co dobrego zaserwowaliście dzisiaj swoim ogonom?
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: co dobrego zaserwowaliście dzisiaj swoim ogonom?
Ryż i gotowany kurczak. Już pół godziny smacznie śpią ^^
Ze mną: Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Arai, Chiki, Hagu, Sukui
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
- Antyfemina
- Kontakt:
chrupki kukurydziane.. .wsunęły to za jednym zamachem 

Lucjanek, Borys i Kamcia - nasze dzieciaki 

Gorąca bagietka prosto z piekarni.Wsunęły wszystko bardzo szybko i jeszcze wiszą na prętach żeby dostać dokładkę. 

Nie jestem pewna czy jeszcze ciepłe pieczywo mozna podawac zwierzętom... cos tam kiedys czytalam, ze to niezdrowe moze byc... niech sie ktos wypowieIzold pisze:Gorąca bagietka prosto z piekarni.Wsunęły wszystko bardzo szybko i jeszcze wiszą na prętach żeby dostać dokładkę.

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
- renata1009
Ja słyszałam gdzieś, że nawet dla ludzi to niezdrowe...
Łaaa, ale jatka! Cała kolba ugotowanej kukurydzy i tylko nasza!!!
(Myślę, że tak właśnie pomyślała moja trzódka, rzucając się na kukurydzę ^^)
(Myślę, że tak właśnie pomyślała moja trzódka, rzucając się na kukurydzę ^^)
ja czytałam z kolei że ogolnie świeże pieczywo, nieususzone jest niezdrowe dla zwierząt, zaburza pracę żołądka czy coś.pin3ska pisze:Nie jestem pewna czy jeszcze ciepłe pieczywo mozna podawac zwierzętom... cos tam kiedys czytalam, ze to niezdrowe moze byc... niech sie ktos wypowieIzold pisze:Gorąca bagietka prosto z piekarni.Wsunęły wszystko bardzo szybko i jeszcze wiszą na prętach żeby dostać dokładkę.
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
A ja słyszałam, że nie powinno dawać się chleba łabędziom, bo kwas chlebowy odkłada się w ich mięśniach i nie mogą potem odlecieć do ciepłych krajów. Zastanawiam się więc, czy powinnam dawać chleb swoim szczurom, czy ograniczyć się do bułek.
Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
- Mucha321
- Kontakt:
Arbuz, zielony ogórek, marchewka i jajko (na twardo).
' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA

smeg pisze:i nie mogą potem odlecieć do ciepłych krajów. Zastanawiam się więc, czy powinnam dawać chleb swoim szczurom,
Przepraszam, wiem, że to nie na miejscu, ale padłam xD...
Faktycznie, mogło głupio zabrzmieć
No co, szczur też chce mieć porządne wakacje
Ale chodziło mi bardziej o ogólną kondycję mięśni 

Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~
Mysle, ze z chlebem czy bez odlot do ciepłych krajów i tak by sie ogonom nie udał 
A u nas dzis bedzie jajeczko na twardo serwowane w skorupce

A u nas dzis bedzie jajeczko na twardo serwowane w skorupce

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 

Małą sheba-owoce morza 

były ze mną: Snickers, Twix, Ick, Iman, Lenek, Niebieska Świruska
jest ze mną: Benga
jest ze mną: Benga
Kurcze,a ja uwielbiam taką prosto z pieca,a ogony chyba bardziej. ;ccrenata1009 pisze:Ja słyszałam gdzieś, że nawet dla ludzi to niezdrowe...
Ryż prażony, po kawałku jabłka i kromkę suchego chleba (oczywiście kromka dla całej czwórki, a nie po kromce każdemu
).

Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..