kwarki- szczury niebieskookie
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

-
Re: kwarki- szczury niebieskookie
Jaka biba świetna!
I te smakołyki wszystkie...

A czemu impreza się nie udała? Czy to przez te niepodzielne 3 poziomki? 

[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Jak się impreza udać miała....
Poziomki wbrew pozorom całkiem dały się podzielić (to czerwone ) nawet sama dzióbnęłam, żeby wiedzieć czy dobre (dobre )
To jednakowoż banda egoistów, bez jakiejkolwiek towarzyskiej ogłady;
Żeby byli wszyscy, na przyjęcie dowiozłam ich w żółtym koszyku + Gacuś luzem (bo się nijak nie dał do koszyka wsadzić, skoro czuł w nim Dara). To się tylko mnie naiwnej wydaje, że skoro mam pięć szczurów i za każdym z nich szaleję, to oni powinni szaleć za sobą nawzajem…. A tu fochy! Grafik, zamarł w takiej pozycji jak na zdjęciu, na dłuższą chwilę; goście z koszyka wychodzili nieufnie i mimo, że każdy liznął „na odwagę” ajerkoniaku – to robili to każdy osobno (na zdjęciu akurat Blessik ) i chowali się po kątach…jednak jedzenie sprawia im największą przyjemność „u siebie” – uznałam zatem, że jak ma być tak drętwo, to lepiej niech każdy szama w swojej dziurze. W końcu to ich święto było... http://www.youtube.com/watch?v=HSC_uvcpvo8
http://www.youtube.com/watch?v=xTzq92WOp8c
bardzo dokładnie widać różnicę w sposobie konsumowania artykułów spożywczych między Darkiem a Dolarkiem- Darek je, bo je- jedne rzeczy chętniej, inne mniej. Dolaru natomiast, umie czerpać przyjemność z jedzenia ba! Dolaru, jeśli coś mu smakuje- cały jest jedzeniem. Smakosz.
a dzisiaj rano, Gacuś grucha... zgłupieć można.
Poziomki wbrew pozorom całkiem dały się podzielić (to czerwone ) nawet sama dzióbnęłam, żeby wiedzieć czy dobre (dobre )
To jednakowoż banda egoistów, bez jakiejkolwiek towarzyskiej ogłady;
Żeby byli wszyscy, na przyjęcie dowiozłam ich w żółtym koszyku + Gacuś luzem (bo się nijak nie dał do koszyka wsadzić, skoro czuł w nim Dara). To się tylko mnie naiwnej wydaje, że skoro mam pięć szczurów i za każdym z nich szaleję, to oni powinni szaleć za sobą nawzajem…. A tu fochy! Grafik, zamarł w takiej pozycji jak na zdjęciu, na dłuższą chwilę; goście z koszyka wychodzili nieufnie i mimo, że każdy liznął „na odwagę” ajerkoniaku – to robili to każdy osobno (na zdjęciu akurat Blessik ) i chowali się po kątach…jednak jedzenie sprawia im największą przyjemność „u siebie” – uznałam zatem, że jak ma być tak drętwo, to lepiej niech każdy szama w swojej dziurze. W końcu to ich święto było... http://www.youtube.com/watch?v=HSC_uvcpvo8
http://www.youtube.com/watch?v=xTzq92WOp8c
bardzo dokładnie widać różnicę w sposobie konsumowania artykułów spożywczych między Darkiem a Dolarkiem- Darek je, bo je- jedne rzeczy chętniej, inne mniej. Dolaru natomiast, umie czerpać przyjemność z jedzenia ba! Dolaru, jeśli coś mu smakuje- cały jest jedzeniem. Smakosz.

a dzisiaj rano, Gacuś grucha... zgłupieć można.
O ,widze ze przespałam imprezę w pobliżu . No wiecie co ??
Jeszcze raz WielkieBuziaki dla panów Urodzinkowych . Na zdrowko !
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Za buziaki dziękujemy i żałujemy okrutnie przegapienia, bo Ty, jak Ty, ale Rekiny na pewno rozkręciłyby imprezę aż miło!*Delilah* pisze:O ,widze ze przespałam imprezę w pobliżu . No wiecie co ??

Buehehehe... że tak rubasznie zarechoczęa ile nowych domków by potem radochę miało...

No właśnie odmienna, teraz już wiesz, czemu impreza się nie udała. Jak się postanowiliście kisić we własnym sosie i nikogo nie zapraszać, no to macie

Dokładnie, to co Nue powiedziała...
Chociaż.. nie wiem czy Rekiny byłyby zainteresowane harcami z kwarkami... bowiem była limuzyna.. pyszności.. i dużo materiału na gniazdo..
Nie ma to tamto.. a co jeśli Rekiny to feministki
?

O a ja spóźniona szczerze przyznam z tą imprezą fajnie wymyśliłaś

Ze mną szczurki ,,Inka,Sława i Tequilla i Reszta zwierzaków
[*]Feta,Kropka,Tequila,Angol,Frania,Buffy...[*][/size]
macie rację. Poprawimy się
ale: hihihi.. wiecie Wy, że jesteśmy wszyscy aż takie Dziwadła, że to przerasta możliwości percepcji tak wrażliwego narzędzia jak miłościwie nam panujący Word? Ilekroć próbuję napisać słowo „ doszczurzanie”, ten geniusz namiętnie poprawia na „ odszczurzanie” ….nawet trudno to skomentować
Chyba, że to tylko mój taki mądry, bo trafnie rozeznaje moją konkretną sytuację….kto wie? (ale „terrarystę”, też poprawia na „terrorystę”- nie wiem już co o tym myśleć… )

ale: hihihi.. wiecie Wy, że jesteśmy wszyscy aż takie Dziwadła, że to przerasta możliwości percepcji tak wrażliwego narzędzia jak miłościwie nam panujący Word? Ilekroć próbuję napisać słowo „ doszczurzanie”, ten geniusz namiętnie poprawia na „ odszczurzanie” ….nawet trudno to skomentować

Chyba, że to tylko mój taki mądry, bo trafnie rozeznaje moją konkretną sytuację….kto wie? (ale „terrarystę”, też poprawia na „terrorystę”- nie wiem już co o tym myśleć… )
o jacie, jaka impra była
odmienna, nastarałaś się kobitko, chwali Ci się
a to białe pod poziomkami to jakiś twarożek był czy serek? i te poziomki pokrojone skrupulatnie, jestem pod wrażeniem
to jeszcze ja: wszystkiego najlepszego dla chłopaczków urodzinkowych!!!

to jeszcze ja: wszystkiego najlepszego dla chłopaczków urodzinkowych!!!
mój cały babiniec już za TM...
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
Spersonalizowałaś go najwyraźniej, odmiennaChyba, że to tylko mój taki mądry, bo trafnie rozeznaje moją konkretną sytuację….kto wie? (ale „terrarystę”, też poprawia na „terrorystę”- nie wiem już co o tym myśleć… )

Zapewne z przyjemnością powygryzałyby dziury w biustonoszach:DNie ma to tamto.. a co jeśli Rekiny to feministki?
(bo pewnie poziomek to by dla Nich nie starczyło, no nie oszukujmy sie;)
(Bo ja już odkrylam metodę na porost poziomek.. Odmienna, no trzeba je było pilotem wlączyć !!!)
Buziaki dla Panow !
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,

niewiele jeszcze mogę powiedzieć o właścicielu tych pięknych oczu, bo jest mocno wystraszony .
....jest taki chudziutki (442 gramy dorosłego, długiego szczurka) wydaje się kruszynką nawet w porównaniu z Jurką i Gackiem. Ale najważniejsze, to odbudować jego zaufanie do świata a wraz z nim apetyt (u Gońkii, jadł już ponoć za czterech a od wczoraj marniutko.. )

odmienna, dziękuję. Ten post wywołał na mojej twarzy uśmiech, a wydawałoby się, że dzisiaj to niemożliwe.. Śliczny jest. Napisz potem jeszcze coś o właścicielu tych oczu.
- Anka.
- Kontakt:
Maluszek wygląda na jeszcze przestraszonego , ale będzie dobrze
Słodką mordke ma, kciuki na przyszłość i łączenie, niech chłopcy będą grzeczni

Słodką mordke ma, kciuki na przyszłość i łączenie, niech chłopcy będą grzeczni