odmienna

Post autor: odmienna »

(ha! ja jestem znacznie starsza i znacznie wcześniej przeczytałam, niż miałam szansę usłyszeć ;) )

zdjęć, to i ja się domagam! ;D
t0fik

Na pierwszej stronie sa linki
Awatar użytkownika
Leia

Post autor: Leia »

Łeee tam na pierwszej stronie! Co Ty myślisz, że u nas tak łatwo? Fptki trzeba dawać nowe regularnie, chyba, że się ma ochotą na ciągłe ponaglanie :P
t0fik

Leia pisze:Łeee tam na pierwszej stronie! Co Ty myślisz, że u nas tak łatwo? Fptki trzeba dawać nowe regularnie, chyba, że się ma ochotą na ciągłe ponaglanie :P
Dzis postaram sie swieze zrobic, jak chlopaki po pokoju biegaja. Tak co do niusow, to jeszcze mieszkaja osobno, ale wczoraj w wannie Koles, mniej dominowal, a Malakai go iskal.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”