...
Moderator: Junior Moderator
...
Bardzo Ci współczuję i po przeczytaniu Twego ostatniego postu- facetowi z zoologicznego. Jak można być tak bezmyślnym, żeby trzymać wszystkie zwierzątka razem. U nas w Oławie trzymają, ale ja pojutrze to załatwię ( mam dobry kjontakt z właścicielem sklepu zoologicznego i poproszę go, żeby trzymał je osobno-posłucha mnie, bo moje zdanie jest dla niego ważne). Nie rozumiem ludzi nastawionych tylko na zysk. Gdyby im kazano w wieku 5 lat rodzić po pięcioro dzieci stworzonych ze spermy brata albo ojca. Powinni się postawić na miejscu tych bezbronnych stworzeń.
A co do Twojej szczurki- bądź dobrej myśli, będziemy wszyscy mocno trzymać kciuki, żeby z tego wyszła. :? :? :?
A co do Twojej szczurki- bądź dobrej myśli, będziemy wszyscy mocno trzymać kciuki, żeby z tego wyszła. :? :? :?
Na zawsze w moim sercu:
Kasia, Wacuś, Crazy, Lazur, Lazur II, Riko, Messi
Kasia, Wacuś, Crazy, Lazur, Lazur II, Riko, Messi
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
...
Jeeeezuuuu...zgloscie to dziewczyny,blagam,zrobcie cos...
['] Kubuś ['] Groszek ['] Gucio ['] Pan Przytulak
-
- Kontakt:
...
Trzymam za Was kciuki,ja niedlugo ruszam do akcji o farbowane szczury,
bo jak narazie bylam w tym sklepie,a szczury sie skonczyly (tak mi powiedziano) i beda dopiero za pare dni (bo costam,sam pan sie jakal w zeznaniach)
wiec bede czatowac na nich ;/
bo jak narazie bylam w tym sklepie,a szczury sie skonczyly (tak mi powiedziano) i beda dopiero za pare dni (bo costam,sam pan sie jakal w zeznaniach)
wiec bede czatowac na nich ;/
['] Kubuś ['] Groszek ['] Gucio ['] Pan Przytulak
...
Przykro mi z powodu maluszków
. Musze jednak powiedzeć, że problemy przy ich urodzenie nie sa spowodowane hodowla wspobna lecz ich powodem może byc zbyt młody wiek matki, lub jej nieprawidłowy układ rodny. Przepraszam, że tak późno pisze ale wcześniej nie byłam na forum.