Dawno nas nie było więc trzeba by się pokazać.
Zapraszam na dzisiejszą poranną sesyjke:)

Fuks i Fart oraz kawałek różowego prosiaczka:)

fartowi szaleją hormony i oto efekty..cały czas coś mu nie pasuje dziś nawet dorwał się do mojej ręki:)

Złapana na zdjęciu różnica w pasie grzbietowym bo podobni a tak różni:)
Fart szerszy pas a Fuks cieńszy:)

Cofi i Frost..obserwacje:)

Darkonikowy pysio,Darkonik pościelowo i Darkonik z wizytą u starszyzny:)
Jest indywidualistą i zazwyczaj jak wszyscy lecą w prawo to on w lewo.Mimo to straszny z niego przylepiec choć woli sam chodzić po mnie niż żebym ja go tarmosiła:)Lgnie jednak do człowieka i zawsze jako pierwszy wybiega z klatki.Uwielbia siedzieć na karku i bawić się moimi włosami.

Frościo przytulasek i Frościo pościelowo:)
Ten to jest miziak niesamowity i tylko by w rękach siedział.Jego oczka mówią ciągle bierz mnie na ręce i tarmoś.Odrazu widać,że jest alfą stada.Największy z chłopaków a zaraz za nim Darkonik.

Spidi jest najmniejszy z chłopaków i taka mała boi-dupka.Lgnie do człowieka ale jak usłyszy jakiś odgłos głośniejszy zaraz siedzi w nogawce albo rękawie.Co najbardziej lubi??moje kolczyki.

Cofi to też miziak jakich mało jednak jak nie ma ochoty być brany potrafi odtrącać ręke.Głaskanko tylko jak ma na to ochote a ma ją czesto.Zawsze pierwszy przy misce z jedzeniem ale na końcu wychodzi z klatki a z hamaka to by nie schodził taki mały leń.

Trzy rozrabiaki bo Darkon jak zwykle poszedł w drugą strone:)

Najważniejsze to patrzeć w tym samym kierunku.

Tutaj wkońcu wszystkie 4 choć tego nie widać:)
Na koniec dzisiajszych fotek pochwale się nowym loaktorem.Maluch uratowany od pseudo-hodowcy z tej akcji na forum świnkowym.
Oto Kinguś:)

No i na koniec cała moja trójca prosiaków;)

Ewald i Borsunio .

Nowy maluch:)
Dziękuje za uwage zakopałam was dzisiaj fotkami:)