Tupot Małych Stóp ^^ - REAKTYWACJA
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
- Krejzoolek

Re: Tupot Małych Stóp ^^ - Paskuda ::)
Nie no ja Cię podziwiam aż 25 szczurów. 
  Moja mama nigdy by się nie zgodziła na taką gromadę.Jak ty ich wszystkich masz pod kontrolą .?! Czasami trudno nad dwoma zapanowac. Ile godzin dziennie im poświęcasz.? Wymiziaj tą wielką gromadkę ciurków.  

Kiki, Dusia [*][/color][/size]

Jednak dzisiaj reszty stadek nie będzie. Padam z nóg 
 Miałam nieplanowaną zamiane klatek... Musiałam przenieść młodsze stado dziewczyn, bo białki nałogowo przekładały głowe przez pręty  
  Widziałam, że mają powycierane pyszczki i szyje, ale myślałam, że przez to, że sie non stop kiwają i po prostu o coś ocierają. Dzisiaj je przyłapałam. 
Zamienione klatkami z chłopakami. Troche im ciasno, ale wymyśle jakąś nadbudówke. Chłopaki za to zachwycone

Nie biegają długo no bo wiadomo, czas dla szczurów musze dzielić przez 4, a poza nimi mam też swoje życie, szkołe, inne zwierzęta. Ale są do tego przyzwyczajone i w sumie nie zawsze chcą wychodzić (dużo zależy od pogody). A jak wychodzą to z wybiegów korzystają na maxa i są w ciągłym ruchu
 Zazwyczaj po godzinie wszystkie sie pokładają gdzieś na łóżku czy w szafce, albo wracają do klatki i idą jeść 

Jeśli wchodze do nich do pokoju ok. 18 to zazwyczaj siedze tam koło 5 godzin, bo nie moge sie oderwać

Zamienione klatkami z chłopakami. Troche im ciasno, ale wymyśle jakąś nadbudówke. Chłopaki za to zachwycone
Wypuszczam je wszystkie osobno, na 4 raty. Więc mam do pilnowania poszczególne stada. No i szczerze mówiąc: dużo łatwiej by było, gdyby mogły biegać wszystkie razem. Nie musiałabym ich pilnować...Krejzoolek pisze:Jak ty ich wszystkich masz pod kontrolą .?! Czasami trudno nad dwoma zapanowac. Ile godzin dziennie im poświęcasz.?
Nie biegają długo no bo wiadomo, czas dla szczurów musze dzielić przez 4, a poza nimi mam też swoje życie, szkołe, inne zwierzęta. Ale są do tego przyzwyczajone i w sumie nie zawsze chcą wychodzić (dużo zależy od pogody). A jak wychodzą to z wybiegów korzystają na maxa i są w ciągłym ruchu
Jeśli wchodze do nich do pokoju ok. 18 to zazwyczaj siedze tam koło 5 godzin, bo nie moge sie oderwać
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp

W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
- Krejzoolek

Aha  
  Ja akurat jestem w łączeniu mojej Dusi i Kiki.Jak szczur przewraca drugiego na plecy co to oznacza.? Bo Dusia tak zrobiła z małą ...  

Zwyczajna dominacjaKrejzoolek pisze:Jak szczur przewraca drugiego na plecy co to oznacza.?
Chłopaki mają na razie jeden hamak. Zawsze spał na nim Abaj i Kropek. Dzisiaj wpakował sie tam Amaj, a pozostała dwójka śpi na półce i wygląda na bardzo nieszczęśliwą
Musze sie zabrać za uczycie im kolejnego hamaczka bo żal chłopaków
Tupot Małych Stóp

Tupot Małych Stóp
- Krejzoolek

Heh..Te hamaki 
  J anie mam gdzie powiesic bo u mnie nisko półki są. 
  Kurczę boję się tym moim łączeniem bo już 3 razy Dusia przewróciła małą,a teraz ja odpycha.. 
  I śpią osobno.

Chamy z tych facetów...  u Ciebie spią w hamaku, a u mnie kazdy hamak był obgryziony zanim ktokolwiek do niego wszedł... Moze ty masz jakies lepsze te hamaki? 

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Re: Tupot Małych Stóp ^^ - Paskuda pechowym szczurem
Pin, myśle, że chodzi o ilość szczurów 
 U mnie w towerze też żaden hamak nie przejdzie, a jak są np 3 szczury oddzielone, to hamaki wiszą 
Paskuda jest naprawdę pechowym szczurem. Dostaje Baytril domięśniowo. Nasz pan wet rewelacyjnie robi zastrzyki, szczury nawet tego nie zauważają, trwa to ułamek sekundy.
Niestety dzisiaj Paskuda sie szarpnęła... No i miała porażony nerw. W ogóle nie ruszała stopą. Teraz łapka już prawie w normie, tylko paluszki troszke wiotkie.
Co ona bidula komu zrobiła, że tak musi ciągle cierpieć?

Paskuda jest naprawdę pechowym szczurem. Dostaje Baytril domięśniowo. Nasz pan wet rewelacyjnie robi zastrzyki, szczury nawet tego nie zauważają, trwa to ułamek sekundy.
Niestety dzisiaj Paskuda sie szarpnęła... No i miała porażony nerw. W ogóle nie ruszała stopą. Teraz łapka już prawie w normie, tylko paluszki troszke wiotkie.
Co ona bidula komu zrobiła, że tak musi ciągle cierpieć?
Tupot Małych Stóp

Tupot Małych Stóp
Ojejciu Telimenka tez tak kiedys miala.. bieduka moja ŚP..
Biedna Paskuda daj jej cos dobrego..

Biedna Paskuda daj jej cos dobrego..
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki 
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Ło! Trzymię kciuki za Paskudkę.. 
 Bidulkaa.

Na pewno juz dostałaTelimenka pisze: Biedna Paskuda daj jej cos dobrego..
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 

No ja wieeeem, że rozpuszczam dziady, ale żeby to było tak powszechnie wiadome?pin3ska pisze:Na pewno juz dostałaTelimenka pisze: Biedna Paskuda daj jej cos dobrego..
Tupot Małych Stóp

Tupot Małych Stóp
- Krejzoolek

Biedna Paskudka  
  Wgl. te szczury mają pecha co do chorób. 
  Mam nadzieję,że wszystko dobrze Ci się tam ułoży. 

Re: Tupot Małych Stóp ^^ - Zły czas :/
Bąbla ma drugiego guzka.
Czemu te cholerstwa tak sie ich czepiają?
Echh, humor mi sie rypnął przez to.

Czemu te cholerstwa tak sie ich czepiają?
Echh, humor mi sie rypnął przez to.
Tupot Małych Stóp

Tupot Małych Stóp
Nin jak to juz drugi to sterylizuj.
Trzymam kciuki za caloksztalt.

Trzymam kciuki za caloksztalt.
och. kurde.
czemu zawsze wszytko na raz się dzieje, jak coś złego.

czemu zawsze wszytko na raz się dzieje, jak coś złego.
ze mną: leszek, kendrick 
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?