wuwunięta
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: wuwunięta
O matko, o matyldo, o matulu, o matuś!!! Toż to cuda po prostu, ja wymiękłam. A przyznaj no się, te Twoje różowiutkości, to zawsze są takie piękniutko różowe i kulturalnie czyściutkie, czy tylko do fot je pucujesz ? 

Merch, u mnie można offtopować do woli, pozwalam.
Ale same z siebie też bardzo czyściutkie są.

Różowe to akurat zawsze są różowe. W końcu to panienki, więc żadnych wydzieliń na skórze nie mają, jak w przypadku chłopców. A szczury moje o ogony dbają same na szczęście. Co prawda przed wystawami obowiązek kąpania jest. Więc czasem doświadczają kąpieli i pucowania.Leia pisze:A przyznaj no się, te Twoje różowiutkości, to zawsze są takie piękniutko różowe i kulturalnie czyściutkie, czy tylko do fot je pucujesz ?

Zobaczyłam i przeczytałam calusieńki temat i jest w wielkim szoku.
Cudne są te Twoje ogonki śliczne.
Ohy i ahy normalnie
Będę zaglądać częściej
Cudne są te Twoje ogonki śliczne.
Ohy i ahy normalnie
Będę zaglądać częściej

Ze mną szczurki ,,Inka,Sława i Tequilla i Reszta zwierzaków
[*]Feta,Kropka,Tequila,Angol,Frania,Buffy...[*][/size]
Moja Bowdaraża(imię miało brzmieć silnie, by w nią siła wstąpiła i by nic złego ją nie spotkało) skończyła wczoraj roczek. Gbyby była człowiekiem miałaby już 30.
Moja perło wśród pereł. Moja wymarzona, wyśniona i wykciukana. Czekałam na Ciebie od lutego 2008. I okazałaś się tą o której nawet nie marzyłam. Delikatna, chodząca nimfa. O delikatnych rysach. Błyszczącym ciałku. Jasnych oczach. Delikatnych rysach twarzyczki. Nawet jej profil jest królewskim. Moja księżna. Przylepa.
Można by o Tobie same cudowności nieustannie wypowiadać. Kto nie poznaj jej nie uwierzy. Brana na ręce miękknie a jej ruchy są iście królewskie. Można z nią zrobić wszystko.
Potrzebuje tyle kontaktu z człowiekiem, co narodzone dziecko matki. Nie nudzi się, nigdy.
Jest jak nakręcana marionetka. Kiedy tylko masz ochotę, możesz ją nakręcić i podziwiać, bawić się.
I jej delikatne usteczka, pyś.
MOJA WYTWORNA DAMA.
Żyj kochanie jak najdłużej mi!!!
Ydżynty też skończył niedawno roczek. Był tort i życzonka. Ale że jego tort się przewrócił i foty nie wyszły, to teraz ma jedną.
A Bow jadła jak dzidziuś całym ciałkiem jadła.
Justynko, bardzo, bardzo, bardzo Ci za nią dziękuję. :*
Moja perło wśród pereł. Moja wymarzona, wyśniona i wykciukana. Czekałam na Ciebie od lutego 2008. I okazałaś się tą o której nawet nie marzyłam. Delikatna, chodząca nimfa. O delikatnych rysach. Błyszczącym ciałku. Jasnych oczach. Delikatnych rysach twarzyczki. Nawet jej profil jest królewskim. Moja księżna. Przylepa.
Można by o Tobie same cudowności nieustannie wypowiadać. Kto nie poznaj jej nie uwierzy. Brana na ręce miękknie a jej ruchy są iście królewskie. Można z nią zrobić wszystko.
Potrzebuje tyle kontaktu z człowiekiem, co narodzone dziecko matki. Nie nudzi się, nigdy.
Jest jak nakręcana marionetka. Kiedy tylko masz ochotę, możesz ją nakręcić i podziwiać, bawić się.
I jej delikatne usteczka, pyś.
MOJA WYTWORNA DAMA.
Żyj kochanie jak najdłużej mi!!!
Ydżynty też skończył niedawno roczek. Był tort i życzonka. Ale że jego tort się przewrócił i foty nie wyszły, to teraz ma jedną.
A Bow jadła jak dzidziuś całym ciałkiem jadła.

Justynko, bardzo, bardzo, bardzo Ci za nią dziękuję. :*
-
Ta uciapana mordka jest przeurocza
Zakochałam się 

-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Wszystkiego najlepszego dla Bowduni ode mnie i od siostrzyczki!

Dla Ydżyntego też :]

Dla Ydżyntego też :]
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Sto lat, sto lat! Wszystkiego najlepszego! A fotki z tortem obłędne.
Śliczna ubrudzona mordeczka
Nom i oczywiście Sto Lat Sto Lat i jeszcze więcej

Nom i oczywiście Sto Lat Sto Lat i jeszcze więcej

Ze mną szczurki ,,Inka,Sława i Tequilla i Reszta zwierzaków
[*]Feta,Kropka,Tequila,Angol,Frania,Buffy...[*][/size]
Wszystkiego Najlepszego dla jubilatow 

- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
Sto lat dla jubilatów - jednego udało mi się nawet poznać, ale była to znajomośc przelotna
.
Bowdunia ślicznie szamie - widać niezłe miała pyszności.

Bowdunia ślicznie szamie - widać niezłe miała pyszności.
Sto lat sto lat niech zyja zyja nam niechhhh ŻYYYYYYYYYYYYYJJJJJJJJĄĄĄĄĄĄĄĄĄ NNNNNNNNNAAAAAAMMMMMMMMM
No to ja już życzenia złożyłem
Piękne ogonki, tylko pozazdrościć

No to ja już życzenia złożyłem

Piękne ogonki, tylko pozazdrościć

Przelotna powiadasz. Hm. Chyba nie chcesz mi powiedzieć, że mój jedyny dżentelmen(już niedługo) się gdzieś tam przelotnie...Magamaga pisze:Sto lat dla jubilatów - jednego udało mi się nawet poznać, ale była to znajomośc przelotna.

Dziękujemy za życzonka w imieniu moim Bowduni i Ydżynty'ego
Piękne masz ogonki, gratulacje!
A parze jubilatów spóźnione , ale najlepsze życzenia dużo zdrówka przede wszystkim , i dużo radości co dnia
.

A parze jubilatów spóźnione , ale najlepsze życzenia dużo zdrówka przede wszystkim , i dużo radości co dnia

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Piękne szczurasy ! Ok powiem to od razu - zakochałam się w Twoich zdjęciach
! Wiem wszystko opisałaś ale ja ciągle zadaję sobie pytanie : jak ona to zrobiła ?! Po prostu cudne !

łu. Przegapiłam! Najlepszego!
----
Tiaa.. gapą być

----
Tiaa.. gapą być