Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
No właśnie, co się dziwicie, niby czym się tak bardzo różnią śledzie z bitą śmietaną od śledzi w takim sosie jogurtowym na przykład ? W obu przypadkach to po prostu śledzie z nabiałem
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size] Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
O tej porze?
Bleeee, a ja zasuwać z fizjologią i biochemią muszę za niecały miesiąc już Kampania Wrześniowa się zaczyna
Poza tym zostawiłam niedojedzone pierogi na później, znalazłam je... poobgryzane, wytaczane w ściółce, a jeden zajmował centralne miejsce w kuwecie To sobie pojadłam...
Ja pierdziu... mocny skurcz mnie złapał i to w obu łydkach na raz... zdaje sie ze mi złapało mięśnie centralnie z przodu łydek... i nie chciało przejsc dziadostwo jedno...
film był powiedzmy taki romantycznawy ale dało się obejrzeć. ale jak widzę cytaty z książek w podpisach forumowiczek na wizaż.pl to taka grafomania że aż śmieszna
mała próbka:
`Świat się skończył już dawno - teraz znikło z powerzchni ziemi to, co udało mi się po tamtej katastrofie odbudować.`
`chętna uczynić z młodości zmierzch swojego życia.gotowa wyrzec się wszystkiego`.
Wszystko w życiu ma swój zmierzch. Tylko noc kończy się świtem...
'Tamci mogą mnie co najwyżej zabić . Ty możesz mnie zostawić . To gorsze niż śmierć . '
hahahaha , ale i tak najlepsze było to, że autorka mieszkająca w jednym stanie pisała tą książke i nawet nie sprawdziła jaka pogoda jest w stanie gdzie Zmierzch ma miejsca i w czasie akcji książki była taka pogoda, jaka w danym stanie o danej porze roku nie występuje i polski tłumacz dał gwiazdkę i w przypisach wytłumaczył
Goin' under - rats are in the cellar
goin' under - skin is turnin' yella
pin3ska, i jeszcze masz skurcze.................
właź do wątku brzuszkowego, ukoimy cię psychicznie w tym nowym stanie [błogosławionym]
za moich czasów słodkiego dzieciństwa oglądało się "dynastię", tera się zmierzchy czyta. komentowanie, jaki to lukier, jest absolutnie zbędne w obu przypadkach. zaraz zaczniecie streszczać harleqiuny....? albo seriale brazylijskie? fakt, można się pośmiać, ale po cholerę to rozgrzebywać
lepiej moim zdaniem pośmiać się zdrowo ze śledzi pin3ski.