Flip i Flap - to już dwa lata
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Brygada FF/GG i reszta zwierzyńca :*
o ranyż... pięęęęęęęęęęęęęęęknie, na każdym zdjęciu pięknie, ale to: http://img210.imageshack.us/i/img4267.jpg/ - janimogię! 

- fallen.yoda
- Kontakt:
Fajna reklamówka Rogalina, szkoda tylko, że o rok za wcześnie. Rewaloryzacja nadal trwa i ma się zakończyć dopiero z końcem września, a teraz ludzie przyjeżdżają zwabieni reklamówką i oglądając remont mogą tylko po parku pospacerować. Nie mówię, że park jest zły ale to zniechęca ludzi.
Łomatko, co za pięknoty, normalnie żywa reklama dla merch
nie wiem jak Ona robi te szczury, że takie wychodzą 

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
O jaka fajna reklama. Ale tych maków, to ja w życiu tu nie widziałam 
Nasi kochani Panowie F, wczoraj skończyliście pół roku. Jako wasza mamunia, życzę Wam wszystkiego naj, pysznego jedzonka, wspaniałych zabaw, wiecznej przyjaźni i czystych ogonków (to akurat moje pobożne życzenie
).

Nasi kochani Panowie F, wczoraj skończyliście pół roku. Jako wasza mamunia, życzę Wam wszystkiego naj, pysznego jedzonka, wspaniałych zabaw, wiecznej przyjaźni i czystych ogonków (to akurat moje pobożne życzenie

No niestety z tymi ogonkami to zywy dowod , ze domieszka dzikiej krwi jest za mała, poldzikuny maja czyste ogony, cwierc dzikuny maja czyste ogony a dzikuny w 1/8 maja brudne ogony ! U mnie cale stado rasiakow plus kundel Federico konkuruja ze soba o najbrudniejszy ogon , ostatnio nie wytrzymalam i to cos obmierzle i naobklejane umylam wrzasku bylo co niemiara.
Co do reklamy rogalina bylaby skuteczniejsza gdyby wsrod malow stala Gosia z Czapecznikami.
Kazdy czapecznik i Gosia z czerwona kokardka z konicznosci Czapecznik na ogonie , Gosia jako, ze ogona nie ma na kucyku ( znaczy na glowie).
Co do reklamy rogalina bylaby skuteczniejsza gdyby wsrod malow stala Gosia z Czapecznikami.
Kazdy czapecznik i Gosia z czerwona kokardka z konicznosci Czapecznik na ogonie , Gosia jako, ze ogona nie ma na kucyku ( znaczy na glowie).
Sprzeciw !
Ani Gosia, ani Czapeczniki, a zwłaszcza razem się na reklamę nie nadają! Jakby ich na takich bilbordach pokazać- Dęby zadeptane jak nic! a to dobro narodowe do stutysięcyfurbeczek...
....
informacja o czystych ogonkach "ćwiartek" jest... powiedzmy nie całkiem ścisła
Ani Gosia, ani Czapeczniki, a zwłaszcza razem się na reklamę nie nadają! Jakby ich na takich bilbordach pokazać- Dęby zadeptane jak nic! a to dobro narodowe do stutysięcyfurbeczek...
....
informacja o czystych ogonkach "ćwiartek" jest... powiedzmy nie całkiem ścisła

- fallen.yoda
- Kontakt:
Flap - 699 g (+9g)
Flip - 479 g (+5g)
Geralt - 327 g (+48g)
Gwidon - 313 g (+46g)
W nawiasach to co chłopaki przybrali od poprzedniego ważenia, czyli w osiem dni. Fotki będą jak tylko znajdzie się chwila czasu (niedziela?), aktualnie trwa sprzątanie.
Flip - 479 g (+5g)
Geralt - 327 g (+48g)
Gwidon - 313 g (+46g)
W nawiasach to co chłopaki przybrali od poprzedniego ważenia, czyli w osiem dni. Fotki będą jak tylko znajdzie się chwila czasu (niedziela?), aktualnie trwa sprzątanie.
POwiedzmy ze informacja o czystych ogonach połówek jest nie całkiem scisla

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
GG całkiem nieźle ważą
ale Flap to już mógłby nie tyć
a jak kot i pies na nowych domowników reagują?

Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Za TM: 88 szczurzych duszyczek

- fallen.yoda
- Kontakt:
Nic o nich nie wiedząNakasha pisze:a jak kot i pies na nowych domowników reagują?

Oj już nie przesadzaj - kot wie. Ale nie interesują go zbytnio i tak niech lepiej zostanie.
Flap faktycznie wyrósł nam na wielkoszczura (no może nie Gambijskiego, ale zawsze), nie wiem, do jakiej wagi on dobije. Ale nie jest gruby. Jest po prostu duży.
Widzicie jak to jest? Jak żona haruje przy sprzątaniu Fureta, to mąż się bawi w ważenie ciurków. Matko to sprzątanie! Kocham tę klatkę, ale ze sprzątaniem jest katorga. Chociaż wczoraj poszło zdecydowanie sprawniej, niż ostatnio - wyrabiam sobie system.
Flap faktycznie wyrósł nam na wielkoszczura (no może nie Gambijskiego, ale zawsze), nie wiem, do jakiej wagi on dobije. Ale nie jest gruby. Jest po prostu duży.
Widzicie jak to jest? Jak żona haruje przy sprzątaniu Fureta, to mąż się bawi w ważenie ciurków. Matko to sprzątanie! Kocham tę klatkę, ale ze sprzątaniem jest katorga. Chociaż wczoraj poszło zdecydowanie sprawniej, niż ostatnio - wyrabiam sobie system.
sama waga to nie wszytsko , znałam szczury kilogramowe , ktore nie byly spasione, chociaz Flapik wyglada okraglutko , moze przez te uszka.
Prosze wymiziac talatajstwo ode mnie. Moze tez fotki nowe ? Oczywiscie z czerwonym
.
Prosze wymiziac talatajstwo ode mnie. Moze tez fotki nowe ? Oczywiscie z czerwonym

Spora róznica wagowa pomiędzy starszakami 
Ale u mnie między rudziakami jest to samo, jedne są drobne, a inne małe spaślaczątka

Ale u mnie między rudziakami jest to samo, jedne są drobne, a inne małe spaślaczątka

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Pin bo Flip to taki dzikoszczur dlatego jest lzejszy on prawdopodobnie nie ma i nie bedzie miec ani grama tkanki tluszczowej , Flap to juz dumbouchy szczuras wdal sie w tatusia co jest duzutki ale i mieciutki
.