pin, trzymaj się.
Moje kochane badziestwo - kocia szajka: Brad i Kocurra :)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Moje kochane badziestwo - [*] [*] [*]
Dla Braciszka (*), śpij słodko misiu....
pin, trzymaj się.
pin, trzymaj się.
małe to pocieszenie, że odszedł szybko, bez cierpienia - dla szczurków to dobra śmierć,
tylko nie tak wcześnie, nie tak
bardzo mi przykro ["]
tylko nie tak wcześnie, nie tak
bardzo mi przykro ["]
['][']....dla Akio
Pamietam jego pyszczek sliczny jak jeszcze zastanawialam sie czy nie prosic Nine o niego...
Trzymaj sie Pin..
Pamietam jego pyszczek sliczny jak jeszcze zastanawialam sie czy nie prosic Nine o niego...
Trzymaj sie Pin..
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Dumbole moje przebrzydłe - Plastuś i Alergen vel Rusek
Puszczam oczko:

Jacy jestesmy podobni - widac ze bracia

Reszta fotek:

Puszczam oczko:
Jacy jestesmy podobni - widac ze bracia
Reszta fotek:
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Sliczni sa
. Ucaluj ich w te slodkie pysie

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
O jacie. Niech ktoś przemówi mojej mamie do rozumu i powie, że musimy ich wziąć
Obłędni są, a ona na trzech chłopa marudzi. Z pięcioma nie ma szans...
Obłędni są, a ona na trzech chłopa marudzi. Z pięcioma nie ma szans...
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Bardzo mi przykro z powodu maluszka.
(*)
Co do sekcji mozesz poprosic o zabezpieczenie narzadow do formaliny i zrobic badania , czasem w mikroskopie widac zmiany , ktorych nie widac golym okiem , np zapalenie miesnia sercowego, czy poczatki zapalenia pluc.
Plastusie piekniaste i duzaste mniam , skad je masz ?
(*)
Co do sekcji mozesz poprosic o zabezpieczenie narzadow do formaliny i zrobic badania , czasem w mikroskopie widac zmiany , ktorych nie widac golym okiem , np zapalenie miesnia sercowego, czy poczatki zapalenia pluc.
Plastusie piekniaste i duzaste mniam , skad je masz ?
Wpadka wrocławska. Bracia moich Choco i Coco. Dlatego bym ich chciałamerch pisze:Plastusie piekniaste i duzaste mniam , skad je masz ?
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
- susurrement
nieszczęścia naprawdę nie chodzą parami, a stadami.. 
trzymaj się, pin..
[*]
trzymaj się, pin..
[*]
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
http://pin3ska.pl/miniaturki/2009/lipie ... 212239.JPG
http://pin3ska.pl/miniaturki/2009/lipie ... 212238.JPG
MISIE!!
Słodziaki!! 
http://pin3ska.pl/miniaturki/2009/lipie ... 212238.JPG
MISIE!!
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
Piiiin, zważyłabyś AA i Kropka ;>
Musze sie nastawić psychicznie na dużo futerka do przytulania ^^ Po Fuksie już sie odzwyczaiłam
Musze sie nastawić psychicznie na dużo futerka do przytulania ^^ Po Fuksie już sie odzwyczaiłam
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Piękne miśki 
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Spóźniony znicz dla Akio <'>...
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
- Mucha321
- Kontakt:
I ode mnie również.. [*]
Miśki <3
Miśki <3
' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA