o wlosach i fryzurach ;)
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: o wlosach i fryzurach ;)
A ja juz nie mam nic a nic farbowanych 
 Wszystko co zostało ostatnio obchlastałam nozyczkami 
 We wrzesnuiu/pazdzierniku ide obciac na jeszcze krócej i jakis fajny kolorek rzucic, moze jakies pasemka?;]  Zobaczymy co mi fryzjerka zaproponuje 

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Ja również polecam. Myślałam, że padnę trupem, jak się dowiedziałam, że wycofali ze sprzedaży. Ale już ponownie jest, z tego, co wiem.Nina pisze:Ja uwielbiam serum na zniszczone końcówki z avonu.
Ze mną: Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Arai, Chiki, Hagu, Sukui
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya

Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
jak wrociło to zapewne je "ulepszyli". Oni jak juz cos ulepszą, to potem sie tego uzywac nie da...Asmena pisze:Ja również polecam. Myślałam, że padnę trupem, jak się dowiedziałam, że wycofali ze sprzedaży. Ale już ponownie jest, z tego, co wiem.Nina pisze:Ja uwielbiam serum na zniszczone końcówki z avonu.

a może macie jakieś fajne propozycje dla kręconych włosów? jakieś zdjęcie może, bo mi pomysłu brak, a coś już bym chciała z nimi zrobić;

mój cały babiniec już za TM...
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]

[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
haha dokladnie tak...dlatego jeszcze raz polecam loreal elvive smooth intense, anti-frizz serumpin3ska pisze:jak wrociło to zapewne je "ulepszyli". Oni jak juz cos ulepszą, to potem sie tego uzywac nie da...Asmena pisze:Ja również polecam. Myślałam, że padnę trupem, jak się dowiedziałam, że wycofali ze sprzedaży. Ale już ponownie jest, z tego, co wiem.Nina pisze:Ja uwielbiam serum na zniszczone końcówki z avonu.

http://www.youtube.com/watch?v=--1E5fyH57c
Kochany Glutek i Donek za TM...a z nami nasza mala Tatianka:)
Przypomnialo mi sie co to był za inteligentny szampon 
Fructis Fresh

Fructis Fresh

Powiedzcie czy dziala to wyprobuje hehe

http://www.youtube.com/watch?v=--1E5fyH57c
Kochany Glutek i Donek za TM...a z nami nasza mala Tatianka:)
a propos dredów jeszcze: tez bylam fanka dizajnu ausayi....

ten się nie myli, kto nic nie robi

ja też:)yss pisze:a propos dredów jeszcze: tez bylam fanka dizajnu ausayi....

eeeej, bo mi smutno bedzie ze juz ich nie mam...
wlasciwie to jest mi i tak troche smutno bo to moja najlepsza fryzura jaka kiedykolwiek mialam
 ale cos wymysle jeszcze 
 narazie jestem ruda, a mialam miec brazowe wlosy 
 za tydzien nastepne farbowanie wiec mam nadzieje ze wyjdzie jak nalezy 

wlasciwie to jest mi i tak troche smutno bo to moja najlepsza fryzura jaka kiedykolwiek mialam
ze mną: Tequila i Lima :* :*
za TM: Helenka [*] Kama [*] Sutra [*] Mała [*] Ebolcia [*] Furia [*] Coco [*] Koleś [*]

za TM: Helenka [*] Kama [*] Sutra [*] Mała [*] Ebolcia [*] Furia [*] Coco [*] Koleś [*]
a ja polecam odrzywkę z firmy pettenon cosmetics "creme al latte", ja kupowałam ją u fryzjera, więc nie wiem gdzie jeszcze można ją dostać. Jest tania i starcza na długo (słoiczek 1000 ml) 
 włosy są po niej mięciutkie.

Strasznie mi się podoba ten kolor na grzywce! Świetny jest  

Ja mam z włosami już spokój, ścięłam ostatnio na krótko - z tyłu włosy maja z 2-3cm, z przodu tylko grzywka dłuższa x3 Wystarczy wysuszyć, lekko wyprostować (mam kręcone włosy
  ) poczochrać ręką i mogę wychodzić xD Bałam się obciąć, myślałam że będę żałować i że mi się afro zrobi.. ale jestem przeszczęśliwa, mniej problemu, mniej straconego na prostowanie czasu..  

Ja mam z włosami już spokój, ścięłam ostatnio na krótko - z tyłu włosy maja z 2-3cm, z przodu tylko grzywka dłuższa x3 Wystarczy wysuszyć, lekko wyprostować (mam kręcone włosy
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..

Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Sheera wrzuć jakąś fotkę 
 ale podziwiam Cie i tak że chce Ci się codziennie prostować  

huhu jak ładnie 
 zaj***** taka borówkowa grzywka