A takie zdjęcia , jak to z Bubą , ranią serce . Ciągle boli , nie wiem , jak długo jeszcze...
Ucałuj Rekiny po noskach i życz im zdrówka

Moderator: Junior Moderator
Tak, tak, pod osłoną nocy wykraść, i zostawić w klatce uchylone drzwiczki, że niby uciekły... i niech szukają, 'odpowiedzialne' pannyCo do dziewczatek , a moze im tak po prostu wykrasc te szczuraski- sama nie wiem...
Heheh, czyzby kolejna inkarnacja BubinkiBabli pisze: Delilah, wejdź tu, czyż to nie cud? * Cytuj Babli
Hmm, naprawdę jestem bliska takiej decyzji...Co najlepsze, ostatnio mój biedny TZ zaczął się poważnie zastanawiać, czy jednak nie wycofa sie z mieszkania tam... Tez nie może patrzeć na to , jak pseudo-miłośnicy zwierząt, zapewniają im iście "królewskie" warunki życia...Co do dziewczatek , a moze im tak po prostu wykrasc te szczuraski- sama nie wiem...
Tak, tak, pod osłoną nocy wykraść, i zostawić w klatce uchylone drzwiczki, że niby uciekły... i niech szukają, 'odpowiedzialne' panny![]()
Ratta, rozmach to doskonale określenieRattaAna pisze:wow, Twoje babiszonki wiedzą, co to rozrywka w dobrym stylu i nie pozbawiona rozmachu![]()
Tak, ta minka jest zdecydowanie antydepresyjnaCyklotymia pisze:Runa na przedostatnim zdjęciu ma tak uroczą minę że aż się rozpływam
Kultura kulturze nierownaNue pisze:Te zabawy to takie więcej kulturalne, pozazdrościćU mnie najfajniejszą zabawą na wybiegu jest ostatnio obgryzanie okleiny z mebli kuchennych
![]()
My mamy bombki choinkowe (jak w pokoju stała choinka, Frappa z Mokką kradły bombki i taszczyły je za łóżko), kawałek wysuszonej na wiór marchewki, niedojedzone dropsy... o, i pałeczki do perkusji, ulotki z pizzerii... za łóżkiem chowam też kartony, z których buduję zapory na wybiegu... coś tam by pewnie się jeszcze znalazło, aczkolwiek TŻ niedawno tam posprzątałAle pocieszcie mnie, czy Wy tez macie mase takich dziwnych rzeczy pod łóżkiem ?;)
Szczurze bobki, kapcie, piłeczka, torebka, glany, jakiś woreczek zawleczony tam zapewne przez szczurki, pusta walizka podróżna (świetne miejsce na schowanie się)*Delilah* pisze: Ale pocieszcie mnie, czy Wy tez macie mase takich dziwnych rzeczy pod łóżkiem ?;)