Wróciłam po ponad roku. Witajcie!
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Jekyll, Hyde i Mr Cookie - Czasem lepiej, a czasem gorzej
Dziewczyno, myciem naczyń to Ty na życie nigdy nie zarobisz:)

-
Nakasha
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
A za tydzień 2 smutnych panów w ciemnych garniturach z ABW zapuka do Nieji do domu i zechce rozmawiać 
Fotka jest powalająca
Fotka jest powalająca
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

O, żesz! Nieja
garów nie myj (chwilowo) i nie bierz takich podejrzanych zleceń (z definicji). Rób zdjęcia szczurom- to powinnaś bez ograniczeń
Prawdę mówiąc, też zwróciłam uwagę na niesamowitość zdjęcia wskazanego przez Renatę a po tym drugim jestem przekonana, że jak już ci Smutni do Ciebie zawitają, to raczej Cookiego nawet bez rozmawiania w zbrojnej asyście wyprowadzić mogą….
Hmm, podobno zadna praca nie hańbi...O, żesz! Niejagarów nie myj (chwilowo) i nie bierz takich podejrzanych zleceń (z definicji).
Jako ze ja tez na takim etapie zyciowym, to cynicznie powiem zawsze zostaje nam autostrada
Sliczne szczurołapki, a Cooki ...Ahhh ohh
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Anik1, masz absolutną rację
Z moją zdolnością do skupiania na sobie dziwnych wypadków powinnam trzymać się z dala od noży, szkła i innych niebezpiecznych rzeczy 
Nakasha luuuuzik! Niedawno znajomy prawnik wrócił z Afryki i obiecał, że mnie z paki wyciągnie
Ma u mnie dług do spłacenia 
odmienna, podejrzewam że Cookiego by nie zabrali
Prędzej umarliby ze śmiechu gdyby zrobił swoją słynną minkę i połączył to z kiwaniem główki 
*Delilah* u mnie autostrada odpada
Nie potrafię chodzić na obcasach 
A tak przy okazji powiem, że z powodów finansowych rezygnujemy z telefonu, czego będzie dość mocno brakować
W razie czego z komórki się dzwoni 112 i mówimy, że pogotowie/policja/straż pożarna potrzebna tak? I jak mam 2 zł to i tak się dodzwonię?
Z komórki też chyba będziemy rezygnować... No i internetu ale z tym może być problem, bo umową się zabezpieczyli przed wcześniejszą rezygnacją
Zdjęcia pokażę niedługo, jak jakieś nowe mi się uda cyknąć
Ale powiem Wam, że chyba Jekyllek przejdzie z Cookiem na tę dietę
Wolałabym żeby byli szczupli jak Hyde niż z tymi swoimi brzuszkami piwnymi
Wyglądają słodko, jednak chcę ich mieć ze sobą jak najdłużej, a podejrzewam że otyłość nie przedłuża im życia 
Nakasha luuuuzik! Niedawno znajomy prawnik wrócił z Afryki i obiecał, że mnie z paki wyciągnie
odmienna, podejrzewam że Cookiego by nie zabrali
*Delilah* u mnie autostrada odpada
A tak przy okazji powiem, że z powodów finansowych rezygnujemy z telefonu, czego będzie dość mocno brakować
Z komórki też chyba będziemy rezygnować... No i internetu ale z tym może być problem, bo umową się zabezpieczyli przed wcześniejszą rezygnacją
Zdjęcia pokażę niedługo, jak jakieś nowe mi się uda cyknąć
Za szybko odchodzicie... Do zobaczenia po drugiej stronie kochani.
Nieja, 112 jest bezpłatny
.
Bez telefonu.. auć
. Dobrze, że macie chociaż komórki
. Z czego macie sieć? Bo w Play Fresh są darmowe sms (mam, nie ma żadnych 'haczyków' itp.) i 29gr za minutę, więc moglibyście do siebie/kogoś innego pisać, zamiast dzwonić
. A wyszłoby taniej
.
Bez telefonu.. auć
Mamy w Heyah
20zł na 3 miesiące dla mnie i taty to jest 40zł na 3 miesiące wydatków na komórki w sumie.
A w Play jest tanio, jednak jak inni do Ciebie dzwonią, a ty jesteś w Play, to płacą jak za zboże (bardzo drogo)
Przez to nikt by nie chciał do mnie dzwonić i to ja bym musiała oddzwaniać czyli wyszłoby droooogo
Więc się nie opłaca 
A tato ma problemy z pisaniem SMSów
Zresztą podejrzewam, że i tak za jakiś miesiąc również z komórki zrezygnuję, bo moja się dosłownie sypie, a jak się już rozsypie, to mi szkoda pieniędzy na nową będzie
Wolę coś szczuraskom kupić 
A w Play jest tanio, jednak jak inni do Ciebie dzwonią, a ty jesteś w Play, to płacą jak za zboże (bardzo drogo)
A tato ma problemy z pisaniem SMSów
Zresztą podejrzewam, że i tak za jakiś miesiąc również z komórki zrezygnuję, bo moja się dosłownie sypie, a jak się już rozsypie, to mi szkoda pieniędzy na nową będzie
Kochani! Tyle się działo, tyle się dzieje... Chcę z opóźnieniem, ale jednak:
PODZIĘKOWAĆ wszystkim razem i każdemu z osobna, kto mi pomógł, kto mnie wspierał, kto był, jest i będzie ze mną w trudnych chwilach!
Bardzo mi źle, że nie piszę wiele ale nadrobię, obiecuję!
Muszę uciekać ale wiedzcie, nie zapomniałam! Obiecuję wall-of-text kiedy tylko będzie chwila! Obiecuję też spełnić tę drugą część zdania na fioletowo
P.S. Chłopaki tyją, dupeczki im rosną, a to wszystko dzięki WAM!
Cookie: 425
Hyde: 500
Jekyll: 570
PODZIĘKOWAĆ wszystkim razem i każdemu z osobna, kto mi pomógł, kto mnie wspierał, kto był, jest i będzie ze mną w trudnych chwilach!
Bardzo mi źle, że nie piszę wiele ale nadrobię, obiecuję!
Muszę uciekać ale wiedzcie, nie zapomniałam! Obiecuję wall-of-text kiedy tylko będzie chwila! Obiecuję też spełnić tę drugą część zdania na fioletowo
P.S. Chłopaki tyją, dupeczki im rosną, a to wszystko dzięki WAM!
Cookie: 425
Hyde: 500
Jekyll: 570
-
Nakasha
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Super
pozdrawiam tyjących chłopaczków
i kociaki! 
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij

Niech tyją ,byle na zdrowie 
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Jestem w ciężkim szoku... Później napiszę więcej, teraz chcę tylko powiedzieć:
Hyde nie żyje, nie wiem co się stało ani dlaczego ale to, jaki widok zastałam w klatce spowodował u mnie mdłości. Jak ochłonę, to podam więcej informacji.
Żegnaj okruszku...
Hyde nie żyje, nie wiem co się stało ani dlaczego ale to, jaki widok zastałam w klatce spowodował u mnie mdłości. Jak ochłonę, to podam więcej informacji.
Żegnaj okruszku...
Nieja, kochana, trzym się...
Hyde... (*) śpij słodko..
Hyde... (*) śpij słodko..
Hyde (*) 
Nieja, trzymaj się

Nieja, trzymaj się
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
- Krejzoolek
Oj..trzymaj się.
Dla szczurka [*][*][*]
Dla szczurka [*][*][*]
Kiki, Dusia [*][/color][/size]
Niejuś, trzymaj się
. Przykro..
[']
[']