Wirus kocha siedzieć w takim 'Kolanku' i spać tam.
Bardzo fajne,bo kiedy jest bójka,jeden kryje się w tej rurze i w niej biegają xD
Moim ogonom bardzo przypadło do gustu łóżko z małego koszyka wielkanocnego wyścielanym trocinkami szmatkami i siankiem ^^
A z zabawek jedyne co bardzo lubią to Piłki ping-pongowe

W piłeczce wycinam dziurke tak o średnicy 2 cm.
Do srodka piłeczki wkładam ułamane psie kosteczki.
I moje szczurasy toczą piłeczki po klatce żeby coś z niej wypadało ^^

) było sporo miejsca do zagospodarowania, to coś mi się ubzdurało, i poustawiałam owe konary obok siebie, żeby było miejsce do skakania i wspinania itp. Kupiłam parę ściereczek (bo polaru to tam szkoda
 ) było sporo miejsca do zagospodarowania, to coś mi się ubzdurało, i poustawiałam owe konary obok siebie, żeby było miejsce do skakania i wspinania itp. Kupiłam parę ściereczek (bo polaru to tam szkoda  ) i przymocowałam do gałęzi. Miałam jeszcze drabinki drewniane, je też postanowiłam przymocować. Do rogu klatki (bo to jest tuż obok niej) przywiesiłam parę rur.. Jest jeszcze 'piętro' z dachu klatki..
 ) i przymocowałam do gałęzi. Miałam jeszcze drabinki drewniane, je też postanowiłam przymocować. Do rogu klatki (bo to jest tuż obok niej) przywiesiłam parę rur.. Jest jeszcze 'piętro' z dachu klatki.. 

To jest dopiero początek. Jak tata mi przywiezie resztę narzędzi, to będzie:
 To jest dopiero początek. Jak tata mi przywiezie resztę narzędzi, to będzie: