Alkenowe nieznośne fifioły
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Moje babole przebrzydłe :)
Sliczne szczurzyska
... hehe i najprawdopodobniej zostaniemy rodzina!!
ale to przyjemne uczucie
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3c3 ... 6f055.html
Piękna klatucha i jeszcze piękniejsze hamaczki
Ja zaprzęgłam Rodzicielkę do uszycia jednego, opisałam (wg mnie baaardzo dokladnie co i jak, ale odleglosc zrobiła swoje), no i uszyła hamaczek...i owszem, ale taki ze zapewne jedynie mysz by się w nim zmiesciła
))
Mizanstwa dla DZiewuszek...
Piękna klatucha i jeszcze piękniejsze hamaczki
Ja zaprzęgłam Rodzicielkę do uszycia jednego, opisałam (wg mnie baaardzo dokladnie co i jak, ale odleglosc zrobiła swoje), no i uszyła hamaczek...i owszem, ale taki ze zapewne jedynie mysz by się w nim zmiesciła
U mnie jest to samo z Masumi, wiec wnioskuje ,ze to normalne. Niedotykalska się zrobiła i na kazdą probę ucisnienia jej (niedobrą i paskudną dłonią, a fe!), też reaguje takim "sapaniem".Poza tym mam obawy, że ona jakiegoś zawału mi dostanie. Jak się ja trzyma to sztywnieje i głośno oddycha- takie sapanie, coś jak fukanie.
Mizanstwa dla DZiewuszek...
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
http://www.youtube.com/watch?v=kS3WQ2OwXOI zwierzęta u wodopoju.
nie, ja ich nie suszę
Ziuta na przykład "zapomina" przez dwa dni, że miała się napić, a potem jak się dossie to pół butli wypija
nie, ja ich nie suszę
Ziuta na przykład "zapomina" przez dwa dni, że miała się napić, a potem jak się dossie to pół butli wypija
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
- susurrement
hahaha skąd ja to znam 
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
hahaha jakie spragnione... ciekawe o czym
może gdzieś na uboczu prowadzą fermentacje zboża :> 
heh dobre, moje tez tak robią przy okazji odpychając się od poidła łapkami i zryty beret jest 
czy to klatka pt Tom?
wydaje mi się, że pojnik jest za nisko. kapturkowy szczurasek musi się trochę przygarbić do picia [niezależnie od tego, że stoi na drugim spragnionym]
wydaje mi się, że pojnik jest za nisko. kapturkowy szczurasek musi się trochę przygarbić do picia [niezależnie od tego, że stoi na drugim spragnionym]
ten się nie myli, kto nic nie robi
tak, to Tom, a wisi już teraz trochę wyżej, ale za wysoko też nie może bo one wtedy mają tendencje do wypychania dziubka poza klatkę no i wtedy już się napić nie mogą 
Hym hym... alken, będziemy rodziną 
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Chciałam spytać o efekty kuracji Bactrimem - lepiej coś? Bo ciągle noszę w torebce receptę i nie wiem - warto wykupywać w ogóle
?
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Zero efektów
a kuracja dobiegła już końca, bo dawałam wg. zaleceń z forum- tydzień, dwa razy dziennie po jednej kropelce.
Najgorsze jest to, że obawiam się, że może coś też przeleźć na nowego malucha (nie wiem w sumie czy Lilka zaraziła się od Ziuty czy to jej swoiste chrapanie, bo właściwie mają inne objawy). Kurde. Już nie wiem co z tym zrobić. Chyba po prostu będę kontrolować u weta czy nić nie rzuciło się na płuca. Albo pospisuję z forum jakieś nazwy leków (np. tego co dostawał Herman od ol. ) i pójdę to pokazać wetce- może coś będzie miała- bo ostatnio twierdziła, że nie posiada żadnego antybiotyku, który można dawać dopyszcznie- może ona nie wie, jakie to mogą być...
Ale możesz spróbować ten bactrim to nie jest jakiś silny antybiotyk więc z lakcidem nie powinien zaszkodzić.
a kuracja dobiegła już końca, bo dawałam wg. zaleceń z forum- tydzień, dwa razy dziennie po jednej kropelce.
Najgorsze jest to, że obawiam się, że może coś też przeleźć na nowego malucha (nie wiem w sumie czy Lilka zaraziła się od Ziuty czy to jej swoiste chrapanie, bo właściwie mają inne objawy). Kurde. Już nie wiem co z tym zrobić. Chyba po prostu będę kontrolować u weta czy nić nie rzuciło się na płuca. Albo pospisuję z forum jakieś nazwy leków (np. tego co dostawał Herman od ol. ) i pójdę to pokazać wetce- może coś będzie miała- bo ostatnio twierdziła, że nie posiada żadnego antybiotyku, który można dawać dopyszcznie- może ona nie wie, jakie to mogą być...
Ale możesz spróbować ten bactrim to nie jest jakiś silny antybiotyk więc z lakcidem nie powinien zaszkodzić.
oto biały wampir i koleżanka tofik

mam nadzieję, że dwa śmierdziele też nie moga się doczekać nowej towarzyszki życia. hm. nie wiem komu będę przedstawiać najpierw malucha. bo w sumie to alfy wyraźnej tu nie ma. jak dzieciaczek będzie odważny to rzucę go na pożarcie obu na raz
. a jak się będzie maleństwo bało to lileczkę podrzucę pierwszą, wyszarpie, obsika i chyba będzie ok, ziuta raczej problemów sprawiać nie będzie.

mam nadzieję, że dwa śmierdziele też nie moga się doczekać nowej towarzyszki życia. hm. nie wiem komu będę przedstawiać najpierw malucha. bo w sumie to alfy wyraźnej tu nie ma. jak dzieciaczek będzie odważny to rzucę go na pożarcie obu na raz
Alken, nie łudź się , że o was zapomniałam
Hmm , coś mi się wydaje , że wcale nie będę się musiała rozmijać z prawem – zwyczajnie zastosuję przyspieszoną procedurę przekazania rodzinie zastępczej :
Albo są zmuszane do jedzenia jak w jakimś sierocińcu:
http://www.fotosik.pl/video/ed085109054af9bd.html
Albo muszą walczyć o każdy kęs i kroplę wody:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d49 ... 0f4cf.html
http://www.youtube.com/watch?v=kS3WQ2OwXOI
Zachodzi też poważne podejrzenie znęcania się fizycznego i psychicznego:
Ale sama tego chciałaś. Chyba nikt nie powie , że cię nie ostrzegałam.

Hmm , coś mi się wydaje , że wcale nie będę się musiała rozmijać z prawem – zwyczajnie zastosuję przyspieszoną procedurę przekazania rodzinie zastępczej :
Albo są zmuszane do jedzenia jak w jakimś sierocińcu:
http://www.fotosik.pl/video/ed085109054af9bd.html
Albo muszą walczyć o każdy kęs i kroplę wody:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d49 ... 0f4cf.html
http://www.youtube.com/watch?v=kS3WQ2OwXOI
Zachodzi też poważne podejrzenie znęcania się fizycznego i psychicznego:
Szanse na przywrócenie praw do opieki masz nikłe.alken pisze:Uwierzyłam potworom, zaufałam, i co? Lileczka zjadła mi pościel i dwie książki, grrr.A wiem że to ona bo ją przyłapałam
Co za paskuda okropna jedna. Normalnie zakleję jej tą nienażartą paszczękę. Kagańce dla szczurów, to byłby biznes
Ale sama tego chciałaś. Chyba nikt nie powie , że cię nie ostrzegałam.
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
zbieraj dowody, zbieraj, potem będziesz prosić, żebym ją od Ciebie zabrała