Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
No Lunka ma inne futerko niż Olinka Oh piękno Ty moje :) Heheh mój narzeczony ostatnio stwierdził że chyba je bardziej kocham niż niego bo cały czas z nimi siedze hehe
czy kręcone, to nie wiem ale już po tym zdjęciu http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cd4 ... 9ff68.html byłam pewna, że to nielada piękność jest. Ależ cudo Olccccciu ze śmietnika wyłowiłaś życzę, by charakterek był równie piękny, bo to jeszcze ważniejsze przecież
To że Dumbo to odmiana uszu to wiem. Ale w porównaniu do Olinki Luna ma inne futerko. Olinka ma taki gładki puszek a Lunka ma takie nie sworne te futerko jeden włosek w ta strone drugi w tamta
A jeszcze mam do Was pytanko Kochani bo nie mogłam nigdzie znalesc co może oznacza to że Olinka jak biega po sofie i ja usiąde to co jakis czas podbiega i osikuje mi ręke ?? Nie to że tak mocno tylko kropleka czy dwie.
Siurają, bo chcą, żebyś też pachniała szczurkiem Ciesz się, że to tylko kropelka - moi panowie robią ścieżki z moczu xD Albo siedzą mi na kolanach, a tu się nagle ciepło robi...
Hmm, a mnie intryguje to futerko Po wąsach powiedziałabym, że to velveteen, ale to raczej mniej prawdopodobne niż rex.
Świetny dumbol. Czarnuchami sie nigdy nie zachwycam, a ona jest obłędnie urodziwa
Ze mną: LeeLee + Lily W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła Tupot Małych Stóp