[*] dla dziewczynek
Nakashowe ogoniaste
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Nakashowe ogoniaste
Nakasha, teraz to Ciebie najbardziej żal
Im już nic nie jest, a Ty biedna tyle ostatnio przeszłaś
Trzymaj sie jakoś...
[*] dla dziewczynek
[*] dla dziewczynek
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
- Czerwonaona
[*][*] dla dziewczynek:(
Nakasha trzymaj się i pamiętaj,że nie jesteś sama...nie dociera to do mnie jeszcze...nie wiem czy to pech czy tak miało być...nie umiem sobie tego ostatniego czasu w Twoim stadku wytłumaczyć.
Dlaczego?:(((
Nakasha trzymaj się i pamiętaj,że nie jesteś sama...nie dociera to do mnie jeszcze...nie wiem czy to pech czy tak miało być...nie umiem sobie tego ostatniego czasu w Twoim stadku wytłumaczyć.
Dlaczego?:(((
na prawde nie wiem co powiedziec...
strasznie ci wspolczuje... trzymaj sie Nakasha...
['] dla dziewczynek...
['] dla dziewczynek...
['][']... dla Aniołkow...
Nakasha... trzymaj sie.. Kochana nawet nie wiem co Ci powiedziec... Tak strasznie mi przykro. Jakie ciezkie chwile musisz przechodzic... ile prob. Trzymaj sie..
Nakasha... trzymaj sie.. Kochana nawet nie wiem co Ci powiedziec... Tak strasznie mi przykro. Jakie ciezkie chwile musisz przechodzic... ile prob. Trzymaj sie..
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Naprawde nieszczescia chodza stadami.... 
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Jedno z moich ulubionych stad, a tu takie przykrości. Dopiero co na sps'ie czytałam o Eliane, że już lepiej, weszłam tu na forum i masz...
Nakasha strasznie mi przykro, nawet sobie nie wyobrażam jak się czujesz. Mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej, już dość przeżyliście. Trzymaj się ciepło i nie poddawaj.
[*] dla pięknych Słoneczek
Nakasha strasznie mi przykro, nawet sobie nie wyobrażam jak się czujesz. Mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej, już dość przeżyliście. Trzymaj się ciepło i nie poddawaj.
[*] dla pięknych Słoneczek
-
Cyklotymia
Esz.... Nakasha trzymaj się...
Zadne slowa nie są tu odpowiednie, dla malutkiej Eliane i Leti <'><'>...
masakra jakaś
Zadne slowa nie są tu odpowiednie, dla malutkiej Eliane i Leti <'><'>...
masakra jakaś
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Nakasha, tak mi przykro...
Tyle szczurków ostatnio ginie, dlaczego? To niesprawiedliwe!
[*] dla wszystkich Twoich szczurków, które odeszły, szczególnie dla Eliane.

Tyle szczurków ostatnio ginie, dlaczego? To niesprawiedliwe!
[*] dla wszystkich Twoich szczurków, które odeszły, szczególnie dla Eliane.
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
-
Nakasha
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Dziękuję. Brakuje mi ich, szczególnie Eliane, bardziej niż sobie wyobrażałam, że będzie...
Z lepszych wieści...
Dzisiaj Azarel został wykastrowany - wybudził się z narkozy i obecnie zarzucił mi focha.
A Ayciowy brzuszek rośnie
Balaji kończy dzisiaj rok!

Z lepszych wieści...
Dzisiaj Azarel został wykastrowany - wybudził się z narkozy i obecnie zarzucił mi focha.
A Ayciowy brzuszek rośnie
Balaji kończy dzisiaj rok!
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Nakasha tak właśnie weszłam w Twój temat. Dawno tu nie byłam. Podłamałam się po śmierci Diabła. A teraz... słów mi brakuje, żeby opisać, jak mi przykro. Trzymaj się, jesteśmy z Tobą! Dla wszystkich Twoich Aniołków za TM <'>
wpis wuwuny czytałam kilka razy bo nie mogłam zrozumiec..
nie wyobrażam sobie co czujesz.. tyle ogonków straci w tak krótkim czasie.. żeby to sie już skończyło.. kciukam mocno..
trzymaj się.. jesteśmy z Tobą wszyscy..
nie wyobrażam sobie co czujesz.. tyle ogonków straci w tak krótkim czasie.. żeby to sie już skończyło.. kciukam mocno..
trzymaj się.. jesteśmy z Tobą wszyscy..
wszystkiego najlepszego dla Balaji
zycze mu conajmniej 2 dlugich latek 
100 lat dla Balaji
!!!
Miło wpaść do tematu i przeczytac tym razem same mile wieści.
Miło wpaść do tematu i przeczytac tym razem same mile wieści.
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Najlepsze życzenia dla Balaji!
Mój prezent dla Ciebie: całus
Mój prezent dla Ciebie: całus
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.