Spotkania Dolnoślązaków
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Spotkania Dolnoślązaków
jakbym się tak do 27/28 uwinęła z Warszawą to będę.
mi tez pasuje
- AutumnWind
Ja też chętnie, jeśli nie dostanę pracy
Ze mną - Whiskey, Finka, Isis, Lili, Filip i Dżordż
[*] - Inka
[*] - Dotti - zm. 9.06.2009
[*] - Inka
[*] - Dotti - zm. 9.06.2009
To co, 28 czerwca? Kto nadal chętny?
Jak odstawie jedno moje stadko na przechowanie do Licho, to chętnie bym sie z kimś jeszcze spotkała ;>
Jak odstawie jedno moje stadko na przechowanie do Licho, to chętnie bym sie z kimś jeszcze spotkała ;>
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Mi nawet, nawet.
Nin, jadę z tobą .
Nin, jadę z tobą .
mi pasuje.
Nie ma sprawy Odwiedzimy Licho i jej potworzyceogonowa pisze:Nin, jadę z tobą .
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
a jednak 27 jadę do Warszawy ;p szkoda.
- Mucha321
- Kontakt:
28? Dobra, niech będzie.
A wyjdzie ktoś po mnie na PKS? Moja znajomość Wrocławia ogranicza się do Arkad więc.. ekhm.. nie chciałabym się zgubić szukając jakiegoś miejsca..
A wyjdzie ktoś po mnie na PKS? Moja znajomość Wrocławia ogranicza się do Arkad więc.. ekhm.. nie chciałabym się zgubić szukając jakiegoś miejsca..
' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA
Mucha, w sumie chyba by sie dało załatwić Co prawda to inna część miasta niż ta z której ja z ogonową będe jechać (może Licho sie z nami zabierze ), ale nie jest tak daleko
Gdzie w ogóle idziemy? No i ze szczurami czy bez? Chociaż to już chyba bardziej od pogody zależy.
Gdzie w ogóle idziemy? No i ze szczurami czy bez? Chociaż to już chyba bardziej od pogody zależy.
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
oooo....jakie sympatyczne spotkanie się szykuje w naszym pięknym Wrocławiu.
Może też bym się załapała....
Tylko ten 28...pracuje...ale gdyby tak....jakieś szacher-macher w grafiku... hmmm...
Czy lista zaproszonych już zamknięta??
Może też bym się załapała....
Tylko ten 28...pracuje...ale gdyby tak....jakieś szacher-macher w grafiku... hmmm...
Czy lista zaproszonych już zamknięta??
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
Lista otwarta, nie musisz nawet mówić, wystarczy, że przyjdziesz ..
To niech jeszcze ktoś z wrocławiaków zaproponuje jakieś fajne miejscówki (opcja na ładną pogode i kiepską).
Wezme aparat, więc będzie fotorelacja ;>
Ktoś bierze szczury? Bo jak już wioze do Licho jedno stadko, to przy okazji moge wziąć kogoś jeszcze z mojej bandy Tyle, że miałabym problem z wybraniem, za dużo bezstresowych i mocno komunikatywnych
Wezme aparat, więc będzie fotorelacja ;>
Ktoś bierze szczury? Bo jak już wioze do Licho jedno stadko, to przy okazji moge wziąć kogoś jeszcze z mojej bandy Tyle, że miałabym problem z wybraniem, za dużo bezstresowych i mocno komunikatywnych
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Mucha ja bede pewnie tamtędy jechał...
Na miejsce proponuje jakis park najlepiej taki rzadziej odwiedzany, a w razie deszczu hm... ja do spiza bym poszedl
Na miejsce proponuje jakis park najlepiej taki rzadziej odwiedzany, a w razie deszczu hm... ja do spiza bym poszedl
Mi pasuje
Yyyy... ale w kwestii znajomości Wrocka to mnie nie pytajcie
Yyyy... ale w kwestii znajomości Wrocka to mnie nie pytajcie
W sprawach jakichkolwiek (transport, pytania itd) proszę WYŁĄCZNIE o kontakt meilowy - ratteria[małpka]gmail.com
RATTERIA.W.INTERIA.PL
RATTERIA.W.INTERIA.PL