Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Maluszki mają już 3 tygodnie wciąż wyglądają jak puchate myszy takie włochate kulki na cienkich nóżkach biegają, wspinają się na oparcie kanapy, zdobywają sufit klatki i tarmoszą się za uszy i ogonki Aya jeszcze wczoraj próbowała zaciągnąć je wszystkie do gniazda, ale jak zaciągnęła jednego, to jej 3 w międzyczasie zwiewały - zrezygnowała po jakichś 10 minutach i zaczęła wściekle fukać a małe mają to gdzieś, popierniczają po klatce i mordują rodzeństwo
Dzisiaj dałam im do zabawy jedną z naszych kotek, Diankę. Małe były wniebowzięte - kot przecież jest miękki i ciepły i można ryć ryjkiem w futrze Dianka cieszyła się mniej, ale czego się nie robi dla dobra najmłodszych
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
Są śliczne, ale jak rozrabiają, to się w pale nie mieści a potem jak na zawołanie wszystkie padają (najczęściej u mnie w biuście pod bluzką) i śpią jak zabite robiąc kosmiczne miny i pozy...
Słodziaki kochane naprawdę nie wiem jak ja je pooddaję....
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek
No tak, te szczurasy to lubią zakimać przy cycu I to nie tylko matczynym. Nasze chłopiska też uwielbiają się do cycunia pańci przytulić - wiedzą skubani, co dobre
Jeszcze nigdy nie widziałyście naszej agamy brodatej:
I jej terra:
Terra ma wymiary: wysokość 110 cm, długość 115 cm, szerokość 60 cm agama łazi w nim wszędzie, bez problemu wspina się na półeczki
To jest agama Zbyszka i nazywa się Ulrich, ze względu na jej wredny wyraz pyszczka miała być samcem, ale chyba będzie samicą ma 8 miesięcy
Na początku ciężko było ją oswoić, ale teraz bez problemu daje się brać na ręce i daje się miziać pod pyszczkiem, po bródce i po czubku główki nie lubi za to gdy dotykamy jej ogona więc staramy się tego nie robić.
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek
Ooo.. ! A wesz, że myślałam ostatnio właśnie o tym, że nigdy nie chwaliłaś się jeszcze swoją jaszczurką i fajnie by było jakbyś ją wreszcie pokazała.. No i masz.
Faaaajna.
' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.