Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Kolejny efekt nudy w pracy....Widać, że igłę do wyszywania ostatnio w rękach miałam jakieś 14 lat temu. Widoczny jest też brak tamborka i odpowiedniej grubości igły...ale co tam..
Koszulka szczurkowa jest!!
Dla tych, którzy nie rozpoznają: od lewej- kapturkowa Fibi, huskulcowa Jawa i dubolinkowa Vilemo...
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
Świeżutkie fotki..
Dzisiaj koszykowe...jedne z moich najulubieńszych szczurzych scen
Po stresach przy łączeniu Pampuszka i Vilemo, takie scenki wzruszają mnie do łez
Wreszcie udało mi się uchwycić kilka ziewków
A na koniec fotka pt. "MAGICZNE DZIAŁANIE SZCZURZYCH ŁAPEK" Vilemo przekazuje pozytywną energię
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Druga strona koszulki...
Pomysł wzoru ściągnięty z awatara Magamaga. Mam nadzieje, że nie jest objęty prawami autorskimi i Magamaga nie ma nic przeciwko.
Mój TŻ powiedział, że zrobiłam trochę za dużą głowę...po czym spojrzał na Vilemo i stwierdził, że proporcje właściwe.. Może przez te uszy wydaje się nieproporcjonalna do reszty szczurka.
Ogolnie stwierdzam, ze cos nasze siostrzyce duuuze są jak na te 2,5 miesiąca. i te ogromne łapska:D
A fotki koszyczkowe i ziewowe - cud miod i szczuraski.
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Koszulka świetna, ale może by tak powiększyć oko tego szczurka w serduszku? Jakieś takie malutkie jest
Kurcze, musze sobie taką zrobić ^^
Ze mną: LeeLee + Lily W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła Tupot Małych Stóp
*Delilah* pisze:
Ogolnie stwierdzam, ze cos nasze siostrzyce duuuze są jak na te 2,5 miesiąca. i te ogromne łapska:D
A fotki koszyczkowe i ziewowe - cud miod i szczuraski.
Bardzo duże!! Vilemo jest praktycznie wielkości Pampuszka, który ma prawie 5 m-cy!!
Łapeczki ogromniaste co zdradza, że pewnie spore z nich będą babeczki.
Do tego ogólna budowa ciałka taka kluskowata - zupełny brak szyi , duża głowa i okrąglutki brzuszek. Rozkoszniaki!
Nina pisze:Koszulka świetna, ale może by tak powiększyć oko tego szczurka w serduszku? Jakieś takie malutkie jest
A wiesz, że masz racje!! Wcześniej nie zwróciłam na to uwagi. Oko zostanie powiększone!! Może głowa będzie się wydawać nieco mniejsza...