Czapeczniki III' zn Ela X Rolfik zostali rodzicami

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

merch

Re: Czapeczniki III' zn Ela X Rolfik zostali rodzicami

Post autor: merch »

od 22 czerwca do 27 , mozesz wybrac date , miejscowi sie dostosuja :)
Babli

Post autor: Babli »

TAK?! Leia, f.y, gratuluję serdecznie ;D !
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

Kurcze no, taki fajny termin, nawet kase na bilet bym miała. Tylko jednak kwestia: jak przekonać mame, żeby mnie samą puściła? :P
Hm, będe kombinować ;)
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
merch

Mozesz napisac , ze bedziesz pod moja opieka :)
Nina
Kontakt:

Ale znając ją, problem będzie w pociągu. Pociągi są straszne, w nich napadają, gwałcą i wyrzucają na tory. Nawet w środku dnia w pociągu na trasie Brzeg-Poznań, w którym jest tyle ludzi, że ledwo sie wsiąść da ;)
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
merch

Moze niech pogada z konduktorem i posadzi cie kolo konduktorskiego przedzialu :). tak kiedys robilysmy z dziecmi :).Odbior z dworca zawiezienie na dworzec i uprzejmy kierowca / konduktor :)
Izabela

Post autor: Izabela »

Leia, F. Yoda - nawet nie wiecie, jak się cieszę ;D Super!!!
TM:GuciaFelaMelaJagaVaniBubaBlusiaBonitaKivaTolaTanitaKolaEstelkaKlarysaElwirkaEdgarRolfikJadziaEnyaKlemensJulaGeminia PelaGotikaFelisiaKarinaIrenkaInkaPolaPetraZiarkoSeloniaZuba;
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
merch

Foteczki

:)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ostatnio zmieniony ndz cze 07, 2009 5:56 pm przez merch, łącznie zmieniany 1 raz.
odmienna

Post autor: odmienna »

o nie! i tu też! ;D może i dobrze, bo teraz oprócz urody mamusi widzę tez słodycz małych czarnych łapek i misiowatych pycholków... :P
merch

Zapraszam na fotosik , mogly mi sie fotki pomylic i moze w koncu wszytskich nie ma , ale nia mam juz sily tego sprawdzac i poprawiac.
Nina
Kontakt:

O jacie, jakie kochane mordeczki :D

Haha, takiej reakcji mamy na zlot czarownic sie nie spodziewałam: Ale ja też chce jechać! :D
Tak więc sie zobaczy czy uda jej sie dzień wolny załatwić ;)
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
Leia

Post autor: Leia »

No dobra no, słabi z nas ludzie :P Na taki obrót sprawy nie daliśmy rady i nagle kasa na klatkę się znalazła z nieba. Teraz już z niecierpliwością wyczekujemy i wymyślamy imiona (czy Gwidon jakiś już jest?). Mnie tak nęcił russian dove, ale nie chciałam go bidoka brać samego. No ale skoro padło ultimatum para albo wcale, to co wybrać? No oczywiście, że para! Z resztą jak się tu oprzeć możliwości posiadania idealnego czarnego selfa?
A sabat czarownic? I jednego czarownika? Miodziooo!!!
Awatar użytkownika
Feniks

Post autor: Feniks »

To ja juz tam pisałam : http://www.szczury.org/viewtopic.php?f= ... &start=105

Proszę o rozważenie miejsca na spotkanie. Mój dom + ogród lub w Poznaniu gdzieś. Możemy nawet nad Maltą lub w zoo jesli pogoda dopisze. Jestem otwarta na wszelke propozycje. Data spotkania też nie bez znaczenia. Np 25go czerwca od 9-00 do ok 12 będę służbowo zajęta. Zakładam, że Merch ma jakieś upatrzone przedstawienia a Nina i Leia muszą dojechać.

Mysleć...
merch

Feniks mi sie wydaje , ze musisz zarzadzic albo zaproponowac jakies miejsce na spotkanie ja nie kojarze Poznania , no moze poza tym , ze o ile w Lublinie i w Krakowie spotkanie na rynku ma sens, powino sie trafic jakies fajne knajpki z wolnymi miejscami i umiarkowanymi cenami jak nie w rynku to tuz obok , to Poznan wspominam jako jakis horror: drogo i pełno. Wspomnienie Wroclawia jest juz o wiele przyjazniejsze.
Awatar użytkownika
Feniks

Post autor: Feniks »

Zależy czego oczekujemy. Czy ma to być spotkanie tylko ludzkie- przy starym rynku jest boska kawiarnia i mogę rezerwowac- jesli ze szczurami to lepiej gdzie indziej. No i trudno przwidzieć pogodę a to czynnik nie bez znaczenia... Z resztą niektórzy muszą jeszcze ustalić jak dojadą.

Dla mnie naprawdę nie ma problemu żeby to było u mnie w domu. Dużo miejsca, jedzenie będzie a jak i pogoda dopisze to się można rozsiąść na ogrodzie lub pójść do lasu

Pomyślimy zobaczymy
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”