[Klatka] - Wasze klatki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
Re: [Klatka] - Wasze klatki
Leia - zazdroszczę, boska klaciocha!
leia: i po co było tak się miotać wtedy z tą szynszylówką....
:]
gratuluję nabytku
:]
gratuluję nabytku

ten się nie myli, kto nic nie robi
Leiciu Droga. Świetna Klaciocha!!!
Szczury będą tam miały jak w niebie
Szczury będą tam miały jak w niebie

- fallen.yoda
- Kontakt:
Fallen na jakiej wysokosci klateczka stoi, mógł byś zmierzyć ?
- fallen.yoda
- Kontakt:
W tym momencie nie, jestem w pracy, ale półka jest ok. 150-160 cm nad ziemią, do sufitu +/- 10 cm.
Zmierzyłam rzecz całą przy użyciu siebie, bo nie chce mi się szukać miary. Ja mam 158 wzrostu, a półkę przewyższam o 4, więc półka ma około 154cm.
Tzn. tyle ma od podłogi.

wypuszczanie maluchów na wybiegi wydaje się przedsięwzięciem dość sadystycznym.......
uszyliście im chociaż spadochroniki?
uszyliście im chociaż spadochroniki?
no faktycznie będą potrzebneuszyliście im chociaż spadochroniki?

a) malo miejsca
b) małe dzieci które mogłyby np. zostawić klatkę otwarta itp a w ten sposob same dziecko nie ma dostępu i musi wołać ''maaamo ja chce ciurka''

c) zamówionego szczura od merch który umie podobno latać

- fallen.yoda
- Kontakt:
Aktualnie klatka ma wyjście niżej niż poprzednia więc wybiegi powinny być łatwiejsze. Sam spokój szczurków jest również plusem, przy próbach zestawiania klatki na podłogę Gośka cały czas majstrowała przy drzwiczkach robiąc przy tym dużo hałasu i płosząc biedne stworzonka. Nie przewidujemy w najbliższym czasie spotkań Gosi ze zwierzakami sam na sam, tylko pod nadzorem więc wołanie o szczurka jest jak najbardziej na miejscu.
- fallen.yoda
- Kontakt:
Strasznie tragizujecie, jak pisałem aktualnie klatka stoi równie wysoko, kuweta była dużo niższa, a ściółka na podłodze się raczej nie zdarzała.zalbi pisze:o, to ściólka będze latac po caaaa~łym pokoju =P
Oj ja raz dostałam kawałkiem Cat's Best w łeb
Ale poważnie, to pomysł umieszczenia klatki wysoko, jest już u nas sprawdzony i zdał egzamin. Szczurasy na wybieg wyłażą zwyczajnie po nas. Tak są nauczone i tak też nauczymy Panów G. W naszym przyszłym strychowym mieszkanku planujemy, iż Furetka będzie stała na podłodze. Ale to z tej przyczyny głównie, że tam z kolei za bardzo nie będzie miejsc wysokich, a sporo niżów - mieszkanko dla mnie 

mnie kiedyś kot opluł kwiatkami.Leia pisze:Oj ja raz dostałam kawałkiem Cat's Best w łeb![]()
z drzewa.
taki offtop

Yss chciałaś mnie zabić! Dobrze, że nic nie jadłam, bo bym się udławiła.