Moje Chrupki :D :D :D
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Moje Chrupki :D :D :D
Starowinka ale naprawde niezle sie trzyma i zadziwa mnie kazdego dnia. Przednie lapki ma tak silne ze jak podchodze to sie wespnie kawalek do drzwiczek zeby sie przywitac. Rozczula mnie strasznie...

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki  :) <3
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

:) <3[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
- Anka.
- Kontakt:
Jakie stateczne damy  

A skoro jedzenie pod nosem, ciepły hamak to po co wędrować po łóżku
Eliot chyba kastratem jest nie? Możeby go dać z dziewczynkami

A skoro jedzenie pod nosem, ciepły hamak to po co wędrować po łóżku
Eliot chyba kastratem jest nie? Możeby go dać z dziewczynkami
Ano jest kastratem i wlasnie o tym mysle  . Zobaczymy jak to bedzie pewnie tak to sie skonczy.
. Zobaczymy jak to bedzie pewnie tak to sie skonczy. 
Na razie nie jest jeszcze az tak zle wiec jest to w fazie przemyslen a Elioc dzielnie gramoli sie na hamak i kokosi razem z chlopcami nie chce mu na razie tego zabierac. Z babami sie tak nie dogadywal

. Zobaczymy jak to bedzie pewnie tak to sie skonczy.
. Zobaczymy jak to bedzie pewnie tak to sie skonczy. Na razie nie jest jeszcze az tak zle wiec jest to w fazie przemyslen a Elioc dzielnie gramoli sie na hamak i kokosi razem z chlopcami nie chce mu na razie tego zabierac. Z babami sie tak nie dogadywal

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

:) <3[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
hihi woli facetow 
a ja sie juz nie moge doczekac fotek samcolkow
Oczywiscie za fotki dziewczynek dziekuje

a ja sie juz nie moge doczekac fotek samcolkow
Oczywiscie za fotki dziewczynek dziekuje

Jaka Pupcia kochana, pewnie siostrzyca/kuzynka mojej  ŚP Buby..
Wycałować...

Wycałować...
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~

Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Wycalowane  .. Chlopaki ostatnio robia wielkie smierdzace kupy..!
.. Chlopaki ostatnio robia wielkie smierdzace kupy..!
A Fizyk dostal przydomek onanista.. domyslacie sie czemu. Nie wiem co nim kieruje ale jak tylko sie na niego spojrze to on od razu siup lapki i ryjek do..

.. Chlopaki ostatnio robia wielkie smierdzace kupy..!
.. Chlopaki ostatnio robia wielkie smierdzace kupy..!A Fizyk dostal przydomek onanista.. domyslacie sie czemu. Nie wiem co nim kieruje ale jak tylko sie na niego spojrze to on od razu siup lapki i ryjek do..

Teli, tak go hołubiłaś w dzieciństwie, że teraz ma pewnie kompleks Edypa i zakochał się w mamusi po prostu  

Dziewczynki kochane!

Dziewczynki kochane!
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.

Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Tez uwazam ze to dlatego , ze masz ladne oczy i sie po prostu podobasz 
A ze chlopak wie ze ze swoim nie da rady to coz napiecie trzeba jakos rozladowac.
Samce tak wlasnie robia jak im na kratke wchodza chetne panny a dostepu nie ma

A ze chlopak wie ze ze swoim nie da rady to coz napiecie trzeba jakos rozladowac.
Samce tak wlasnie robia jak im na kratke wchodza chetne panny a dostepu nie ma

- 
				Nakasha
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
I gdzie fotki  ?
?
Panienki są śliczne... moja interwencyjna Czikusia też już troszkę niedomaga, ale do misek podejdzie i nawet da radę (pomału, ale jednak) podciągnąć się do swojego ulubionego koszyczka kciukam za babcie żeby jak najdłużej z Tobą były!
 kciukam za babcie żeby jak najdłużej z Tobą były!

?
?Panienki są śliczne... moja interwencyjna Czikusia też już troszkę niedomaga, ale do misek podejdzie i nawet da radę (pomału, ale jednak) podciągnąć się do swojego ulubionego koszyczka
 kciukam za babcie żeby jak najdłużej z Tobą były!
 kciukam za babcie żeby jak najdłużej z Tobą były!Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Pozdrawiam wszystkie telimenkowe Chrupki , od najstarszych do najmłodszych, niech się dzielnie trzymają i nadal rozczulają swoją panią ,nawet niech się w niej durzą  . Byleby były zdrowe i wesołe!
 . Byleby były zdrowe i wesołe!
A zdjęcia to ja też bym chętnie pooglądała

. Byleby były zdrowe i wesołe!
 . Byleby były zdrowe i wesołe!A zdjęcia to ja też bym chętnie pooglądała

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella 
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889

Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Fotki beda dopeiro w przyszlym tygogniu bo dzis po prostu wymiekam przez ten upal i szczury tez  . Leza tylko i sie nie ruszaja. A z mniej przyjemnych rzeczy Pupa ma guza...rozlanego, malego, taki niby placek.  Nie przeszkadza jej to a w wieku jest takim ze juz nie ma co tam grzebac, operacji na pewno by nie przezyla. Zobaczymy jak bedzie sie rozwijał, mam nadzieje ze odejdzie sobie spokojnie we snie a nie jeszcze ja na starosc guz wykonczy..
. Leza tylko i sie nie ruszaja. A z mniej przyjemnych rzeczy Pupa ma guza...rozlanego, malego, taki niby placek.  Nie przeszkadza jej to a w wieku jest takim ze juz nie ma co tam grzebac, operacji na pewno by nie przezyla. Zobaczymy jak bedzie sie rozwijał, mam nadzieje ze odejdzie sobie spokojnie we snie a nie jeszcze ja na starosc guz wykonczy..  

. Leza tylko i sie nie ruszaja. A z mniej przyjemnych rzeczy Pupa ma guza...rozlanego, malego, taki niby placek.  Nie przeszkadza jej to a w wieku jest takim ze juz nie ma co tam grzebac, operacji na pewno by nie przezyla. Zobaczymy jak bedzie sie rozwijał, mam nadzieje ze odejdzie sobie spokojnie we snie a nie jeszcze ja na starosc guz wykonczy..

Kurdeeeee, u mnie teżTelimenka pisze: Chlopaki ostatnio robia wielkie smierdzace kupy..!
 . Podejrzewam pomidory z pierońskiego Carrefoura…
 . Podejrzewam pomidory z pierońskiego Carrefoura…Puuupa

!  rozczulająca do granic wytrzymałości. Takie wyliniałe ze starości futerko, jak mało co prowokuje mnie do całowania…
 !  rozczulająca do granic wytrzymałości. Takie wyliniałe ze starości futerko, jak mało co prowokuje mnie do całowania… Fizyk – mały zboczek. Ale może rzucasz mu jednak zbyt powłóczyste spojrzenia, co?
 Fizyk – mały zboczek. Ale może rzucasz mu jednak zbyt powłóczyste spojrzenia, co?Re: Moje Chrupki :D :D :D
ja też domagam się zdjęć.. ewidentnie..
a tak w ogóle to takie krótkie sprawozdania nie sa zadowalające =P

a tak w ogóle to takie krótkie sprawozdania nie sa zadowalające =P
- 
				aleksandrossa
Śliczne masz te ogony 
Najładniejszy Eliot

Najładniejszy Eliot

Dziekujemy bardzo:)
Szczurasy grzeczne, wrocilam z dzialki to nawet sie nie domagaly pieszczot. Nie raczyly mnie przywitac wstreciuchy . Guz Pupy rosnie i sama juz nie wiem co robic bo ona zdaje sie nic sobie z tego nie robic..
 . Guz Pupy rosnie i sama juz nie wiem co robic bo ona zdaje sie nic sobie z tego nie robic..

Szczurasy grzeczne, wrocilam z dzialki to nawet sie nie domagaly pieszczot. Nie raczyly mnie przywitac wstreciuchy
 . Guz Pupy rosnie i sama juz nie wiem co robic bo ona zdaje sie nic sobie z tego nie robic..
 . Guz Pupy rosnie i sama juz nie wiem co robic bo ona zdaje sie nic sobie z tego nie robic..W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki  :) <3