Oczywiście na wstępie usłyszałam, że na jednym sie nie skończy
Były kolczyki teraz tattoo
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Były kolczyki teraz tatoo
Dzienkować (tak, tak, błąd zamierzony oczywiście
)
No i miał racje, bo mi już po głowie chodzi następny 
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Nina świetny, naprawde
. I miejsce też mi sie podoba - niestety ja już na łopatce mam, wiec u mnie odpada
A to prawda, że tatuaże są uzależniające ;p, ja juz prawie 4 lata po pierwszym, a ciągle mi po głowie chodzą nastepne i następne (tylko funduszy jakos brak). A ten temat coraz bardziej podsyca moje "chcenie"
hehe
A to prawda, że tatuaże są uzależniające ;p, ja juz prawie 4 lata po pierwszym, a ciągle mi po głowie chodzą nastepne i następne (tylko funduszy jakos brak). A ten temat coraz bardziej podsyca moje "chcenie"
Robie ankiete
W lutym chce szczura zrobić, ale nie wiem jaki wzór będzie najlepszy.
Coś w tym stylu, tylko dorosły szczur dumbo z długaśnym ogonem. Przerysowany na graficzną wersje.

Przerysowane łapki, w podobnym układzie jak te:

Proste, małe:

Coś w tym stylu, tylko dorosły szczur dumbo z długaśnym ogonem. Przerysowany na graficzną wersje.

Przerysowane łapki, w podobnym układzie jak te:

Proste, małe:

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
to ostatnie wygląda jak fretka xD
a kto ci będzie rysował?
fakt, to biegnące wygląda fretkowato. najfajniejsze byłyby chyba stópki, ale musiałby być zarys zwierzątka, bo będziesz wyglądała, jakby cię coś oblazło.
a zastanawiałaś się np nad tatuażowym szczurem wspinającym się powiedzmy po nodze czy po ramieniu??
fakt, to biegnące wygląda fretkowato. najfajniejsze byłyby chyba stópki, ale musiałby być zarys zwierzątka, bo będziesz wyglądała, jakby cię coś oblazło.
a zastanawiałaś się np nad tatuażowym szczurem wspinającym się powiedzmy po nodze czy po ramieniu??
ten się nie myli, kto nic nie robi
To ostatnie trochę przerobić i byłoby super. 
- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
Szczurze wzorki, które mi się podobają:

[URL=http://img90.imageshack.us/my.php?image ... relvt7.jpg]

[URL=http://img90.imageshack.us/my.php?image ... relvt7.jpg]
Maga: te 3 pierwsze-cuda! normalnie sie w nich zakochałam 
Jak fretkowato? Widziałyście kiedyś fretke?
One mają krótsze ogonki, takie fajnie owłosione (chociaż wczoraj widziałam fretke z łysym ogonem, jak u Femi wyglądał
)
yss, noga i ramie nie wchodzą w ogóle w gre, nie chce u siebie w żadnym z tych miejsc
Stopki jeśli będą, to same, jakoś nie wyobrażam sobie z zarysem (kompletnie nie potrafie sobie tego wyobrazić)
Najpierw spróbuje mi to narysować mum, jak jej nie wyjdzie to w studiu
yss, noga i ramie nie wchodzą w ogóle w gre, nie chce u siebie w żadnym z tych miejsc
Stopki jeśli będą, to same, jakoś nie wyobrażam sobie z zarysem (kompletnie nie potrafie sobie tego wyobrazić)
Najpierw spróbuje mi to narysować mum, jak jej nie wyjdzie to w studiu
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Mi sie podobają łapki
moze tez sobie kiedys zrobie takie 
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
No ja też jestem za łapkami 
Sama również mam w planach tatuaż o tej tematyce- ale szczurka na stopie, z ogonkiem owinietym wokół kostki
Jednak konkretego projektu jeszcze nie mam, tak więc będe śledzić wzory, bo a nuż coś wpadnie w oko 
Sama również mam w planach tatuaż o tej tematyce- ale szczurka na stopie, z ogonkiem owinietym wokół kostki
ja bym wziela tego pierwszego z dumbo uszkami
sama slodycz
A tatuazyk sliczny Nina
A tatuazyk sliczny Nina
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Maga trzeci szczurek jest super, sama planuje robić sobie tatuaż, ale nie o szczurzej tematyce na klatce piersiowej, gdzie indziej mi się nie za bardzo podoba. Gdyby nie pegazy, zrobiłabym sobie właśnie takiego szczurka. 
nr 1 jest fajny 

<- podoba mi się
na 18 uro (za rok), robię sobie kucyka pony 7x5cm na prawym udzie (pod biodrem), następnie: klauna w bliżej nieokreślonym miejscu 12x15cm (mam koulrofobię, ale cholernie mi się podobają tatuaże o takiej tematyce
), coś w stylu
. o szczurku też myślę ;P

<- podoba mi sięna 18 uro (za rok), robię sobie kucyka pony 7x5cm na prawym udzie (pod biodrem), następnie: klauna w bliżej nieokreślonym miejscu 12x15cm (mam koulrofobię, ale cholernie mi się podobają tatuaże o takiej tematyce
. o szczurku też myślę ;PBenjamin & Cappie
Dzidek [*]
Dzidek [*]
A ja poproszę o jakieś dobre studia tatuażu w Katowicach i okolicach warte polecenia.. może ktoś coś wie?
znalazłam kilka szczurkowych tatuaży ale wstawię później..
za to znalazłam też to: www
znalazłam kilka szczurkowych tatuaży ale wstawię później..
za to znalazłam też to: www