Tupot Małych Stóp ^^ - REAKTYWACJA

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Nina
Kontakt:

Re: Tupot Małych Stóp ^^ - Zły czas :/

Post autor: Nina »

merch pisze:Nin jak to juz drugi to sterylizuj.
Ciągle o tym myśle, ale sama nie wiem.
Sterylka to już poważna operacja - wycięcie dwóch maleńkich guzków to pikuś. Guzki można załatwić pod samą narkozą wziewną, do sterylki dodają tą w iniekcji...
Troche sie boje ryzykować...
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
Krejzoolek

Post autor: Krejzoolek »

Biedna Bąbla. :(
Kiki, Dusia [*][/color][/size]
Awatar użytkownika
Krejzoolek

Co mam zrobic > http://www.szczury.org/viewtopic.php?f=16&t=23041
Pomóż proszę.
Babli

Post autor: Babli »

Nin, trzymam za Bąbelkę... Ja bym ciachnęła teraz 'same' twory.. Ale jeśli wrócą [tfutfutffuutfu!] to pewnie bym się na sterylkę zdecydowała.
Nina
Kontakt:

Babli, no ja właśnie tak samo myśle...

Babcia narzekała, że o Fridzie nic nie słychać, wiec prosze :)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Część nieostra, ale to takie diable, że ciężko toto złapać na zdjęciu, o zatrzymaniu w miejscu nie wspominając. Wszędzie wlezie, wszystko sprawdzi i wszędzie wetknie swój ciekawski nosek. ADHD i tyle ;) Uwielbia ludzi ^^ Zawsze wypuszczam to stado z klatki na łóżko (stamtąd same rozłażą sie na pokój) i siadam sobie z nimi, bo najpierw chcą sie nacieszyć człowiekiem, a dopiero później idą biegać. Za każdym razem Fridzioch MUSI sie po mnie wspiąć, pozaglądać do uszu, nosa i oczu, posprawdzać kosmyki włosów, itp, itd. Co chwile zjawia sie koło mnie liżąc po palcach.
Waży 380g, więc niemała z niej dziewczynka :)
Dzięki niej sie przemogłam i 'polubiłam' czarne szczury, bo i Heidi nie należała do miłych ogonów a Czarna to płochliwiec, który nie lubi ludzi.

Stado numer dwa :)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Babli

Post autor: Babli »

Ihihi! Friidaa! :D

Przepraszam, uwielbiam ją.

Chwilowy_brak_szczurów_sprawia_że_śmieję_się_jak_debil_do_wielu_fot :P
merch

Post autor: merch »

slicznosci , a rude w szczegolnosci co to jest cinamon?
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
Awatar użytkownika
Krejzoolek

Śliczne słodziaki.Wymiziac wszystkie proszę. ;D
Nina
Kontakt:

merch, tak, Choco to cinnamon ;)
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

Trzymam kciuki zeby sie udalo dziewczynie :)
Ucaluj stadko ode mnie.. .Frida jest piekna!
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

Zawsze mnie zastanawiało jak takie duże stado łazi po wybiegu- razem, grupkami, czy każdy z osobna zwiedza? :)
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Awatar użytkownika
Krejzoolek

Ja tam bym tego nawet nie opanowała..Jeden włazi tam drugi tu,trzeci zaś gdzieś utknął :D ... Nie dla mnie aż tyle tego. :)
Nina
Kontakt:

alken pisze:Zawsze mnie zastanawiało jak takie duże stado łazi po wybiegu- razem, grupkami, czy każdy z osobna zwiedza? :)
Stadami. Czyli w naszym wypadku na 4 raty: 10, 7, 5 i 3 ;)

Ja już nie wiem... W temacie o tym jeszcze nie pisałam, tylko na pw do pin. Amaj od kilku dni mieszka sam. Nie mogłam dłużej patrzeć na to jak gnębi Kropka (który znowu wygląda jak 7 nieszczęść, cały w ranach, skóra żółta-pewnie ze stresu, bał sie iść do miski). Pierwszy dzień książe Amaj był smutny, teraz wygląda na zadowolonego, ma swój hamak, pańcia ciągle mizia, nawet na wybiegu nie zwraca większej uwagi na chłopaków. Abaj i Kropek też odetchnęli.

No ale wczoraj zaczęło odwalać Kropkowi...
Abaj boi sie schodzić z hamaka, siedzi na nim i go broni. Jak Kropka nie ma w pobliżu schodzi do miski, łapie kulke granulatu i biegiem do hamaka bo a nóż pojawi sie ta bestia, która go bije. Kropek chodzi nafukany, nawet mnie odpycha łapkami (a do tej pory mnie uwielbiał....)
Cholera no, wszyscy mają stracić jajka żeby żyć w spokoju? Mi to tam nie problem (pomijając aspekt finansowy: mam dwie szczurzyce z guzami), ale po jaką cholere? Mogliby sie dogadać między sobą i tyle...
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

tak tak, to wiem, ale mi chodziło o to, czy jak się wypuści wszystkie z danego stada to czy trzymają się raczej razem czy każdy leci w inną stronę?
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Nina
Kontakt:

alken pisze:tak tak, to wiem, ale mi chodziło o to, czy jak się wypuści wszystkie z danego stada to czy trzymają się raczej razem czy każdy leci w inną stronę?
Różnie bywa, zależy od dnia. Jak pogoda nie ta, to śpią razem w szafce. A jak mają ochote pobiegać to rozbiegają sie po całym pokoju.
Tupot Małych Stóp
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”