Moje Chrupki :D :D :D
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Moje Chrupki :D :D :D
Starowinka ale naprawde niezle sie trzyma i zadziwa mnie kazdego dnia. Przednie lapki ma tak silne ze jak podchodze to sie wespnie kawalek do drzwiczek zeby sie przywitac. Rozczula mnie strasznie...
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
- Anka.
- Kontakt:
Jakie stateczne damy
A skoro jedzenie pod nosem, ciepły hamak to po co wędrować po łóżku
Eliot chyba kastratem jest nie? Możeby go dać z dziewczynkami

A skoro jedzenie pod nosem, ciepły hamak to po co wędrować po łóżku
Eliot chyba kastratem jest nie? Możeby go dać z dziewczynkami
Ano jest kastratem i wlasnie o tym mysle
. Zobaczymy jak to bedzie pewnie tak to sie skonczy.
Na razie nie jest jeszcze az tak zle wiec jest to w fazie przemyslen a Elioc dzielnie gramoli sie na hamak i kokosi razem z chlopcami nie chce mu na razie tego zabierac. Z babami sie tak nie dogadywal

Na razie nie jest jeszcze az tak zle wiec jest to w fazie przemyslen a Elioc dzielnie gramoli sie na hamak i kokosi razem z chlopcami nie chce mu na razie tego zabierac. Z babami sie tak nie dogadywal

hihi woli facetow 
a ja sie juz nie moge doczekac fotek samcolkow
Oczywiscie za fotki dziewczynek dziekuje

a ja sie juz nie moge doczekac fotek samcolkow
Oczywiscie za fotki dziewczynek dziekuje

Jaka Pupcia kochana, pewnie siostrzyca/kuzynka mojej ŚP Buby..
Wycałować...
Wycałować...
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Wycalowane
.. Chlopaki ostatnio robia wielkie smierdzace kupy..!
A Fizyk dostal przydomek onanista.. domyslacie sie czemu. Nie wiem co nim kieruje ale jak tylko sie na niego spojrze to on od razu siup lapki i ryjek do..

A Fizyk dostal przydomek onanista.. domyslacie sie czemu. Nie wiem co nim kieruje ale jak tylko sie na niego spojrze to on od razu siup lapki i ryjek do..

Teli, tak go hołubiłaś w dzieciństwie, że teraz ma pewnie kompleks Edypa i zakochał się w mamusi po prostu
Dziewczynki kochane!

Dziewczynki kochane!
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Tez uwazam ze to dlatego , ze masz ladne oczy i sie po prostu podobasz 
A ze chlopak wie ze ze swoim nie da rady to coz napiecie trzeba jakos rozladowac.
Samce tak wlasnie robia jak im na kratke wchodza chetne panny a dostepu nie ma

A ze chlopak wie ze ze swoim nie da rady to coz napiecie trzeba jakos rozladowac.
Samce tak wlasnie robia jak im na kratke wchodza chetne panny a dostepu nie ma

-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
I gdzie fotki
?
Panienki są śliczne... moja interwencyjna Czikusia też już troszkę niedomaga, ale do misek podejdzie i nawet da radę (pomału, ale jednak) podciągnąć się do swojego ulubionego koszyczka
kciukam za babcie żeby jak najdłużej z Tobą były!

Panienki są śliczne... moja interwencyjna Czikusia też już troszkę niedomaga, ale do misek podejdzie i nawet da radę (pomału, ale jednak) podciągnąć się do swojego ulubionego koszyczka

Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Pozdrawiam wszystkie telimenkowe Chrupki , od najstarszych do najmłodszych, niech się dzielnie trzymają i nadal rozczulają swoją panią ,nawet niech się w niej durzą
. Byleby były zdrowe i wesołe!
A zdjęcia to ja też bym chętnie pooglądała

A zdjęcia to ja też bym chętnie pooglądała

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Fotki beda dopeiro w przyszlym tygogniu bo dzis po prostu wymiekam przez ten upal i szczury tez
. Leza tylko i sie nie ruszaja. A z mniej przyjemnych rzeczy Pupa ma guza...rozlanego, malego, taki niby placek. Nie przeszkadza jej to a w wieku jest takim ze juz nie ma co tam grzebac, operacji na pewno by nie przezyla. Zobaczymy jak bedzie sie rozwijał, mam nadzieje ze odejdzie sobie spokojnie we snie a nie jeszcze ja na starosc guz wykonczy.. 

Kurdeeeee, u mnie teżTelimenka pisze: Chlopaki ostatnio robia wielkie smierdzace kupy..!

Puuupa

ja też domagam się zdjęć.. ewidentnie..
a tak w ogóle to takie krótkie sprawozdania nie sa zadowalające =P
a tak w ogóle to takie krótkie sprawozdania nie sa zadowalające =P
-
Śliczne masz te ogony 
Najładniejszy Eliot

Najładniejszy Eliot

Dziekujemy bardzo:)
Szczurasy grzeczne, wrocilam z dzialki to nawet sie nie domagaly pieszczot. Nie raczyly mnie przywitac wstreciuchy
. Guz Pupy rosnie i sama juz nie wiem co robic bo ona zdaje sie nic sobie z tego nie robic..
Szczurasy grzeczne, wrocilam z dzialki to nawet sie nie domagaly pieszczot. Nie raczyly mnie przywitac wstreciuchy