Moje słodkości :*
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Moje słodkości :*
[*]
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
ehh, smutno strasznie 
Pocieszam sie tym ze gdzies tam z Helenka sie odnalazly i biegaja sobie razem
Jeszcze Mała mi napedzila dzisiaj takiego stracha... myslalam ze ona tez odejdzie, serce by mi peklo... Zauwazylam rano ze sie zakrztusila, nic wielkiego bo Eboli sie to przydarza non stop, jej zreszta ze dwa razy tez sie zdarzylo. Zawsze w takiej sytuacji jak widze ze sobie ogonek nie poradzi to robie taki chwyt... znaleziony gdzies na forum; w skrocie trzeba szczurem machnac z gory na dol bardzo energicznie.
Zawsze to pomagalo, jednak nie dzisiaj. Maluch zaczal suwac glowka po lozku, zapaskudzila cale przescieradlo bo sie slinila do tego okropnie. Miala problemy z oddychaniem i na prawde myslalam ze juz po niej... Przeszlo jej po dwoch godzinach dopiero, co za ulga.

Pocieszam sie tym ze gdzies tam z Helenka sie odnalazly i biegaja sobie razem

Jeszcze Mała mi napedzila dzisiaj takiego stracha... myslalam ze ona tez odejdzie, serce by mi peklo... Zauwazylam rano ze sie zakrztusila, nic wielkiego bo Eboli sie to przydarza non stop, jej zreszta ze dwa razy tez sie zdarzylo. Zawsze w takiej sytuacji jak widze ze sobie ogonek nie poradzi to robie taki chwyt... znaleziony gdzies na forum; w skrocie trzeba szczurem machnac z gory na dol bardzo energicznie.
Zawsze to pomagalo, jednak nie dzisiaj. Maluch zaczal suwac glowka po lozku, zapaskudzila cale przescieradlo bo sie slinila do tego okropnie. Miala problemy z oddychaniem i na prawde myslalam ze juz po niej... Przeszlo jej po dwoch godzinach dopiero, co za ulga.
ze mną: Tequila i Lima :* :*
za TM: Helenka [*] Kama [*] Sutra [*] Mała [*] Ebolcia [*] Furia [*] Coco [*] Koleś [*]
za TM: Helenka [*] Kama [*] Sutra [*] Mała [*] Ebolcia [*] Furia [*] Coco [*] Koleś [*]
dzisiaj odeszła druga z moich kochanych sióstr...
od tygodnia czula sie duzo gorzej, wlasciwie nie bylo dla niej juz zadnego ratunku, poza tym nie chcialam jej znou faszerowac prochami nie majac pewnosci ze pomoga.
Dzisiaj wygladala tragicznie, przewracala sie z boku na bok, od kilku dni nie mogla juz utrzymac wcale jedzenia w lapkach. Byla taka chudziutka, wlasciwie sama skora i kosci (i nie jest to przesadzone okreslenie...).
Widzialam ze ja boli, ze sie meczy i dzisiaj pomoglam jej odejsc...
Teraz juz nic ja nie boli....
Mam nadzieje ze znajdziesz "tam" swoja siostre i razem bedziecie sobie wesolo brykac jak kiedys
[*]
od tygodnia czula sie duzo gorzej, wlasciwie nie bylo dla niej juz zadnego ratunku, poza tym nie chcialam jej znou faszerowac prochami nie majac pewnosci ze pomoga.
Dzisiaj wygladala tragicznie, przewracala sie z boku na bok, od kilku dni nie mogla juz utrzymac wcale jedzenia w lapkach. Byla taka chudziutka, wlasciwie sama skora i kosci (i nie jest to przesadzone okreslenie...).
Widzialam ze ja boli, ze sie meczy i dzisiaj pomoglam jej odejsc...
Teraz juz nic ja nie boli....
Mam nadzieje ze znajdziesz "tam" swoja siostre i razem bedziecie sobie wesolo brykac jak kiedys
[*]
- susurrement
... ;(
bardzo, bardzo mi przykro..
trzymaj się cieplutko..
dla szczurci [*]
bardzo, bardzo mi przykro..
trzymaj się cieplutko..

dla szczurci [*]
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
(*) ehhh 

[*]

szczurzynka już nie cierpi
[*][/size]
trzymaj się
[*][/size]
trzymaj się
mój cały babiniec już za TM...
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
dzieki dziewczyny za swieczuszki dla niej
wlasnie pisze temat w Odeszly o Kamie i Sutrze, smutno
wlasnie pisze temat w Odeszly o Kamie i Sutrze, smutno

To zostały Ci juz tylko dwie szczurze damy?
To smutne... ['][']

To smutne... ['][']
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
nom, dwie mi zostaly...
Sa ze mna od poczatku i zostana do konca...
ale za to jakie rozpieszczane sa teraz ;] az sie boje o Ebole i zaczelam wprowadzac dietke od dzisiaj
zamiast wszystkich niedobrych tuczacych rzeczy beda dostawac marcheweczke ogorka brokuly jabluszka itp. Ale oczywiscie suszonych banankow im nie odmowie ;] nie mialabym serca, tak strasznie je lubia.
Sa ze mna od poczatku i zostana do konca...

ale za to jakie rozpieszczane sa teraz ;] az sie boje o Ebole i zaczelam wprowadzac dietke od dzisiaj

w ramach ogolnej nenawisci do nauki i znalezienu jakiejkolwiek wymowki, zrobilam kilka fotek
Ebola srednio byla skora do pozowania, wiec wiecej jest zdjec Małej.
Obrabialam na lapku wiec mam nadzieje ze nie beda za ciemne ;]
MAŁA

EBOLA

Ebola srednio byla skora do pozowania, wiec wiecej jest zdjec Małej.
Obrabialam na lapku wiec mam nadzieje ze nie beda za ciemne ;]
MAŁA

EBOLA

Śliczności =)
dlaczego wszystkie Wy, baby niedobre, robicie takie ładne zdjęcia a ja nie umiem..
dlaczego wszystkie Wy, baby niedobre, robicie takie ładne zdjęcia a ja nie umiem..

ale z Małej to grubiutka kuleczka