Album rodzinny czyli nasze zdjęcia :-)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Album rodzinny czyli nasze zdjęcia :-)
grzesia ale masz ładny kolor włosów.
a ja niedługo prawdopodobnie będę w Wyszkowie - tzn. na wakacjach. ;d
a ja niedługo prawdopodobnie będę w Wyszkowie - tzn. na wakacjach. ;d
Strup, troche jaśniejsze mam w rzeczywistości, bo ta fota ciemna ale dzięki. A w wakacje sobie chyba na rudo zrobię ;p
Oooo to może na siebie natrafimy, bo Wyszków mała mieścina xD
Oooo to może na siebie natrafimy, bo Wyszków mała mieścina xD
To ja też się obnażę.
Psikus, bo mnie nie widać,ha!
No dobra,nie będe taka , tylko nie śmiać się proszę!
Chyba nietrudno zgadnąć że ten karzełek stojący za płotkiem to ja? xD
Wiem-zrobiłam tu głupią minę,bo chciałam psiknąć ale wtedy jakbym psiknęła wyszłabym jeszcze gorzej
Prawie mnie nie widać -zdjęcie sprzed dobrych dwóch lat - teraz mam grzywkę a nie jakiegoś mopa na głowię.
Ale bardzo je lubie,to jedyne zdjęcie sprzed tak długiego czasu które mi się podoba.
I zawszę kojarzyło mi się ono z watą cukrową.Sama nie wiem czemu.
I mozecie zobaczyć moją ściane (na której 2 tygodnie temu naliczyłam 639 podpisów/tekstów/rysunków/duperelków i w tym duuuży jeden napis na ścianie i obok tego robaczek z gry Worms. )
To chyba tyle
Psikus, bo mnie nie widać,ha!
No dobra,nie będe taka , tylko nie śmiać się proszę!
Chyba nietrudno zgadnąć że ten karzełek stojący za płotkiem to ja? xD
Wiem-zrobiłam tu głupią minę,bo chciałam psiknąć ale wtedy jakbym psiknęła wyszłabym jeszcze gorzej
Prawie mnie nie widać -zdjęcie sprzed dobrych dwóch lat - teraz mam grzywkę a nie jakiegoś mopa na głowię.
Ale bardzo je lubie,to jedyne zdjęcie sprzed tak długiego czasu które mi się podoba.
I zawszę kojarzyło mi się ono z watą cukrową.Sama nie wiem czemu.
I mozecie zobaczyć moją ściane (na której 2 tygodnie temu naliczyłam 639 podpisów/tekstów/rysunków/duperelków i w tym duuuży jeden napis na ścianie i obok tego robaczek z gry Worms. )
To chyba tyle
Chyba ściągnęłaś te zdjęcia z internetu, Izold
Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Drugie jak z neta wygląda, ale spoko, ładna jesteś .
Grzesia, ostatnio przytyłam 5 kg ! Nie wiem ile jeszcze wyciągnę, ale jadę do babci na wakacje, to pewnie będzie dieta tucząca .
Grzesia, ostatnio przytyłam 5 kg ! Nie wiem ile jeszcze wyciągnę, ale jadę do babci na wakacje, to pewnie będzie dieta tucząca .
grzesia przestań, Wołowa nie widziałaś. ;p Wyszków przy nim ogromny. Jak będę to dam znać może się umówimy. ;>
Bo to z mojego cudownego portalu na fotka pe el. ^^ogonowa pisze:Drugie jak z neta wygląda,
Ja? ;o nie rozśmieszaj mnie Ogonogonowa pisze:ale spoko, ładna jesteś .
ładnemu we wszystkim ładnie
To i ja się pokaże jak tak
To ja w rożnych odsłonach, naturalnie mam fale i tak najczęściej chodzę bo rzadko chce mi się je prostować
Tutaj wyszłam jak debil ale co tam
Tutaj z moimi psami ( obecnie dwa bez biało brązowego)
Oboje uśmiechnięci
A tutaj w tych głupich likach
To ja w rożnych odsłonach, naturalnie mam fale i tak najczęściej chodzę bo rzadko chce mi się je prostować
Tutaj wyszłam jak debil ale co tam
Tutaj z moimi psami ( obecnie dwa bez biało brązowego)
Oboje uśmiechnięci
A tutaj w tych głupich likach
Ze mną szczurki ,,Inka,Sława i Tequilla i Reszta zwierzaków
[*]Feta,Kropka,Tequila,Angol,Frania,Buffy...[*][/size]
- Mucha321
- Kontakt:
Laaaskaaa.. Też mam fale i też ich nie lubię..
PS: Mnie widać cały czas w avatarze..
' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA
Marlena, lepiej ci w prostych .
Nie przesadzajMucha321 pisze:Laaaskaaa.. Też mam fale i też ich nie lubię..
To akurat wiem tylko nie chce mi się ich prostować a zajmuje to co najmniej 40 min i musi mi to robić koleżanka bo jak sama to i dłużejogonowa pisze:Marlena, lepiej ci w prostych .
Ze mną szczurki ,,Inka,Sława i Tequilla i Reszta zwierzaków
[*]Feta,Kropka,Tequila,Angol,Frania,Buffy...[*][/size]