Ktos jeszcze to lubi?
Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
Ułozylam Sapera na poziomie ekspert w 3 minuty
Mała rzecz a tak wciaga
Moj najlepszy czas to około 2,5 minuty 
Ktos jeszcze to lubi?
Ktos jeszcze to lubi?
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Ja też, ja też ^^ Mój rekord na ekspercie- nieco ponad 2 minuty (2, 20? 2, 30?). Nie wiem ile dokładnie, bo ustanowiłam go na innym komputerze
...
Ale uwielbiam ^^
Ale uwielbiam ^^
Ze mną: Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Arai, Chiki, Hagu, Sukui
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
A co to ten saper?
Masz to w grach w starcie.Każdy to ma.ogonowa pisze:A co to ten saper?
Masz plansze z małymi kwadracikami i musisz omijać bomby -nie dla mnie,od razu się wkurzam.
Nie mam
. ,Mam pasjansa, kierki, p.. coś tam, free-cośtam i jakiś inny pasjans jeszcze
.
ogon, może pod nazwą Minesweeper 
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Też nie ma
.
Ja mam po pasjansie jeszcze jakiś pinball, i na końcu saperka. 
Ja sapera nie lubie bo nigdy jeszcze nie wygrałam, logicznego myślenia mi brakuje...
Stworzenie bezszczurowe.
A ja uwielbiam pasjansa i pasjansa pająka 
Kurcze ale mam wielkie sprzątanie teraz, za chwil kilka przyjeżdża teściowa z wizytacją, tfu... znaczy z wizytą
Kurcze ale mam wielkie sprzątanie teraz, za chwil kilka przyjeżdża teściowa z wizytacją, tfu... znaczy z wizytą
Wczoraj wszystko pięknie wysprzątałam : pod szafami w moim pokoju,biurko,ciuchy,umyłam podłogę.Przyszła moja siostra : Talerze na komputerze,syf w szafie biurka,roztrzaskany cień do powiek na biurku,syf spod butów...Wrr! Kiedy ona się wreszcie wyprowadzi?!
Nie ma szans na inną nazwę = lavena przyjazd teściowej to wizytacja i już!
My musimy jechać na zakupy. I to duże. Żarło się skończyło. A mi się tak nie chce, nienawidzę zakupów. Na koniec i tak się okazuje, że czegoś ważnego nie wzięliśmy...
My musimy jechać na zakupy. I to duże. Żarło się skończyło. A mi się tak nie chce, nienawidzę zakupów. Na koniec i tak się okazuje, że czegoś ważnego nie wzięliśmy...
Pająk jest suuuperlavena pisze:A ja uwielbiam pasjansa i pasjansa pająka
Gram sobie na średnio-zaawansowanym wręcz nałogowo.
Nie lubie szczurów. Mam dość ciągłego martwienia sie o nie
Moje słoneczko takie słabiutkie. Wiem, że jak śpi to dobrze, bo nabiera siły, ale nienawidze jak chory szczur śpi... Oddech im sie wtedy tak wyrównuje, że jest ledwo widoczny a ja wariuje
Hmm, dzisiaj mój luby po raz pierwszy będzie miał jakikolwiek kontakt z moimi szczurami (tzn z Trishną). Jestem strasznie ciekawa reakcji...
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Dopiero teraz? Jak to możliwe - on nie lubi szczurów, czy jak?Hmm, dzisiaj mój luby po raz pierwszy będzie miał jakikolwiek kontakt z moimi szczurami (tzn z Trishną). Jestem strasznie ciekawa reakcji...
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Ano dopiero teraz, po 3 miesiącach...Nue pisze:Dopiero teraz? Jak to możliwe - on nie lubi szczurów, czy jak?Hmm, dzisiaj mój luby po raz pierwszy będzie miał jakikolwiek kontakt z moimi szczurami (tzn z Trishną). Jestem strasznie ciekawa reakcji...
Nigdy nie miał kontaktu ze szczurami, więc ciężko stwierdzić czy lubi czy nie. Chomika kiedyś miał, teraz jest 'zakocony'.
Do pokoju moich bestii wchodzą tylko zaszczurzeni (z wiadomego powodu: 25 szczurów w małym pokoju), więc jakoś nie było okazji zapoznania ich.
Ale zwierzęta lubi, więc jestem dobrej myśli
Ze mną: LeeLee + Lily
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp