Temat archiwalny Karm polecanych - nieaktualny!
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

-
- Kontakt:
Karmy POLECANE
Ja kupilam "salatke"...juz o tym mowilam...niestety barwniki chemiczne w tym sa,bo to farbuje 0_o kiedy sie rozmieknie...
Zreszta "salatka" nie ma jak dla mnie smaku i groszkom tez nie smakuje.
Zreszta "salatka" nie ma jak dla mnie smaku i groszkom tez nie smakuje.
['] Kubuś ['] Groszek ['] Gucio ['] Pan Przytulak
Karmy POLECANE
naturalny burak tez farbuje, jak rozmieknie... :lol: glowy nie dam, ze chemii tam nie wpakowali, ale prawde mowiac - na moje oko wyglada niezle...
Karmy POLECANE
U mnie też ostatnio wypatrzyłam tę nowość, chyba 5-6 różnych pudełeczek. Kupiłam kukurydziane, bo wydawały mi się najbezpieczniejsze. Moje wybredne bestie owszem zjedzą je, ale tylko wtedy gdy są gładne, za szczególny rarytas tego nie uważają.
-
- Kontakt:
Karmy POLECANE
Ale sklad na opakowaniu (przynajmniej tego mojego) jest tylko soja,kukurydza i maka kukurydziana...a chrupki sa w kolorach od zoltego przez czerwony po zielony...
No i nie maja smaku-probowalam
No i nie maja smaku-probowalam
Karmy POLECANE
kupilam buraczkowe... pyszne...
to takie malutkie prostokatne chrupki wielkosci paznokcia od malego palca... smakuja naprawde buraczkami... moim zwierzom tak przypadly do gustu, ze nawet siedzac w torbie w drodze powrotnej od weterynarza sie nimi zajadaly...
a kolorek zdaje mi sie bardziej naturalny niz chocby delicji dako-artu, ktore czasami kupuje...

Karmy POLECANE
Ludzie skąd wy to bierzecie?U mnie nie ma takich rzeczy.
Dajcie jakąś fotkę.Może po prostu nie widzę tego co powinnam.
Dajcie jakąś fotkę.Może po prostu nie widzę tego co powinnam.
Figa i Julka u mnie
Pestuś, Ziutuś, Kofi i Lafi biegają razem za Tęczowym Mostem w Krainie Wielkich Dropsów
Pestuś, Ziutuś, Kofi i Lafi biegają razem za Tęczowym Mostem w Krainie Wielkich Dropsów
Karmy POLECANE
to musi byc zupelnie nowy produkt, bo nie mo go nawet w najnowszym katalogu vitapolu... zdjecia tez nie moglam nigdzie znalezc... ale pewnie zaraz pojawi sie na sklepowych polkach... cierpliwosci... 

-
- Kontakt:
Karmy POLECANE
No to widocznie ta moja salatka jest trefna,albo mowimy o czyms innym- to takie cos w pudelku w szachownice??
Karmy POLECANE
mhm... te buraczkowe maja na pulelku szachownice fioletowa... 

-
- Kontakt:
Karmy POLECANE
U mnie w sklepie wszystkie (groszek,marchew,kukurydza,salatka) byly w czarna szachownice...wiec widac jest jakas zasadnicza roznica...
Ale fioletowych nie bylo.... buuuu ;(
Ale fioletowych nie bylo.... buuuu ;(
- AngelsDream
- Kontakt:
Karmy POLECANE
Polecam Frukto Mix firmy Dari z Krotoszyna: nieluskana dynia, suszone morele i banany, jeszcze suszone jabłko, rodzynki, fistaszki i słonecznik itd. Ceny nie znam, bo dostalam w prezncie, ale moge sie dowiedzieć.
Wyjątki i dwa psy.
Karmy POLECANE
ja mam litrowy kubełek karmy MEGAN i jest rewelacyjna, znika wszyściuteńko, moja szzurcia do tego dostaje pestki dyni, które uwielbia, poza tym suchą karmę dla kotków (firmy nie pamiętam, ale można kupić w każdym "albercie"). Kiniolka wydaje się być szczęśliwa z takiego zestawu, próbowałam różnych warzyw i owoców ale nie lubi :/
Nosek ['] forever in my heart
Kinia i Frida ['] ['] :(za teczowym mostem, tak szybko odchodzicie
Kinia i Frida ['] ['] :(za teczowym mostem, tak szybko odchodzicie

Karmy POLECANE
Megan jest naprawdę dobry!
W sprawach jakichkolwiek (transport, pytania itd) proszę WYŁĄCZNIE o kontakt meilowy - ratteria[małpka]gmail.com
RATTERIA.W.INTERIA.PL
RATTERIA.W.INTERIA.PL
Karmy POLECANE
Ja kupiłam kukurydziane... Skład: kukurydza
. Smak: jak chrupki kukurydziane... nic specjalnego... spróbuję groszkowe i buraczkowe.