Ja tez mam sentyment do Majowek i Majowkow
Moja trzoda
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Moja trzoda
w takowym razie Wielki Mizianstwa z Okazji Wielkiej Daty dla Bialasa...
) a do białasow to już w ogole 
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
i tej wersji należy się trzymac!Ale mimo wszystko będziemy żyć
Twoje rozliczenie wydatków, to zdumiewające i pouczające zestawienie… u mnie jednak, powstałby wybitnie fałszywy obraz bo np. kupuję 60 dkg fileta z kurczaka za powiedzmy 14 pln. ; 15 dkg konsumują szczury, 15 dkg konsumuje kot, 30 dkg się psuje, bo miała skonsumować odmienna, ale „nie było kiedy". Z jednej strony powinnam policzyć 3,50 na szczury; 3,50 na kota i 7,00 na siebie, ale gdyby nie tamci, to ja bym dla siebie samej nie kupiła (bo się znam) ; podobnie jest z jogurtem i innymi dzindzibołami… ta hołota bardziej obciąża mój budżet niż byłabym to skłonna przyznać( mają jakąś perwersyjną zdolność pozawerbalnego nakręcania popytu); z drugiej jednak strony, gdyby nie oni, pewnie nawet nie zauważyłabym, ze nie ma w domu nic wartościowego do jedzenia, więc jestem zdrowsza i oszczędzam na ludzkim weterynarzu…
- Anka.
- Kontakt:
Dla mnie to rozliczenie też jest zdumiewające, nie sądziłam, że hołota jest tak droga w utrzymaniu
Pohybelkowe jednak znów na kroplach, zmieniliśmy na mniej szczypiące, ale i mniejszą skuteczność mają. Ważne jednak ,że jakąś różnice widać, a dla Pohybelka to już nie jest taka trauma.
Pohybel pozdrawia swoje fanki
Mały glizdownik
Również Szpicelek życzy miłego dnia
Pohybelkowe jednak znów na kroplach, zmieniliśmy na mniej szczypiące, ale i mniejszą skuteczność mają. Ważne jednak ,że jakąś różnice widać, a dla Pohybelka to już nie jest taka trauma.
Pohybel pozdrawia swoje fanki
Mały glizdownik
Również Szpicelek życzy miłego dnia
Pohybel wygląda jak szczurzy oprych, ale co z tego, wiadomo, że kobiety takich kochają 
Przesyłam mizianko od siebie!
Przesyłam mizianko od siebie!
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
No proste! W wykonaniu Pohybelka- "szczurzy oprych" jest boski...Nue pisze:Pohybel wygląda jak szczurzy oprych, ale co z tego, wiadomo, że kobiety takich kochają !
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Pohybelek!! Bandziorek słodki!
A Szpicelek bezwstydnik!

A Szpicelek bezwstydnik!
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
- Anka.
- Kontakt:
W czwartek 18.06 Białas idzie pod nóż.
Wodniak powrócił, tym razem dało się oczyścić z +-1/3.
Boja mam tym bardziej, że ostatnio jakaś czarna seria a i Białas nie pierwszej młodości...
Gula przeszkadza mu, i skoro ma się z nią męczyć to już wole ryzyko niewybudzenia się, wydaje się przyjemniejsze.
Jako towarzysz z Białasem był Pohybel, nawinął się akurat pod nogi. W lecznicy wyglądał z transportera i robił furore
Boja mam tym bardziej, że ostatnio jakaś czarna seria a i Białas nie pierwszej młodości...
Gula przeszkadza mu, i skoro ma się z nią męczyć to już wole ryzyko niewybudzenia się, wydaje się przyjemniejsze.
Jako towarzysz z Białasem był Pohybel, nawinął się akurat pod nogi. W lecznicy wyglądał z transportera i robił furore
Biedactwo...Anka. pisze:W czwartek 18.06 Białas idzie pod nóż.
No oczywiście, że robił furore!!Anka. pisze:Jako towarzysz z Białasem był Pohybel, nawinął się akurat pod nogi. W lecznicy wyglądał z transportera i robił furore
- Anka.
- Kontakt:
Ogoniasta pisze:
No oczywiście, że robił furore!!Taki przystojniaczek!!
Trudno się dziwić!!
Furore zrobił troszke później, najpierw wetka sie przestraszyła co się stało z Białasem, że w ciągu kilku dni tak wyłysiał!!!
Wtedy druga wetka przyznała, że też gdy pierwszy raz zobaczyła Pohybelka to była przekonana, że ma jakąś zaawansowaną chorobe skóry
Jeden szczur, którego nikt nie chciał, a który teraz zachwyca wszystkich
Anka. pisze: Jeden szczur, którego nikt nie chciał, a który teraz zachwyca wszystkich
To jak w tej bajce o "Brzydkim kaczątku"!!
Anka tylko pilnuj pohybelka, tak kolo roku warto zrobic fotke pluc i badanie moczu. Wczesnie wykryte leczone choroby lepiej sie lecza, ja chetnie jeszce popatrze na Pohybelka 
HehehFurore zrobił troszke później, najpierw wetka sie przestraszyła co się stało z Białasem, że w ciągu kilku dni tak wyłysiał!!!
Wtedy druga wetka przyznała, że też gdy pierwszy raz zobaczyła Pohybelka to była przekonana, że ma jakąś zaawansowaną chorobe skóry![]()
No i kciukam za Białasa.
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
- Anka.
- Kontakt:
merch pisze:Anka tylko pilnuj pohybelka, tak kolo roku warto zrobic fotke pluc i badanie moczu. Wczesnie wykryte leczone choroby lepiej sie lecza, ja chetnie jeszce popatrze na Pohybelka
Dzięki za podpowiedź, więc zrobimy na jesień przegląd
Na razie oprócz dość małych rozmiarów i nawracającego zapalenia spojówek Pohybel prezentuje się dobrze.
Białas dziękuje za kciuki , naprawde się przydadzą!
- Anka.
- Kontakt:
http://www.szczury.org/viewtopic.php?f= ... 53#p588853
Czarna seria dopadła i nas...
Byłam przygotowana, że w czerwcu strace szczurzastego, ale nigdy nie przypuszczałabym że to bedzie On...
Czarna seria dopadła i nas...
Byłam przygotowana, że w czerwcu strace szczurzastego, ale nigdy nie przypuszczałabym że to bedzie On...
Kurcze, jakaś czarna seria w ten długi weekend, czy co... kolejny ogon za TM 
[*]
[*]
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]