Szczury Olccccci
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- susurrement
Re: Szczury Olccccci
wg mnie lepiej jej teraz nie kąpać. za dużo stresu na jeden raz.
ja bym przemyła niuńkę mokrym wacikiem i czekała.. z czasem zacznie pachnieć siankiem czy tam inną ściółką.
Plamka jak do mnie przyjechała też b nieładnie pachniała, bo nie była trzymana w dobrych warunkach.. ale szybciutko jej minęło, bez żadnych kąpieli.
ja bym przemyła niuńkę mokrym wacikiem i czekała.. z czasem zacznie pachnieć siankiem czy tam inną ściółką.
Plamka jak do mnie przyjechała też b nieładnie pachniała, bo nie była trzymana w dobrych warunkach.. ale szybciutko jej minęło, bez żadnych kąpieli.
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
Okej dzięki
tylko boje sie że szczurki sie nie polubia bo moja pierwsza jest troche młodsza od tej drugiej i nie wiem jak na to zareaguje hm... ale musi byc dobrze 

No ja tak samo miałam z Ziutą, też capiła ostro, ale po zmianie ściółki przestała, jak troche posiedziała i sama się też umyła porządnie.
A jak zatosujesz się do zasad łączenia opisanych na forum to powinno być ok. Nie panikuj tylko i nie zniechęcaj się, gdyby pierwszy raz coś nie poszło.
A jak zatosujesz się do zasad łączenia opisanych na forum to powinno być ok. Nie panikuj tylko i nie zniechęcaj się, gdyby pierwszy raz coś nie poszło.

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
A ogolnie o szczurku marzyłam od zawsze. Ale moja mama była troche przeciwko i najpierw miałam chmiczki i świnke morska. A teraz mieszkam z narzeczonym i obiecał mi że jak zalicze pierwszy semstr studiów dostane szczurka. No i jak widac zaliczyłam
Pierwsza była Olinka, ogolnie miałbyc Oli bo w zoo powiedzieli mi że to chłopiec hehe.. Jest czarno biała
i bardzo kochana. Uwielbia mięso hehe..
A o Lunce to juz wiecie 

Pierwsza była Olinka, ogolnie miałbyc Oli bo w zoo powiedzieli mi że to chłopiec hehe.. Jest czarno biała

Olcccccia pisze:Okej dziękitylko boje sie że szczurki sie nie polubia bo moja pierwsza jest troche młodsza od tej drugiej i nie wiem jak na to zareaguje hm... ale musi byc dobrze
Bedzie dobrze, i warto poczytac troche informacji o laczeniu na forum, a jest tego sporo, i naprawde pomocne. Poradzisz sobie:)

http://www.youtube.com/watch?v=--1E5fyH57c
Kochany Glutek i Donek za TM...a z nami nasza mala Tatianka:)
wymiziaj kobiety, i jesli przy laczeniu beda niepowodzenia probuj dalej 
najwazniejsze przy laczeniu to sie nie poddawac

najwazniejsze przy laczeniu to sie nie poddawac
i co z tego?
Ale ona jest piekna.

Jaka śliczna, mała huskulinka 

Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Wiem wiem i bardzo słodziutka
Potrafi siedziec na kolanach rozłozyc się i musze ją miziac nawet i z godzine a jak nie to twedy to wymusza hehe
np. lekkim wbijaniem pazurków 

Moje niestety nie usiedza, a przytulanko...bardzo rzadko miewaja na to ochote, wola za mna lazic krok w krok po domu, ale lapac sie nie daja:)

No Lunka powoli tez okazuje się że bardzo lubi pieszczotki
Wiec mam juz dwie pieszczoszki
:)

Kolejne fotki Luna chwilowo u mojej mamy
http://www.fotosik.pl/usun_zdjecie.php? ... 302dd8289d
Jejku jaka ona jest słodka
I pomyslec że jeszcze rano była taka dzika i nieosowojona 
http://www.fotosik.pl/usun_zdjecie.php? ... 302dd8289d
Jejku jaka ona jest słodka

Ostatnia fotka nie wchodzi.
Cieszę się, że teraz taka radość
Widzisz? A takie były problemy... Jestem pewna, że te dwie małe panienki staną się oczkiem w Twojej głowie 
Cieszę się, że teraz taka radość

Ze mną: Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Arai, Chiki, Hagu, Sukui
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
-
Śliczna szczurka... Dobrze że odmieniłaś jej życie na lepsze 
Ja swojego brudasa umyłam wacikiem nasączonym wodą z mydłem (nie lałam na niego bezpośrednio wody), oczywiście protestował, ale przynajmniej miał czystsze futerko. I tak zajeżdżał potem lekkim aromatem kupy, który na następny dzień na szczęście przeszedł (bo się chłopak sam umył, poprawił po moim myciu).

Ja swojego brudasa umyłam wacikiem nasączonym wodą z mydłem (nie lałam na niego bezpośrednio wody), oczywiście protestował, ale przynajmniej miał czystsze futerko. I tak zajeżdżał potem lekkim aromatem kupy, który na następny dzień na szczęście przeszedł (bo się chłopak sam umył, poprawił po moim myciu).