Marudnik vol. 2

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Rhenata

Re: Marudnik vol. 2

Post autor: Rhenata »

moja maszyna tez ma 125 cc i zamierzam ta kupę złomu sprzedać bo stoi od miesięcy i nie ruszę dupy w ta pogodę nigdy więcej >:( choćby mi płacili za jazdę w Irlandii na dwóch kolkach, oooo nie! Do tej pory jak kucam to mi w kolanie przeskakuje boleśnie :-\
wole samochód jednak, w razie czego strefa zgniotu wiekszejsza ;)
I znowu pada...sic.!!!
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
Awatar użytkownika
yss

Post autor: yss »

wrósł mi paznokieć.
od rana babram się w nim nożyczkami :P efekt odwrotny do zamierzonego.
ten się nie myli, kto nic nie robi
Rhenata

brrr wrastajace paznokcie, spróbuj odmoczyć kanalie i jak najwięcej chodzić w japonkach lub czymś podobnym ( o stopę chodzi ?) bo powodem jest na 99% obuwie za ciasne a 1% zle obcinanie paznokci.Jeśli to duży palec u stopki to nie wolno obcinać na 'okrągło' ;)
No to ja sie juz nawymadrzalam, a pomogłam chociaz? poooowiedz ze tak ;)

wszystko mnie boli po wczorajszym latawcowaniu na plaży ;) ,jakbym węgiel przerzucała
musze isc do pracy,znowu...
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

yssku, podobno trzymanie w ciepłej wodzie z szarym mydłem daje dobre rezultaty.
Zdecydowanie lepiej doprowadzić takiego paznokcia 'do siebie' w domu, niż u chirurga.
Brat i inny znajomy poszedł do chirurga, powiedzieli, że nikomu tego nie polecą.
Ja od lat wycinam sobie kąciki paznokci, bo mi wrastają...

Cały dzień dzisiaj śpie... Wstałam o 9, położyłam sie z powrotem i wstałam o 10, położyłam sie po 11, wstałam teraz...

Rhenata, gorzej, jak ma sie bardzo okrągłe paznokcie w stopach. Ciekawe jak mam obcinać na prosto ::) Mogłabym wtedy wydrapywać ludziom dziury w skórze... Od lat obcinam na okrągło i żyje. Trzeba tylko tego pilnować.
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Rhenata

no tak na kwadratowo bardziej niz na okraglo, zalezy w sumie od ludzia i predyspozycji rosnąco -kształtujących jego paznokci :P Ja tylko wyczytałam kiedyś ze tak lepiej jest jak sie przy dużym palcu i tylko przy tym obcina bardziej na kwadrata ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
zalbi

Post autor: zalbi »

jestem tak śpiąca jak nigdy..

miałam malować obraz na zamówienie i nie mogę się do tego zabrać.. =/

a co do paznokci: no, znajomy miał wycinane chirurgiczne duże paznokcie u stóp. ja głupim jasiu mu to robili, taką piłą...
Szczur potrzebuje szczura. Taka jest jego natura.
Obrazek
bazarek ciuchowo różnościowy:www
biżu, figurki i inne na zamówienie:www
Awatar użytkownika
arrisum
Kontakt:

Post autor: arrisum »

wrrrrrrrrrrrrrrrrrr skasowała mi sie cała muzyka z odtwarzacza :'( :'( :'( :'( :'( musze nagrywaaać od nowa... z ponad 1000 kawalków na kompie mam tylko ponad 300 ;(
Goin' under - rats are in the cellar
goin' under - skin is turnin' yella

Obrazek
Sheeruun

Post autor: Sheeruun »

Poginęły mi wszystkie akcje z photoshopa, musze wszystko teraz od początku nagrywać, albo znaleźć w necie gotowe >< Wrr.
Stworzenie bezszczurowe.

Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Sheeruun

Post autor: Sheeruun »

I do tego Artemis wlazł w kanapę (było zatkane kocem, bo oni wykazuję wielkie zainteresowanie środkiem kanapy), nie ma jak jej bardziej rozwalić, rozsunąć nie da rady bo go zgniotę, a ten głupek nie chce wyjść.. na chama go nie daje rady wyjąc, na żadne smakołyki się nie daje skusić... ech bede walczyć :-\ No i koc pogryziony, matka mnie zabije :-X
Stworzenie bezszczurowe.

Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Awatar użytkownika
yss

tak, wujki dobra rada.... jak obetnę ten paznokieć w kwadrat, to mi dwa rogi będa wystawać poza palec. paznokcie u nóg są na czubku palca i mają kształt właściwie idealnego koła. jak obetnę w kwadrat, to na boki będą wystawać dwa paskudne rogi. i mogę się pożegnać ze skarpetami :P muszę je obcinać lekko na okrągło.

spaprał mi je chyba p., jak mi obcinał dziwną obcinaczką, jak nie mogłam sama dosięgnąć do moich stóp.
Awatar użytkownika
Filipw
Kontakt:

Post autor: Filipw »

yss mi też wrósł paznokieć, cholerstwo niesamowicie boli jak sie na nie stanie :[. Ale żeby było śmieszniej w drugim palcu (też u nogi) zrobił mi się zastrzał :(. Jak to mówią: Jeśli cie nic nie boli to znaczy że nie żyjesz...
Awatar użytkownika
yss

buhaha :D
no ja wtykam pod płytkę paznokcia z boku ostrze małych nożyczek i siłą prostuję ten zawinięty fragment.
dziś już niby trochę lepiej. mogłam chodzić bez utykania.

już ze 3 razy coś takiego miałam i sposób z nożyczkami pomagał.
Awatar użytkownika
zalbi

Post autor: zalbi »

co to jest zastrzał?
Szczur potrzebuje szczura. Taka jest jego natura.
Obrazek
bazarek ciuchowo różnościowy:www
biżu, figurki i inne na zamówienie:www
Awatar użytkownika
Filipw
Kontakt:

Post autor: Filipw »

"zastrzał, med. ostre, ropne zapalenie tkanek dłoniowej powierzchni palców ręki; powstaje wskutek zakażenia, gł. przez ukłucie zanieczyszczonym przedmiotem."

tylko że ja to mam u nogi... Więc kuśtykam na piętach :D. Ale moczenie we wrzątku pomaga i już mi ropa schodzi ;D.
Awatar użytkownika
Magamaga
Starszy Moderator na urlopie

Post autor: Magamaga »

Moczenie we wrzątku?
A potem będą zimne nóżki na obiad?
Żeby nie było, że OT.
Po noclegu pod namiotem bolą mnie całe plecy - chyba mam nadwyrężony jakiś mięsień bo nie mogę wykonywać pewnych ruchów.
Obrazek
Ze mną: kotka Luna i kocurek Borys

Za TM- Tuptuś [*] Fiona [*] Milejka [*] Batman [*] Mania [*] Lolek [*] Zefir [*] Bobek [*] Zawsze będę pamiętać....[/size]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”